-
s&p ne demişti emme kabiliyetine güveniyoruz, emerse not artar, sünger suyu koyverir 2 sene içindeki mevzu bu, bakınız sene 2000 emdirivermişlerdi,...nottan bir iki ay sonra gümlemişti, hey gidi günler hey, 10 sene geçmiş, ben o zaman bir haber adammışım,....
emdircez, emdircez.....long
emmiyecez emmiyecez,...short
-
[QUOTE=indregandi;290138]bu kokareç akılda kalsın diye diyorum, hayvan ithalatıdır söz konusu,...[/QUOTE]
ab den her türlü canlı deli dana ihracatında yardımcı olmaya hazırım
ilgilenenlere duyurulur..kom.boks..dng
-
emdiriverdim amaney, emdiriverdim, emziği verdim amaney, emmeces emmeyeces, emceksinizzzz, emmeyeces işte,...
-
[QUOTE=indregandi;290148]emdiriverdim amaney, emdiriverdim, emziği verdim amaney, emmeces emmeyeces, emceksinizzzz, emmeyeces işte,...[/QUOTE]
orgine* ab danası
canlı dananın kilosu exwork 2.15 euro.dng.dng.dng.boks..boks..dng.dng
-
bu topik işte bu, topik sahibinin tesbitleri doğru, pozu ters, kurban olduğum rabbim, iiksini birden vermiyopr işte, guzuya demiştim zamanında, bak ben ölçüyüm sonra girelim, umursamadı, guzu portföycü, dayanağı portföy yönetimi ve sabırdı, dez avantajı çok erken dalıyor, saça sakala karışıyordu, sonra dediki sen ayrı topik aç, dediki ben seni hiç okumadım, bunu topiğe yazmış, ilk sayfaya, bunu ben kimseye yazmazdım, ........dediki topik ağa ölçer ve süngerler olsun, iyi dedim sandımki beraber götürecez, borsacıya güven olmaz demişler deyilmi,....
gecenin bir yarısı topik açtırdı bana, sorumluluk pis iş, kaç kere kapatıyım kendime geliyim dedim, olmuyor işte, bir voli vurup kapatalım bu short olsun, bne zaman sünger suyu dışarı saldığında,....
-
onun için buraya analiz bekliyorum yoruluyorum ben, biraz okuyum diyimki benim fikrim de şöle,
-
şimdi tahakkuktan bahsetmiştik bu tahakkuka daha var, iyice emsinler, bu tahakkuk öncesindeki düşüşü tahakkuk sanacağız,.....buna dikkat,....
-
İndi,hani hayatın bazı anları vardır cok buyuk bir travma sonrası insan bi bosalır,sinirleri gevser artık dunyayı iplemez olur,bunu yasıyoruz..hergun olay oluyor tv de filan bundan 10 sene once yasasak sinirden kudururduk simdi hayvannlarrr gibi guluyoruz..
mesela ortada yolsuzluk var,adam cok dusuk profilli bir acıklama yapıyor kıroca,cahilce,orada bogazici,odtü bitirmis ekonomistler var bunun ne kadar sacma oldugunu biliyor ve saksaklıyor..guluyor...
Ama adam bir taraftanda dusunuyor,ulem ben buna guleceksem burada ne isim var,iste durum ole bir hal aldı,ulkem,halkım kırolastı,simdi devir düsük profil deviri,kitap okumayan,arastırmayan,wikipediaya girmeyen,google lamayan jenerasyonun devri..kullan at müzikler,mantık evlilikleri,dogaya hayvana dusman,fakirlere acımayan,dostluk,arkadaslık,sevgi,ask gibi ritüelleri ayak altına alan insanlık tarihi devri..jeep sevgisi,sende yoksa bende olsun devri..kopya profesörlügün,kadavra parcalayan cerrahın devri,osym den kopye cekme,yandasları atama devri,Tokinin devri,....bu devirde gülücen abi..
-
[quote=indregandi;290153]onun için buraya analiz bekliyorum yoruluyorum ben, biraz okuyum diyimki benim fikrim de şöle,[/quote]
benim bilgi kapasitem bu kadar İndi abi, bana faydasını görmedim ki kendi dışımdakilere akıl vereyim..dng
Bilgi de paylaşım da sen de abi.brv
-
aslolan kovboyun 12000 üstüne atmasıdır, kovboy bunu zorlayacaktır, orada devasal obo var, ondan kendini kurtarmaya çalışacak,.....bu ara düşüşünü o yüzden aldı, kendi ayıları için, gelişmekte olanlar ise bekledi, çünkü capanın önüne bunlar atılacak sırası gelince, yani bu doların çıkışı karşılığında yenin düşüşü olacak, capanın ihracatı rahatlayacak, bu sürece capan göbeğini eritecek, capan 3 ayları tutacak, recep şaban ramazan,.....allah kabul etsin şimdiden,
-
[quote=elstock1;290155]bu devirde gülücen abi..[/quote]
ben başlayayım siz sonunu getirin arkadaşlar:..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..:
anlayana güzel yazı tebrikler.brv
-
[quote=ordi;290158]benim bilgi kapasitem bu kadar İndi abi, bana faydasını görmedim ki kendi dışımdakilere akıl vereyim..dng
Bilgi de paylaşım da sen de abi.brv[/quote]
Benim o kadar da yok ::: olsa dükkan sizin :)