-
[quote=küçük_k;217108]her yer kızardı.. bizim pala makası sıfıra çekti bekliyor...
ağagülüm demişti.. burası sahipli diye..
söksa tahtası bile bu kadar spekülatif değildi...
way beeeeee[/quote]
ağa kuzum.. bu kadar direnmesi ilk fırsatta şortcuları doğrayacağı anlamına mı geliyor...
yoksa longlar bozulmasın diye ayak mı yapıyor..
-
eyvah....fire verdik...tractact çıktı....
-
[quote=indregandi;217114]ya bende ayıyım, 2003 ten beri ulan bir üstümden atsam,
yıkanıyorum yıkanıyorum çıkmıyo, o kadar bulaşmış yani,[/quote]
üsdat aslınnda mesele şu, tokat yiye yiye sersemleyip düşecegine, tokat ata ata ayılaşmak lazım, ama gel gör ki bu ayılık bizim milletimizin genlerine işlemiş, bir inat bir inat, düşene kadar tokatın hiç birini kaçımak istemiyoruz.
halbuki bir yiyorsan iki de atman lazımki ayaktakalabilesin. ama dedim ya biz ya hep ya hiç. bile bile yanagımızı uzatıypruz. hay ben böyle ayılıgın içine limon sıkayım. ayılığında bir gururu olmalı değilmi!!
-
[QUOTE=jani;217126]eyvah....fire verdik...tractact çıktı....[/QUOTE]
İnşallah pala duymamıştır...:D
-
[quote=küçük_k;217124]ağa kuzum.. bu kadar direnmesi ilk fırsatta şortcuları doğrayacağı anlamına mı geliyor...
yoksa longlar bozulmasın diye ayak mı yapıyor..[/quote]
bozoya sor...dün bütün gün seviştilerdi....
-
[quote=jani;217123]bozo...ugrasma oglanla yaw....iyi çoçuk o....
yatıştımı sinirlerin....biraz bulaşsam kaldıracak haldemisin bozom....[/quote]
[I]kayıtlara geçelim.........[/I]
[I]görürüz..............[/I]
.dng
-
[quote=bugar;217128]üsdat aslınnda mesele şu, tokat yiye yiye sersemleyip düşecegine, tokat ata ata ayılaşmak lazım, ama gel gör ki bu ayılık bizim milletimizin genlerine işlemiş, bir inat bir inat, düşene kadar tokatın hiç birini kaçımak istemiyoruz.
halbuki bir yiyorsan iki de atman lazımki ayaktakalabilesin. ama dedim ya biz ya hep ya hiç. bile bile yanagımızı uzatıypruz. hay ben böyle ayılıgın içine limon sıkayım. ayılığında bir gururu olmalı değilmi!![/quote]
1579 dan beri bu ayuluktan, düdük olduk, önüne gelen üflüyor, en çok ta coni klarnet zannediyor bizi, üfle babam üfle,....
-
abi adam iki gündür...bu 66 300 ü savunuyor....geberiyor buraya....
-
[quote=indregandi;217114]ya bende ayıyım, 2003 ten beri ulan bir üstümden atsam,
yıkanıyorum yıkanıyorum çıkmıyo, o kadar bulaşmış yani,[/quote]
ganj da yıkan sen de üstad::: o kadar hintliyi temizliyom bi onu mu temizleyemeyecek:confused: ama eski usul vura vura yıkayacanki daha temiz olsun.dng
-
[quote=jani;217119]ula muglalı paraları bi yere istif et....iyi bak onlara...pazartesi elinden alacegim....[/quote]
Emmii sabit kontrat icabı yerine getirildi son 3000 puanın karları cari hesaba bugün havele edildi. bu işte bu kural önnemlidir, karı alacan sonra devam edecenn
Emmeee sermayeee çok zühtüdeeee yeter palayla başetmeyeee, bi 3000 puvan daha bekliyo zühtüüü
-
-
[quote=sadberk22;217135]ganj da yıkan sen de üstad::: o kadar hintliyi temizliyom bi onu mu temizleyemeyecek:confused: ama eski usul vura vura yıkayacanki daha temiz olsun.dng[/quote]
ben pakiye gittim, yakınlar ama 10 ganj olsa zor be,....