Efg 1000 kontratla cizdi abiler,325 den itibaren..
Printable View
Efg 1000 kontratla cizdi abiler,325 den itibaren..
halojen abey sağolsun haritamız var :) yem eder bu pela adamı yoksam.. macd 5 dk kesişir kesişmez rokete bağladı halen devam :) ucuz atlattum ahaha
.. kısada dikkatli olunmalı bir müddet daha.. yukarı istek sürüyor dünden beri.. gereksiz stoploss çalıştırmaya niyetli pala bey kısalara
[QUOTE=fXci;240496]mentalray
[IMG]http://i39.tinypic.com/30rs5qu.png[/IMG][/QUOTE]
mentalraydan nameler
[IMG]http://i41.tinypic.com/16a8if9.png[/IMG]
cuma günü aşırı gevşeyen piyasa sinyal şansını kaybetti, şu anda tekrar sinyal için yükselme çabası var.. olan budur...
ayrıca diplere bakarsak palanın mal almadan yükselişe yöneldiği anlaşılıyor.. o almıyorsa biz niye alalım... :)
halojen abey direk gap up ile yükselse sinyal gelebilirmi ? tşkler saygılar :)
[QUOTE=seagate;241317]halojen abey direk gap up ile yükselse sinyal gelebilirmi ? tşkler saygılar :)[/QUOTE]
olabilir... gelmeden birşey söyleyemem... beklemeye devam
Sayin Halojen
Diger üstadlarla beraber sizide yakindan takip ediyoruz.
Yorumlarinizi azaltacaginiz soylemenize ragmen bizler daha fazla yorumunuzu gormek istiyoruz.
Ozellikle beklediginiz sinyalin yaklastigini dusundugunuz andan itibaren bunu daha yuksek sesle dile getirmenizi bekliyoruz.
Tesekkurler...
warNing macd 5 min intersection gene eşşaa yol gözüktü pehhh
teşekkürler sn.kosmaz,
yorumları şunun için seyrelteceğim, artık fazla söylenecek söz kalmadı... düşündüğüm yapı ilerliyorsa 1-2 aylık bir düşüş trendi yaşayacağız.. sık yorum gerekmiyor artık bundan sonrası için.. sinyalle birlikte açacağım kısalara her düşüşte yenisini ekleyeceğim..
beklediğim şelale sinyali oluştuğu anda bunu zaten ilk önce topik sakinleri duyacaktır.. :)
haftasonu verdiğim zirve benzerliklerinde son hareketin 7-8 iş günü sürdüğü görülüyor..
68.100 dibinden bu yana 2nci iş günü içindeyiz.. bu da demek oluyorki bir müddet daha bekleyeceğiz.. bu haftayı sinyalsiz kapatırız büyük ihtimalle.. önümüzdeki haftaya bakmak gerek...
trend yakalamak sabır gerektirir..
bu topikteki yorumlarım sadece orta vadeli işlem yapanların işine yarayacağı türdendir.. uzun süredir forumlarda iletişim kurduğum dostlarım bunu bilir..hergün pozisyona girmek diye birşey benim tarzım değil... günlerce beklerim gerektiğinde...
vob için en etkili para kazanma yönteminin orta vadeli trend takibi olduğunu düşünenlerdenim..
herkesin kendine has bir tarzı vardır tabi ki, benim metodlarım para kazandırsa bile bir başkasına ters yada uygulanamaz gelebilir... bu yüzden buradaki yorumları birebir tatbik etmek yerine kendi beklentilerinizi de dikkate alarak okumanızı ve trade kararlarınızı bu doğrultuda vermenizi tavsiye ediyorum..