alıntı:
[IMG]http://www.habervaktim.com/galeri/resimler/2989620466.jpg[/IMG]
Printable View
alıntı:
[IMG]http://www.habervaktim.com/galeri/resimler/2989620466.jpg[/IMG]
Zafer çağlayanda bugün Mersindeki konuşmasında bu yasa geçerse Fransız mallarına bizim halkımız boykot yapmakta haklıdır gibi bişeyler dedi.
Boykot olsun zaten hiç sevmem Fransızları, şahsen zaten her daim boykottayım, ama tabi ülke genelinde bir boykot halinde Fransayla iş yapan şirketlerin borsada etkilenmesi durumu söz konusu olurmu onada bakmak lazım.
[URL="http://haber.mynet.com/soykirim-yasasi-parlamento-gundeminde-607567-dunya/"]http://haber.mynet.com/soykirim-yasasi-parlamento-gundeminde-607567-dunya/[/URL]
[COLOR="Red"][B][SIZE="5"]"Soykırım" yasası parlamento gündeminde[/SIZE][/B][/COLOR]
Kamuoyunda "soykırımı inkar yasası" olarak bilinen ve 1915 olaylarıyla ilgili Ermeni iddialarının reddedilmesini suç sayan yasa teklifi, Fransız parlamentosunun gündemine alındı.
0/12/2011 14:29:55 *AB LİDERLERİ 27 OCAKTA TOPLANACAK
Tamam işte aksiyon başlamak üzere:)
26 Aralık dünyanın yarısı tatil, ABD dahil
Ayın sonuna 23 ünden itibaren ralli olması kuvvetle muhtemeldir...
Estetük buba,
Naked gun kaçı seyrediyorsun, eüzü?
on di briç
gayahan stopları yukarı çek,,benim çocuklar gelio...:))
rastgele patronlar..
[quote=The Tatar;383729]rastgele patronlar..[/quote]
ay em rastGOYİNG, patron. [SIZE=4][COLOR=sienna][B]İYİ[/B] [COLOR=sienna][B][U]AKŞAML[/U][/B][/COLOR][/COLOR][COLOR=sienna][B][U]AR...[/U][/B][/COLOR][/SIZE]+.+.+.
dun gayahandan kapanısta aldıım uzunlar (61000 cıvarı)..62100-050 arası okutuldu..bereket vere...))
yarından itibaren yılbaşı iyimserliği bekliyorum excali patron,sen ne dersin ?
halen satıştayız gerçi ama yarına çözülür problem bence :)
Ralli ralliiii
Dow uçtu dax uçtu
[quote=ATHLON;383733]dun gayahandan kapanısta aldıım uzunlar (61000 cıvarı)..62100-050 arası okutuldu..bereket vere...))[/quote]
gayahan geldiyse teste gerek yok patron longlar her daim gol olur en kısa sürede :::
kısaya hazırlanıorum..:))ama once kalanları da okutmam lazım..:)
now on the way
yok vazgectım kısadan..kalan uzunlarla dewam ..sayet 400 ustu kaparsa kapanısa dooru bı daha alırım...
yemedimi yoksa arada bir yaptığı 500 puanlık yanılma hakkınımı kullanıyor acaba way..üwww
400 altında kaparsa mevcutları elden cıkarır..1/3 kısa patlatırım..yok ustunde kalırsa da uzun arttırırırım..spot030 ıcın de 62200..ikisi de olmalı ama..
Kayahan çok yaşa
yememiş..ıngaa
Günaydın patronlar
Guten morgen kayahan...crash varmı crash?
Cıksss
ralliden bayaa ümitliydim ama sanırım çok gitse vob 64500 e gider oda giderse demeye başladım bile
Hacıgaga yetiş yaw crash var de para basıyolar de bişey de işte...
günaydın pilgrims.. o fdow a bu kadar az artı gap, boğalara ayboldu valla...boğa olsam pis kızardım..neyse belki de sonra alacahtur ama bana sanki ork saldırısı bitt i gibi geliyor..du bakali
[QUOTE=Astatin;383800]günaydın pilgrims.. o fdow a bu kadar az artı gap, boğalara ayboldu valla...boğa olsam pis kızardım..neyse belki de sonra alacahtur ama bana sanki ork saldırısı bitt i gibi geliyor..du bakali[/QUOTE]
patron bencede yeni başlıyor olabilir diyerek bi parça gorkutayım seni :::
itiraf et gorktun dimi :..:
dolar/tl çok yukarda kalmış yaw
vade sonu geldi vobda
Cuma günü 1,8200 civarına düşüş olur bekliyorum:)
Haftayada serbest piyasada 1,8000 altını görürse iyi olur...olur olur.
[quote=The Tatar;383812]patron bencede yeni başlıyor olabilir diyerek bi parça gorkutayım seni :::
itiraf et gorktun dimi :..:[/quote]
gorkmamak mümkün mü....dng ama gorkunca para kazanıyorum..gorkmayıp pozisyona çok güvenmeye başladığım zamnaların bazıların da ise pala ifade vermeye çağırıyor benü...üühühühü
yalnız dıtatar, dün sistem uyarak lonk olsak, şimdi sisteme uymayarak ne güzel reşort olurmuşuz....üw..ühü..bankırket nerde...
Ben olsam garan da hiç olmasa 6,16 yı bi gösterirdim
Eski tepeyi geçti yeni yaptı desinler diye:)
Vobunda bu haftanın haftanın geri kalanında 62000-65000 arasında git gel olması normal olur
Valla seçenkler şunlar,
1) NUNUlar saldırır şortlar ihya olur
2) OBO olur, 900 ü geçmeyen bir atak daha olur ama sonra graşar, şortlar ihya olur
3) Hiçbiri olmaz yukarı çıkmaya devam eder, şortlara kapak olur..
gısmet artık
Selam ,
DAX'a noolti ??? Haber mi var.??
[quote=atarikafa;383828]Selam ,
DAX'a noolti ??? Haber mi var.??[/quote]
noolti ki , patron?:confused:
Estetük,
Durumlar nasıl? Keyif kayfesi göndermiyorsun?;)
"Vop iz e noel beyır kombat", bence...:..:
[quote=Astatin;383827]Valla seçenkler şunlar,
2) OBO olur, 900 ü geçmeyen bir atak daha olur ama sonra graşar, şortlar ihya olur
gısmet artık[/quote]
kapak şimdiilik uzaklaştı duruyor..ehü
[quote=excali;383833]Estetük,
Durumlar nasıl? Keyif kayfesi göndermiyorsun?;)[/quote]
Vall aaçıkcası halen gorkuyorum da....gayfe göndeririz amma fal bakmıyon..fal bakmayana gahve yok..üww
HAcıex sana bir soru,
Hatırlarsan geçenlerde, web üzerinden almaya çalıştığım ama alamadığım ve sonra bir başkası tarafından alınan milli piyango biletinden bahsetmiştim..hani ilk numarası 2 son numarası 7 olan... dün iş için gittiğim antalya da havaalanında bir bilet çektim ve inanılmaz bir şekilde onun da ilk hanesi 2 son hanesi 7 diydi desem? hatta web üzerindne alamadığım biletin aynısıydı desem? (çeyrek biletlerden 4 dene basıldığı için teorik olarak mümkün)...Üstelik antalya ya gidişim 3 saat öncesindne belli olan sürpriz bir olaydı ve dönüş uçağını da 1 kez erteletmiştim...?????????
Vatsap men!!!!! sence mp de büyük ikramiyeyi kazanma ihtimali mi daha küçük yoksa yukarıdaki olaylar silsilesinin gerçekleşe ihtimali mi? eğer benim yaşadıklarımın gerçekleşme ihtimali dah aküçükse bu olasılığın tutmuş olması nedeniyle mutlu olmalıyım..ehueheu... ula yoksa uzaylılar filan benle d****k mı geçiyo yaw...ehuuuuhu...
(olaylar silsilesi şaka tabeke)
[quote=Astatin;383841]HAcıex sana bir soru,
Hatırlarsan geçenlerde, web üzerinden almaya çalıştığım ama alamadığım ve sonra bir başkası tarafından alınan milli piyango biletinden bahsetmiştim..hani ilk numarası 2 son numarası 7 olan... dün iş için gittiğim antalya da havaalanında bir bilet çektim ve inanılmaz bir şekilde onun da ilk hanesi 2 son hanesi 7 diydi desem? hatta web üzerindne alamadığım biletin aynısıydı desem? (çeyrek biletlerden 4 dene basıldığı için teorik olarak mümkün)...Üstelik antalya ya gidişim 3 saat öncesindne belli olan sürpriz bir olaydı ve dönüş uçağını da 1 kez erteletmiştim...?????????
Vatsap men!!!!! sence mp de büyük ikramiyeyi kazanma ihtimali mi daha küçük yoksa yukarıdaki olaylar silsilesinin gerçekleşe ihtimali mi? eğer benim yaşadıklarımın gerçekleşme ihtimali dah aküçükse bu olasılığın tutmuş olması nedeniyle mutlu olmalıyım..ehueheu... ...ehuuuuhu...
(olaylar silsilesi şaka tabeke)[/quote]
Estetük buba,
MP sana çıkmadıktan sonra silsilenin önemi yok bence....dng.dng
[quote=excali;383842]Estetük buba,
MP sana çıkmadıktan sonra silsilenin önemi yok bence....dng.dng[/quote]
Olayı dar boyutuyla anlamışsın....dng Ayrıca bu kadar paraya düşkün olduğunu bilmiyordum:D
Bu arada az önce yılsonu prim rakamımı öğrendim:..::..::..: gahve gönderebilirim.boks.:o:..:
[quote=Astatin;383827]Valla seçenkler şunlar,
[URL="http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=5858&d=1324471092"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=5858&stc=1&thumb=1&d=1324471092[/IMG][/URL]
gısmet artık[/quote]
Yi he heeeyytt...gözüm NUNİ....parçapincik etti ortamı vallah