astatin patron patronların patronu ..... avatarın ismini değişştrmişin abi .. hahahhaha .. valla çok güldüm ..:D:D:D:D:D:D:D
Printable View
astatin patron patronların patronu ..... avatarın ismini değişştrmişin abi .. hahahhaha .. valla çok güldüm ..:D:D:D:D:D:D:D
[quote=selçuklu;295992]altında mondiyosal durumlar oluşmaya başladı .. vayyyy .. üühühühüüh ... :D:D:D:D[/quote]
Kalbim seninle patron... Sırf manevi destek olsun diye ekranıma xauusd açtım takibe başladım.. Beddua edip duruyorum... :..:
Bu arada tırtık amaçlı yeni yaptığım sistem cortladı ben de VOB'da kısaldım... Hadi güzelim, sağlam bir mondiyo gelse şöle çat çut...
125 den flat üüü
[QUOTE=Strategist;295997]Kalbim seninle patron... Sırf manevi destek olsun diye ekranıma xauusd açtım takibe başladım.. Beddua edip duruyorum... :..:
Bu arada tırtık amaçlı yeni yaptığım sistem cortladı ben de VOB'da kısaldım... Hadi güzelim, sağlam bir mondiyo gelse şöle çat çut...[/QUOTE]
sağol stro patro ... baba adamsın abi .. vesslem ..
altının altına yapmasını bekliyorum ... sazan abiyede dedim .. ..... altın altına yapmazsa buralardan .. ben yapabilriim altıma abi dedim .. .... ehehuehehe ... :D:D:D:::::::::
[quote=selçuklu;295995]astatin patron patronların patronu ..... avatarın ismini değişştrmişin abi .. hahahhaha .. valla çok güldüm ..:D:D:D:D:D:D:D[/quote]
he patron..dedim selpatros yine bakar bu resme :D:D iyi demişim ama..du bakayım..güzel şeyle roluyo vob da..yoksa:D:D:D kraşieynseyncmi:D
Bu da bahsettiğim az önce kısalan tırtık avcısı... İstediğin sinyale uyuyorsun, istemediğine uymuyorsun.. Herhangi bir sinyale uyduğunda ise ters yönde sinyal geldiğinde ne olacağını düşünürsen düşün stop'lamak zorunlu... Çıkış serbest, istediğin zaman flat'le... Histem sistem işbirliğini böyle kurdum... Full mekanik sistemlere güvenim sıfırın altında gezdiği sürece böyle takılıcam... :)
[quote=Strategist;296004]Bu da bahsettiğim az önce kısalan tırtık avcısı... İstediğin sinyale uyuyorsun, istemediğine uymuyorsun.. Herhangi bir sinyale uyduğunda ise ters yönde sinyal geldiğinde ne olacağını düşünürsen düşün stop'lamak zorunlu... Çıkış serbest, istediğin zaman flat'le... Histem sistem işbirliğini böyle kurdum... Full mekanik sistemlere güvenim sıfırın altında gezdiği sürece böyle takılıcam... :)[/quote]
en güzeli..zaten takoz var 15 dklıkda sabahtan beri :):D
[quote=Strategist;296004]Bu da bahsettiğim az önce kısalan tırtık avcısı... İstediğin sinyale uyuyorsun, istemediğine uymuyorsun.. Herhangi bir sinyale uyduğunda ise ters yönde sinyal geldiğinde ne olacağını düşünürsen düşün stop'lamak zorunlu... Çıkış serbest, istediğin zaman flat'le... Histem sistem işbirliğini böyle kurdum... Full mekanik sistemlere güvenim sıfırın altında gezdiği sürece böyle takılıcam... :)[/quote]
dün koyduğun gri indik bu..altında şort üstünde long:p
[quote=selçuklu;296000]sağol stro patro ... baba adamsın abi .. vesslem ..
altının altına yapmasını bekliyorum ... sazan abiyede dedim .. ..... altın altına yapmazsa buralardan .. ben yapabilriim altıma abi dedim .. .... ehehuehehe ... :D:D:D:::::::::[/quote]
Sayın patron, altında (senin altında değil yanlış anlama, altın'da demek istiyorum ehu ehu :..:) strobands açısından ciddi bir aşırı alım durumu sözkonusu... Bence yerin 7 kat dibine kadar yolu var... Şöyle 1000'e insin 40 gün 40 gece kutlayalım patron... :)))
[quote=Astatin;296008]dün koyduğun gri indik bu..altında şort üstünde long:p[/quote]
Deel.. Bu ondan daha da basit.. :..: Ama o da olurdu.. Önemli olan histemim sinyal verdiğinde bundan sinyal alana kadar işlem yapmak yasak.. Terse sinyal verdiğinde de ne düşünürsem düşüneyim zarardaysam çıkmamak yasak.. Karda isem pozda oturabilirim.. Kurallar bunlar.. Sadece trend yönündeki sinyalleri alıp diğerlerini flat'leme amaçlı kullanınca baya kazandırıyo gibi... Histem de işin içinde olduğundan disiplin sorunu da olmamalı... Du bakalım... :)))
[QUOTE=Strategist;296009]Sayın patron, altında (senin altında değil yanlış anlama, altın'da demek istiyorum ehu ehu :..:) strobands açısından ciddi bir aşırı alım durumu sözkonusu... Bence yerin 7 kat dibine kadar yolu var... Şöyle 1000'e insin 40 gün 40 gece kutlayalım patron... :)))[/QUOTE]
strobandı teprik eder saygı ve hörmetlerimi sunarım sayın patronum strobaba ... ..jerefinitro patronda kısaldıydı altında ... stop olduysa kötü .. nerdesin jerefinitro patron .... üvvvvv... :o:o:o:o
limitsiz patron bi tepik alabilirmiyiz pilizz :)