102550 de ho lar kümeleşmiş
orayı kırması lazım üstü tepe yeniler gözüküyor
Printable View
102550 de ho lar kümeleşmiş
orayı kırması lazım üstü tepe yeniler gözüküyor
[QUOTE=PASSAT;492381]evet sinirlerimize hakim olduk muradımıza erdik çok şükür[/QUOTE]
Allah utandırmasın kardeşim
İyi tatiller cümleten ben kaçar
patronlar gittiğine göre bende kaçıyorum Allaha emanet olun
passat bu 102550yi geçti şimdi hedef neresi
bana göre zirve
tabi ara ara düşüşler olacak
23 haziran da görüşürüz
şimdilik herşey öngördüğümüz gibi gerçekleşti
şimdi arkaya yaslanıp seyretme vakti
bol kazançlar
ama pullbaclkeri unutmayın
102550 ye pullbackmı yapacak yoksa fezayamı gidecek
geri gelirse eğer tek nokta 102550 dir
ondansonrada 99700 dür
iyi akşamlar
günaydın şükür kavuşturana
[QUOTE=Se_M;492446]günaydın şükür kavuşturana[/QUOTE]
selamun aleyküm
kavuşulan bişi yok anladığım kadarıyla bu oyunun içinde Larossıan da varsa yanlışlıktan dönmesi dileğimle ..
bu forumun kapanmasını ben tesadüf olarak kabul etmiyorum bilinçli yapıyor lar ..
Kim kuvvetine aldanarak zayıfları hor görürse, onun kuvveti başına bir gün bela olur.
bende bu oyunu yapanları şiddetle kınıyorum .dng .dng .dng
[QUOTE=citiwan;492449]selamun aleyküm
kavuşulan bişi yok anladığım kadarıyla bu oyunun içinde Larossıan da varsa yanlışlıktan dönmesi dileğimle ..
bu forumun kapanmasını ben tesadüf olarak kabul etmiyorum bilinçli yapıyor lar ..
Kim kuvvetine aldanarak zayıfları hor görürse, onun kuvveti başına bir gün bela olur.
bende bu oyunu yapanları şiddetle kınıyorum .dng .dng .dng[/QUOTE]
senin kadar tiyniyeti bozuk bir adam görmedim,lafa bak insan utanır ..
bu son yazımdır..
[QUOTE=Larossıan;492453]senin kadar tiyniyeti bozuk bir adam görmedim,lafa bak insan utanır ..
bu son yazımdır..[/QUOTE]
yönetimin hatalarını sen neden üzerine alıyorsun tepki gösterilmezse onlar oryantal gibi kıvırmaya devam edecekler kendini aklamalısın yazıya son vermen çözüm mü ?
citi saçmalamışssın. bu sitenin yıllardır böyle sorunları var ara sıra oluyordu ama senin gibi dengesizler yüzünden iyi niyetle paylaşım yapan emek verenler birer birer ayrıldı. Buyur larossıan abi yazmazsa sonuna kadar haklı biraz edep kardeşim edep.
citi seni özelden uyardım. Laros kaptanla ilgili yazını silmen için. Şu an saçma sapan mesnedsiz iftirandan dolayı burda Laros kaptandan istifade insanların da günahına giriyorsun. Şimdi biri de çıkıp senin için bilmeden sırf Laros kaptanı burdan kaçırmak için yazdın bu yazıyı dese ne diyeceksin.
Gel toparla bu işi. Yazını kaldır.Özrünü ortaya koy ve kaptan gelir.
[QUOTE=Lefter;492455]citi saçmalamışssın. bu sitenin yıllardır böyle sorunları var ara sıra oluyordu ama senin gibi dengesizler yüzünden iyi niyetle paylaşım yapan emek verenler birer birer ayrıldı. Buyur larossıan abi yazmazsa sonuna kadar haklı biraz edep kardeşim edep.[/QUOTE]
avukat bey bu güne kadar sizin yazı yazdığınıza tesadüf etmemiştim kime ..... yapıyorsun
[QUOTE=Se_M;492456] Özrünü ortaya koy ve kaptan gelir.[/QUOTE]
öncelikle lazo nun yönetime tepki göstermesi gerek ki bende he bilgisi dışlında diyeyim
Sana cevap vermek senin seviyene düşmektir. Burayı takip edenlerin kimi n yorumlarını takip ettiği belli yazı yazmakla adam olunsaydı senden özür yazısı beklenirdi.
[QUOTE=Lefter;492459]Sana cevap vermek senin seviyene düşmektir. Burayı takip edenlerin kimi n yorumlarını takip ettiği belli yazı yazmakla adam olunsaydı senden özür yazısı beklenirdi.[/QUOTE]
lazo yazması tarafıyım yalnız onun hatalarını benim gibi çıkıp yüzüne söylemeyen ler e ne demeli tam işe yarayacağı sırada ortada yok sebep
:)) ya kardeşim nasıl kelimeler kullanıyorsun tam işe yarayacakken falan . Yazmak zorundamı deki adam Allah vermesin hastalandı veya başka bir şey yazamadı ne yapacaksın. Kaldıki bu berbat sitenin bu sorunu yıllardır var sahibi umursamıyor sa iyi niyetle yazanlar ne yapsın. Özür dile kapansın mevzu uzatmanın kimseye faydası yok.
citi bu site de yıllardır bu problemler var. Ve herkes gerektiğinde lafını söyledi. lakin faydası yok. Geçmişi bilmediğin için boşa suçlama yapıyorsun.
[QUOTE=Larossıan;492453]senin kadar tiyniyeti bozuk bir adam görmedim,lafa bak insan utanır ..
bu son yazımdır..[/QUOTE]
gunaydın hocam farkındasınız muhakkak bizide cezalandırı yorsunuz ama sucumuz olmadan yine kararınıza saygı duyuyorum emek leriniz icin tşk ederim sayennizde buyuk zararlerdan kurtuldum
[QUOTE=Lefter;492461]:)) ya kardeşim nasıl kelimeler kullanıyorsun tam işe yarayacakken falan . Yazmak zorundamı deki adam Allah vermesin hastalandı veya başka bir şey yazamadı ne yapacaksın. Kaldıki bu berbat sitenin bu sorunu yıllardır var sahibi umursamıyor sa iyi niyetle yazanlar ne yapsın. Özür dile kapansın mevzu uzatmanın kimseye faydası yok.[/QUOTE]
[QUOTE=Se_M;492463]citi bu site de yıllardır bu problemler var. Ve herkes gerektiğinde lafını söyledi. lakin faydası yok. Geçmişi bilmediğin için boşa suçlama yapıyorsun.[/QUOTE]
beyler samimi biri binlerce iletişim ağı varken site kapalı oh ne ala mecbur değil hepimiz biliyoruz x,y,z forumda burda arızalı sizi çok düşünüyor haber veriyor mu ?
Ben bu forumu beş altı yıldır takip ederim.teknik bilgi eksikliğimden dolayı hiç gönderi yapmadım.sayın larossianın şimdiye kadar hiç bir falsosunu görmedim.zaman zamsn yapılan çiğlikleri hep olgunlukla karşılamíştır.ayrıca vobda işlem yapmíyorum,burayı öğrenmek maksatlı takip ediyorum.bu son edilen lafı tasvip etmiyorum.
Hissenette yazmaya calıstı ama orası malum ipini koparan orada laros abi tarzı adamlar bulaşmaz o sitelere
ya niye laftan anlamıyorsun seni kötü bir poza mu soktu ? 101.525 ten değeri verdi.
ordan longa geçen zaten 2000 kazandı. ya şimdi vob kaç ?
-2000 gap mı yedik söylesen citi. iyi bari hepimizin mailini alsın. hatta portföyü de ona bırakalım. Yapma Allah aşkına. Biraz nefisne sahip ol. hata yaptım de. ve erdemini göster. olay bu ya
Yazıklar olsun bu tip adamlara Değmez yazmaya laros abi umarım bu terbiyesizler yüzünden bizi yalnız bırakmaz.
sayın LAROSSİAN HOCAM.......
emekleriniz için sağolun varolun...yazılarınızın devamını arzu ederim...
karar sizindir tekrar teşekkür ederim...
iyilik yap denize at..balık bilmezse[B] HALİK[/B] bilir...
[QUOTE=Se_M;492470]ya niye laftan anlamıyorsun seni kötü bir poza mu soktu ? 101.525 ten değeri verdi.
ordan longa geçen zaten 2000 kazandı. ya şimdi vob kaç ?
-2000 gap mı yedik söylesen citi. iyi bari hepimizin mailini alsın. hatta portföyü de ona bırakalım. Yapma Allah aşkına. Biraz nefisne sahip ol. hata yaptım de. ve erdemini göster. olay bu ya[/QUOTE]
[QUOTE=Lefter;492472]Yazıklar olsun bu tip adamlara Değmez yazmaya laros abi umarım bu terbiyesizler yüzünden bizi yalnız bırakmaz.[/QUOTE]
[QUOTE=albica;492474]sayın LAROSSİAN HOCAM.......
emekleriniz için sağolun varolun...yazılarınızın devamını arzu ederim...
karar sizindir tekrar teşekkür ederim...
iyilik yap denize at..balık bilmezse[B] HALİK[/B] bilir...[/QUOTE]
demek ki lazo sizi sevmiyor benim söylediğim gerçekleride çürütmedi şu ana kadar ben haklıyım açıklama yapsın sonra siz hakimler beni yargılarsınız :D
Citi terbiyesizliğin ayarını kaçırma istersen.
Sen yaptığın iftira için özür dilemeyeceksin.
Kalkıp kaptandan açıklama bekleyeceksin.
Tamam citi senin çişin daha uzun.
Allah seni ve senin gibileri ıslah etsin.
ben bu sözü kime sarfettim yönetim ve lazoya söyledim mi üçüncü şahıslar ?
Haksızlara baş kaldırmayanlar, onlardan gelecek her kötülüğe katlanmalıdır.
Hz. Ali r.a.
Bak citi terbiyesizi fazla uzattın adresin yönetim eyvallah larossıan abide zaten bundan şıkayetını belırtmıs foruma yazmanın gıttıkce zorlaştığı düzelmez ise yazamayacağını belırtmıstı.. Burdakı bilgilerden faydalanan insanlarada abuk sabuk yazılar yazma ...
Sultan, haksız olarak bir köylüden bir yumurta alsa, adamları köylünün tüm tavuklarını alır.
[QUOTE=citiwan;492454]yönetimin hatalarını sen neden üzerine alıyorsun tepki gösterilmezse onlar oryantal gibi kıvırmaya devam edecekler kendini aklamalısın yazıya son vermen çözüm mü ?[/QUOTE]
Yani citi; sanal alemde yazı sanatı farklıdır. yalın ve açık yazmalısın. larossian gibi üstad birinin küstürülmesine 1. elden sebep olmuşsun. burda takip eden 10-15 aktif üyenin hakkınada girmişsin. asıl patronlara hizmet böyle yapıyorlar.
senin iyi niyetinden şüphem yok. biraz karşındaki nasıl anlar ona göre yaz.
Citi bende adındanda anlaşılacağı üzere senın palanın adamı olduğunu düşünüyorum ve forumlarda palanın tekerine comak sokanların küstürülerek bır daha yazdırılmaması ıcın gayret edenlerdensın :) ..
İnsan istedi mi, pişman olmaya daima zaman bulur ben de sabah sadece larossian dostumuzu istemiyerek kırdığımı düşünmekteyim özür dilerim .
Öyle şeyler vardır ki, insan onları daha yapmadan pişman olur benim gibi; fakat yine de yapar elimde değildi heralde.
hata yapmak biz insanlar için ise, hata yaptığını kabul edeni affetmek yine biz insanlar için... tabii ki takdir yetkisi hata kime karşı yapıldıysa onundur.
Laros abi kısa vade ne durumda yazsanda şu tatsız ortam bitip işimize baksak.
Sevgiler ...
beyler günaydın
delinin biri geldi kuyuya bir taş attı
kırk usta o taşı çıkaracam diye
kırk gün uğraşsın artık
yarabbi insan konuşurken bir düşünür
bir konuşcaksın dokuz düşünceksin
105500 de haftalık direnç var. bunun üstünde kalmaya başlaması ,kapanışları bunun üstünde yapması 109 üstü hedefler. 106500 stoplu 106100 ü takip etmeli. yani 106100 de işlem olursa 105200 stoplu alış,106500 e yaklaşırsa satış ve kesin stop 106500 olmalı. tabii işlem yaparken 15 dak.lık macd satta olmalı ve sıfır altı -üstü takip edilmeli.