[QUOTE=Teknikanalizim;77947]Cate sana mesaj atmnak için tam 50 mesaj yazmam gerekiyormuş üüü[/QUOTE]
yettim gariii yettiiimmm:)
Printable View
[QUOTE=Teknikanalizim;77947]Cate sana mesaj atmnak için tam 50 mesaj yazmam gerekiyormuş üüü[/QUOTE]
yettim gariii yettiiimmm:)
misafir sayısı 4 e cıktı tam da jerfının cıktıgı zaman, bu kızda rontgencıler arasına karısmıs olabilir, benden soylemesi.
[quote=Astatin;78072]catedral..bu snaaydı[/quote]
Bu şahıs sızınle nasıl konusuyor sayın catedral, ben olsam şikayetci olurum, sürüm süsüm sürünsün mahkeme kapılarında:..::..:
(size karsı saygım sevgım sonsuzdur sayın catedral, kedinin lafı mı olur,)
[QUOTE=clark;78048]Yok teşekkür edrim ben Jim Beam içiyorum son hareketlerde belki inanmayacaksınız ama 32500 kısa 31100 uzun 34400 kısa 32700 uzun kapanış 34750 uzun devam gelde kutlama
nerdeyse vobla paralel giitik[/QUOTE]
Tebrikler sevgili Clark..
Bugün bende duygularıma ve astinin bostancı sahiline saçtığı mikropların seline kapılmasaydım o rekoru kıracaktım..
.dng .dng .dng
[quote=catedral;78073]yettim gariii yettiiimmm:)[/quote]
tŞK SN. catedral :D
[QUOTE=Astatin;78051]hem sigara hem alkolk kokuyosun ........neredeydin bu saatlere kadar......çocuk mu kandırıyorsun kuzum... bu maskeli baloyu devam ettirmeyelim reca edelim, başka bir duygusal ritm yakaldıysan git...küçülmeyelim birbirimizin gözünde...[/QUOTE]
Tırım tırım arandım evde ama alkol kalmamış.dng Bana müstahak... .dng Beter olimmm.dng
Sistemi 32.950 den alda olup günlükteki kamayı göğsüne saplayan kati
[QUOTE=jerfin;78053]senin yüzünden pıçaklara karşı aşırı sempati duymaya başladım.. ekmek kesmek için bile elime pıçak alsam sevgi dolu gülümseyen gözlerle bakıyorum pıçağa:)[/QUOTE]
Heeee:..: :..: :..:
Astiiii çatlayasın.... Jerfiyle komşu çıkcas nerdeyseee:..:
[QUOTE=tuareg;78054]Yonetımden bır ıstegım var, formu gızlıden okuyan rontgencıler var, yok oyle perde arkasında durmak, burası ozel alan, uye olmayan gırmesın,[/QUOTE]
Evet evet... Reco kırk yılın başında doğru bişi dedin... +.
10 oy birden kullanıyorum:rolleyes:
[QUOTE=Teknikanalizim;78055]Oda insnaın kendi basitliği dikkate almıyacaksın...[/QUOTE]
Aman bilseniz başımıza neler geldi.... Büyükcan donla buraya geldi.. Adam birde özel mesaj yazabilseydi mazallah:confused:
dedikoduyu hayatta kaçırmayan kati
[QUOTE=Astatin;78056]KATİİİİİİİİİİİİİİİ!!!!!!!!!!!! bu mod dediğimiz şahsiyete bi organizasyon bir trap yapmamızın vakti geldi..az mnce beni de yasakladı 3 dakika kadar.!!!!! düşün yani!!! beni....yani anlıyorum o da sevgisini bu şekilde gösteriyor ama olmaki canım böyle...
bu arada ; mersiyk ve jerfin hakkında verdiğin istihbaratlar doğruymuş sanırsam...demks[/QUOTE]
Biz organizasyonu kız kıza yapıcaz sana noluyo anlamıyorumm..
Bırakın beniiii uykumm geldiii
[QUOTE=mersiyk;78057]:D paralı olsun burası parasıda hayır kurumuna bagıslansın daha uygun :..:[/QUOTE]
Bir tek bu topik ama:D
[QUOTE=catedral;78088]Bir tek bu topik ama:D[/QUOTE]
evet evet aplam geyik topigi sadece :..:
[QUOTE=tuareg;78064]iyi geceler, gecmıs lsun bu arada,
ben de kacıyorum.[/QUOTE]
Kim kovalıyoki seni? KEDİ mi?
[QUOTE=tuareg;78076]Bu şahıs sızınle nasıl konusuyor sayın catedral, ben olsam şikayetci olurum, sürüm süsüm sürünsün mahkeme kapılarında:..::..:
(size karsı saygım sevgım sonsuzdur sayın catedral, kedinin lafı mı olur,)[/QUOTE]
Fotoğrafları çekip biriktiriyorum.. Toplu şikayette bulunucam.kom
bende yatim bari sabah erken kalkim daha short kapatıcam :) iyigeceler
Aaa üstümü başımı değiştim geldim bende.. Pek bi çapulcu kaldımdı..
herkes nereye gitti?
Benden mi kaçıyosunuz yoksa? Paranoya seline kapılan kati
[quote=catedral;78086]Aman bilseniz başımıza neler geldi.... Büyükcan donla buraya geldi.. Adam birde özel mesaj yazabilseydi mazallah:confused:
dedikoduyu hayatta kaçırmayan kati[/quote]
Don mon bizi bozar .boks.
GÖRÜŞMELERE 10 GÜN ARA VERDİK
LIPSKY AÇIKLADI
29 Ocak 2009 Perşembe, 02:59
[IMG]http://www.haberturk.com/2009/01/29/resim/manset_ic_124539.jpg[/IMG]
IMF Başkan Yardımcısı John Lipsky görüşmelere 10 gün ara verildiğini söyledi.
[QUOTE=Teknikanalizim;78079]tŞK SN. catedral :D[/QUOTE]
Teşkkürler için mesajın altındaki [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/post_thanks.gif[/IMG] butonuna tıklamanız yeterli. Yoksa sizin mesaj limitinizin 100e çıkartılması için başvuru yapabilriim. .dng
aaaa ESAY.RUL'ü gördüm aşağıda.:). nerelerdesiniz, hiç görünmüyorsunuz artık..
[quote=jerfin;78266]aaaa ESAY.RUL'ü gördüm aşağıda.:). nerelerdesiniz, hiç görünmüyorsunuz artık..[/quote]
haylaz kardeşlerle uğraşıyorum
[QUOTE=ESAY.RUL;78272]haylaz kardeşlerle uğraşıyorum[/QUOTE]
arada gel ama.. bak, biz geyik işini ilerlettik topic açtık.. astatin de avatar tacizciliği konusunda lisansını aldı, master yapacak:D
[quote=Astatin;78015]CIRCIR bayılacak senin avatara tahminimce[/quote]
mersi ablanın avatar olsa neyse bu ne ya:eek:
[quote=tuareg;78017]cırcır denen arkadasayıptır soylemesı bos zamanlarda zevkıne adam pıçaklar, (ifade astatıne aıttır)[/quote]
ayıp gerçekten ben kafalardaki cırcır imajını değiştirdiğimi sanıyodum.
[quote=Astatin;78020]yalan..zevk falan aldığından değil...adamın hayat tarzı bu..sen nasıl geyik topiğinde boş boş konuşuyosan o da adam deşiyor..tarz yapmış yani.hayat tarzı[/quote]
:mad:
Aman Allahım yaşayan geyik kalmamış :eek: herkesi bıçaklayan çıksın ortaya..
[COLOR="Red"]Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 0 Misafir) [/COLOR]
bull market
[QUOTE=bull market;78541]Aman Allahım yaşayan geyik kalmamış :eek: herkesi bıçaklayan çıksın ortaya..
[COLOR="Red"]Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 0 Misafir) [/COLOR]
bull market[/QUOTE]
biz vampir gibi geceleri çıkarız ortayaaaa
[IMG]http://img509.imageshack.us/img509/1417/12819053eu3.png[/IMG]
[IMG]http://img217.imageshack.us/img217/4430/86178647tp1.png[/IMG]
Bu da ekibin hatıra fotoğrafı!
offf offfff... ben gidemeden Belvedere hotel m undar oldu... Artık Türkleri almazlar herelde:)
.dng.kom
bu geyik muabbetine bayıldım
[QUOTE=masilhan;78572]bu geyik muabbetine bayıldım[/QUOTE]
e hoşgeldiniz ozaman :..:
nihayet ..sorgusuz sualsiz hoşgeldin diyen oldu...hoşbulduk mutlu olduk
sayıon mbm
Kalp nakli geçiren insanlarda kişilik değişikliği oluyormuş... Hiç karşılaşmadım..
Siz tıbbi bilgilerinizle epilepsi hastalarının evrimini bizlere anlatabilirmisiniz..
Bugünkü neyi öğreniyoruz konusu bu olsa...
hala baş ağrısı geçmemiş.. 8 apronax üstüne 1 şişe şarap içip içmeye devam eden yarın mefta olacak kati
valla sevgili catedral güzellik, gençlik,...çıtır :)
[QUOTE=masilhan;78584]valla sevgili catedral güzellik, gençlik,...çıtır :)[/QUOTE]
güzel mi? genç mi? çıtır mı? kıtır mı?
belli değil...
Muuaaahhh hahhhhhh
Lütfen yapıcı ve barışcıl mesajlar verelim forumumuzda ...
Asla kırıcı olmaktan yana olmayan kati
[COLOR="Wheat"]yalandan kim ölmüşşş[/COLOR]
astiiiii nerdesiiinnnnnn
Bak millet davos ta dünya krizi yaratıyooo...
Gel bizde burda voborsa krizi yaratalım... Bizim neyimiz eksiikk...
Bu arada bir longör olarak sevinse mi üzülse mi bilemeyen kati
[QUOTE=mersiyk;78563].dng.kom[/QUOTE]
resim de cırcır yazana rcp yazıp aynı isimleri aynı kişilere yazacaktım bravo
[quote=VOBiX;78544][IMG]http://img509.imageshack.us/img509/1417/12819053eu3.png[/IMG]
[IMG]http://img217.imageshack.us/img217/4430/86178647tp1.png[/IMG]
Bu da ekibin hatıra fotoğrafı![/quote]
kurbanımı tam çıkaramadım..geçen yılkilerdne biri ama:..::..: yaşlanınca eyy gidi günlerr nostaljisi yapmak için katliamlarımı filme çekiyorum ama (lütfen yanlış anlama olmasın, sadece hunharca katletmek aksiyonu vardır)....alttaki foto gizli olmalıydı..sen bunu nasıl elde ettin bakiimmm:mad::mad:
[quote=catedral;78586]güzel mi? genç mi? çıtır mı? kıtır mı?
belli değil...[/quote]
ben başımı bağladım..uğraşmıyom artık çıtır mıtır:cool:
Astiii başbakan moderatöre kazan kaldırdı...
Hadi bisde moderatörlere kazan kaldıralımm.....
Bir longör olarak kazan kaldıran kati....