25 kasım +8 hafta ayrıntı,...
ben buraya kadar analiz edebilirim,...
8 hafta ayrıntının 7.haftasındayız
Printable View
25 kasım +8 hafta ayrıntı,...
ben buraya kadar analiz edebilirim,...
8 hafta ayrıntının 7.haftasındayız
daha yazacak bir şey yok,...
bu adamların elinde oyuncak ettiler bizi,
adamların önüne attılar,...
alın bunları yiyin bize dokunmayın dediler,...
MB nin olamadığı etkisiz kaldığı bir ortamda kesildik biçildik,...
sonuç,
zaman analizi illaki kazanacak ama sermayem dayanamadı,...
sağlık olsun bakalım,...
tahminde ise zaman analizinden yola çıkarak bu saatte,
overshoot için 4 belki görülür,....
belkide görülmez,....
overshoot 4 için
7 ve 8 haftalarında yükseliş olması gerekiyor,...
7 düşerse yani bu hafta overshoot 4 ihtimali zayıflar
dediğim üzere 25 kasımda bu döndü ama,
+8 hafta ayrıntı bıçak için kullanılıyor,...
bunun dışında bütün olasılıkların gideceği tek yer artık savaştır,...yani benim analiz edemediğim kısım,...analizin çalışmaması durumu,...
topyekun ordu savaşları,....
zaman analizm ya bunu durdurur,...inşallah durdurur,...yada .....
nokta;....
[QUOTE=indregandi;517303]bunun dışında bütün olasılıkların gideceği tek yer artık savaştır,...yani benim analiz edemediğim kısım,...analizin çalışmaması durumu,...
[COLOR="Red"]topyekun ordu savaşları,[/COLOR]....
zaman analizm ya bunu durdurur,...inşallah durdurur,...yada .....[/QUOTE]
[url]http://safaasya.blogspot.com.tr/2015/03/iste-o-yazinin-yorumu.html[/url]
böyle bir şey olabilir mi acaba?
[QUOTE=TIFIL;517305][url]http://safaasya.blogspot.com.tr/2015/03/iste-o-yazinin-yorumu.html[/url]
böyle bir şey olabilir mi acaba?[/QUOTE]
ya bunlara takılmayın,....
mehdisiz, deccalsız bir 3.dünya savaşı çıkamayacakmı,...illa bunlarmı olacak hazırlanışın içinde,...
bırakın bu işleri,..
ilaveten savaş müslüman alemine değilki..
rusyaya karşı,....
türkiye düşerse rusya düşer,....
bu işin ilk denemesi,....
90 lı yıllar-2000 li yıllar ortasında yapıldı,...10 sene boyunca,...
rus gürcü savaşı ile final etti,...
türkiye-abede-gürcü üçlüsü çöktü o dönemde,....burada kurulan cephe ankaraya çekildi,...
hatırlayınız,...
ben global süngerlerde
kıprıs üzerinden d.akdeniz denge politikasını işlemiştim,...suriye içinse kıprısın eş zamnlısı demiştim,...
şimdi bakın hem kıprıs görüşmeleri var hemde suriye bölünmek üzere,...
yine hatırlayınız suriye için kapı tabiri kullanıyordum,...bu kapı rusyaya açılıyordu,....işte suriyede kapıyı tutan bu rusya, o rusya...
türkiye düşerse rusya düşer diye o nedenle diyorum,....
yani,...
şimdiki bu zaman,...rus gürcü savaşındaki o zamanın tersten devam edeni,...
yani bu defa kafkasyadan başlamıyorda,...suriyeden başlıyor,..farkeden bu,..yöneliş yine aynı,....
detaylar o dönemdeki yazılarımda var,...
bu yönelişin her ikisinde de,...hem o dönemde hem bu dönemde pkk ve ermeni var,..
pkk nın içine baktığınızda bir sürü ermeni görmek yine mümkün,....hemde yönetici seviyesinde,...
rusya ne yaptı ermenistanla askeri işbirliğine gitti,...üslerini devam kararı aldı,..bu şu demek ermenistanı aslen işgal etti, natodan ve abeden izole etti,...himayesi içine aldı,...
tr nin sıkıntısı;
hem geçmişteki o dönemde hem bu dönemde milli devlet politikasından uzak oluşu,....
bir başka fark,..o dönemde tr ye para veriyorlardı bu işler için, şimdi parada vermiyorlar,...
çünkü planlayıcı sıkıştı,...ABD,... sonuç istiyor,...zamanı yedi bitirdi,..planlama uzadı,..zarar yazmaya devem ediyor,...
spx o nedenle 2179.x te,..askıda kalışı bu yüzden, global ekonomiyi sıkıştırarak presliyor,...
eğer başaramazlarsa bumerang dönüp abede yi vuracak,....eyaletlerde patlayacak demem bu yüzden,..
biz milli devlet yerine milli adam seçersek,...Türk Milleti yerine mlli adamı koyarsak,...
tersine zayıflıyoruz,...yani en güçlüye ama bir tek kişiye oynuyoruz bu çok büyük hata,...Bu güçlü tek kişinin aksaması yada aksatılması durumunda telafisi mümkün olmayan büyük sıkıntılar oluşabilir,..
ve görevini milli adama devretmiş bir ülke müşkül durumda kendini toparlayamayabilir,...çünkü millet kendine oynamamış tek kişye oynamış,...
doğru olanı
güçlü millete ki bu Türk Milleti(bütün etnik tamamlayıcıları ile) ve onun üzerinden güçlü devlete oynamalıyız,...
rusya ile kucağına oturmadan kuracağımız birliktelikler,..hem rusyaya hem bize yarar,...
çünkü rusyanın cephesi türkiye,....türkiyeyi savunabilen bir rusya kendinide savunabilir,..
tampon;....
zaten bunu gördüklerinden ukrayna cephesini açtılar,..polonya, romanya cephesini açtılar,...
yani ukrayna cephesini açmak türkiyeyi bypass etmek demek,....sorunu Türkiye civarından alıp rusyanın yanı başına taşımak demek,...
türkiye siyasi islamı bırakacak,...kurtuluşu burada,...
müslümanlık siyasi islama ihtiyaç duymuyor,...ama siyasi islam müslümanlığa ihtiyaç duyuyor, buna dikkat etmemiz gerekli,...
milletini bir arada tutuşu, birlik beraberlilği buradan geçiyor Türkiyenin,....
sonuç,
karbon devri kapanıyor,...karbona bulaşmış tüm kişiler olabildiğince sahnede,....
bakınız petrol şirketleri olmadan abede endexsi çıkamıyor,....
suriyede suudi katar savaşıyor, paralarını ve varliklarını beslemeleri ile bölüşmüş durumdalar,...
binlerce adama ayda 2000 le 4000 usd ödediklerini düşünüyorum,...
suriyede rusya savaşıyor,....kaybederse, d gazdaki tekel konumunu kaybedecek,..petroldeki konumu dahada yara alacak,....
türkiye tersine petrol istiyor,..
iran savaşıyor,...yeni suud olma yönünde ilerliyor, obamas iran