pivotla her işlemde en fazla 150 puan kaybedersiniz.....
ama kazancınız çok fazla olabilir......stop olmalı ..çünkü artık 2 yönlü piyasa var..
[B]tek yönlü sürekli yükselen piyasa bitti....[/B]
Printable View
pivotla her işlemde en fazla 150 puan kaybedersiniz.....
ama kazancınız çok fazla olabilir......stop olmalı ..çünkü artık 2 yönlü piyasa var..
[B]tek yönlü sürekli yükselen piyasa bitti....[/B]
[quote=trader38;310790]yeni grafik için uğraşmadım ama 80625 5lerin sonu oldu gibi. tepki başladı ise bu hafta 80625 in altının bi daha görülmemesi gerek. ve tepkinin min 83100 e uzaması gerek. ben al-sat ların ardından long pozisyonalara devam ediyorum. kapanış 82200 üzeri olabilir:p[/quote]
[I]teşekkürler dostum.....seansta bu kadar emeğin için teşekkürler....[/I]
[I]gençler....emeğe saygı lütfen.......:mad:[/I]
[QUOTE=caylakboga;310668]boz abi bu senaryoya gore bende 1 baska senaryo daha var.3. dalga sonlanmıssa buralarda az oyalanıp 77,500 hedefli opucuk te olası... teyidi 80,800 altıdır bana gore..[/QUOTE]
Yaww ben bunu istiyorum.. .brv
trader38 grafikler için, boz abi sanada yorumların için tşk. sağolun önümüzü aydınlatıyorsunuz.
[QUOTE=boz ayı;310769]tv..ler....hala düzeltme diyor..ne zaman tamamlanacakmış..........
GÖRECEKSİNİZ.........[/QUOTE]
Dışardaydım yeni geldim.. Ne düzeltmesi yaaa... Millet LONG kovalamaktan dümdüz oldu..
Hee.. bi de şunu hesaplamıyolar.. Aşağıdan yukarı çıkarken kaybedilenle , yüksekten aşağı gelirken kaybın oranı aynı değil...kom
[quote=boz ayı;310789][B]yeni pivot...81.600..........[/B][/quote]
[B][I]yeni pivot .........81.350.............[/I][/B]
[quote=boz ayı;310806][B][I]yeni pivot .........81.350.............[/I][/B][/quote]
[I][B]yeni pivot..81..550...[/B][/I]
[B]caylakboga[/B] Nickli Üyeden Alıntı [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=310668#post310668"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I]boz abi bu senaryoya gore bende 1 baska senaryo daha var.3. dalga sonlanmıssa buralarda az oyalanıp 77,500 hedefli opucuk te olası... teyidi 80,800 altıdır bana gore..[/I]
Yaww ben bunu istiyorum.. .brv
yatayda oyalanma yok bence..tüm hareketler agresif....bundan dolayı oyalanma diyemeyiz...
bugün en yüksek en düşük arası farka bakın..1.600 puan....bu oyalanma değil...
HAZIRLIK....
PİVOTLAR yükseliyor....benim sistem affetmedi......aferin ona....
pivot üstü long devam...
[quote=boz ayı;310809][I][B]yeni pivot..81..550...[/B][/I][/quote]
[I][B]yeni pivot 81.725.....[/B][/I]
[B]longlara şimdilik veda..pivot altındayız.....[/B]
tekrar pivot üstündeyiz....longg devam....