-
[quote=selçuklu;286805]kanalizasyon son durum ... taze taze ... 725 üstü rahatlar bence graf ... gol olabilir tahmniim ..
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/c280e8fe.png[/IMG]
[IMG]http://4.bp.blogspot.com/_IcpSO1zN604/Sd4tEWHWeZI/AAAAAAAAAEg/lJQGAhBi3S4/s400/goal.jpg[/IMG][/quote]
patron, top nizami değil gibi geldi bana..gerçi kanalizasyon gayet nizami ve muntazam ama bilemiyorum..doğru bir kanalizasyon topun defosunu örtermi..bilemedim bak şimdi..ühühüüh..filat devam..275 den şortları kapamış olmanın gururuyla yetinelim şincilik
-
[QUOTE=Astatin;286806]patron, top nizami değil gibi geldi bana..gerçi kanalizasyon gayet nizami ve muntazam ama bilemiyorum..doğru bir kanalizasyon topun defosunu örtermi..bilemedim bak şimdi..ühühüüh..filat devam..275 den şortları kapamış olmanın gururuyla yetinelim şincilik[/QUOTE]
patron top ve dip yuvarlak geleceği parlak bence .. ühühüühüh .. .:::::::::
-
abav..longladım az...yannız 15 dk üst boll band pek bi umursamadı..yatay yatay gidiyi...
-
kanalizasyon kalabalıklaştı :::....başımıza iş gelmez inşallah .. yerin altında ... üvvvvvvvvv ühühüh :o:D:D
[B]Konuyu Toplam 76 Üye okuyor. (37 Kayıtlı üye ve 39 Misafir)
selçuklu*, çömez, last trader, cozbek83, Pancamo, caylakboga, oguzhan+, men, tektem, onal, burakb44, MASTER, ayyu12, seagate+, formula9, seko, kartal1, sentinus, ertancu, seçilmiş böcük, daylight, temese, bülent, AMON RA+, Kennym+, a.kaya, The Tatar+, negrolino, orion, delix, medet, doruk91, edremit7[/B]
-
bu bollinger ve bu kalabalık bizi yemesin patron..ühühüh
-
nefesi tükendi palanın, kondisyon yok bugün 700 kısa deneme atışı, hadi pala yiter vir paraları :)
-
[quote=selçuklu;286811]kanalizasyon kalabalıklaştı :::....başımıza iş gelmez inşallah .. yerin altında ... üvvvvvvvvv ühühüh :o:D:D
[B]Konuyu Toplam 76 Üye okuyor. (37 Kayıtlı üye ve 39 Misafir) [/B]
[B]selçuklu*, çömez, last trader, cozbek83, Pancamo, caylakboga, oguzhan+, men, tektem, onal, burakb44, MASTER, ayyu12, seagate+, formula9, seko, kartal1, sentinus, ertancu, seçilmiş böcük, daylight, temese, bülent, AMON RA+, Kennym+, a.kaya, The Tatar+, negrolino, orion, delix, medet, doruk91, edremit7[/B][/quote]
DAYTRADE KAPANINCA BURAYA HÜCUM ETTİK NE YAPALIM :D İSTERSEN GELMİYEK SELÇUKLU PATRON :o
-
[QUOTE=Astatin;286814]bu bollinger ve bu kalabalık bizi yemesin patron..ühühüh[/QUOTE]
olabilir patron 675 altı hoş olmaz bence ... buralardan tepmesi lazım .. üvvv .. ingaaaa ... unmüsterih yyld .. istop yükselttim ama ... :o:o
-
[quote=selçuklu;286811]kanalizasyon kalabalıklaştı :::....başımıza iş gelmez inşallah .. yerin altında ... üvvvvvvvvv ühühüh :o:D:D
[B]Konuyu Toplam 76 Üye okuyor. (37 Kayıtlı üye ve 39 Misafir) [/B]
[B]selçuklu*, çömez, last trader, cozbek83, Pancamo, caylakboga, oguzhan+, men, tektem, onal, burakb44, MASTER, ayyu12, seagate+, formula9, seko, kartal1, sentinus, ertancu, seçilmiş böcük, daylight, temese, bülent, AMON RA+, Kennym+, a.kaya, The Tatar+, negrolino, orion, delix, medet, doruk91, edremit7[/B][/quote]
Direnç kaç patron..??
-
Yahu şaka yazdım ama kusura bakma yazı gene büyük çıkmış yanlış anlama olsun
-
Piyasada para dönmüyo.. Kademeler tam takır... Pala canı ne isterse yapar... Biz bile aramızda para biriktirip hep beraber longlasak 90.000 yaparız bugün... :::
-
[QUOTE=a.kaya;286816]DAYTRADE KAPANINCA BURAYA HÜCUM ETTİK NE YAPALIM :D İSTERSEN GELMİYEK SELÇUKLU PATRON :o[/QUOTE]
aha .. akaya patron gelmiş hoşgelmiş .lelele ...
gel patron kanalizasyonun kapakları sonuna kadar açık herkese .. ::::::::::D:D