silvertrend1 indikatörünü ms'e uyarlama şansı yokmu peki ? daha pratik olur sanki, hergün data convert etmektense..
Printable View
silvertrend1 indikatörünü ms'e uyarlama şansı yokmu peki ? daha pratik olur sanki, hergün data convert etmektense..
[quote=halojen;227552]silvertrend1 indikatörünü ms'e uyarlama şansı yokmu peki ? daha pratik olur sanki, hergün data convert etmektense..[/quote]
ms bilgim sıfır diyebilirim. eğer yapılabiliyorsa, o konuda sanırım sn. mordak yardımcı olur bize.
tabi söylediğiniz şey çok daha mantıklı. öyle bir şey olursa çok daha pratik olur.
günaydın...
bol kazançlar...
[QUOTE=halojen;227533]arkadaşlar metatrader'dan metastock'a veri aktarabiliyormuyuz acaba ?[/QUOTE]
[QUOTE=halojen;227552]silvertrend1 indikatörünü ms'e uyarlama şansı yokmu peki ? daha pratik olur sanki, hergün data convert etmektense..[/QUOTE]
kaptan mt den ms ye data işini hiç duymadım......yani asıl data kaynağı vob için soruyorsun sanırım zaten matriks kaynaklı olduğundan 2. bir iş gibi olur....
önce mt ye aktar sonra ms ye falan gibi....
fakat diğer dediğin daha mantıklı....ondada yazım dili farklılıkları olduğundan indik olarak ayrı yazılım yapmak yada varsa isim belki farklıdır hazırını kullanmak lazım...
hafta sonu bakmaya çalışayım.....belki hazırı vardır yada yazmaya çalışırız....
bol kazançlar.....
günaydın...
eur/usd hala gapını kapatmadı.. bugün kapatacağını umud ederek 1.3595 den short pozisyon aldım.. stop 1.3620..
Altın uzamıştım 1145 maliyet, kar alsaydım keşke :( Daha düşerse 1140 altına inermi bugün destek neresi?
[QUOTE=unlimitted;227541]şşş bu işin stopu ne peki? naapınca stopluyosun?:::[/QUOTE]
100 pip e stop koyabilirsin çekirge..:..::..::p.dng
[QUOTE=Cerphin;227585]günaydın...
eur/usd hala gapını kapatmadı.. bugün kapatacağını umud ederek 1.3595 den short pozisyon aldım.. stop 1.3620..[/QUOTE]
papaz stopumun ucundan döndü...
1.3620 üstünde 1.3680 e gider... 1.3565 in altında da 1.3490 ı ziyaret eder...
yettim gari....
kapattım vob daki pozları..geldim..
1.3613 ten kısayım..
Bu arada yarısı 1.3581 kapatıldı..
5 dakkada beşiktaş... %25.. HO..
[QUOTE=catedral;227921]5 dakkada beşiktaş... %25.. HO..[/QUOTE]
forexde işlem yapmaya başladıktan sonra şimdiye kadar vob'da harcadığım zamana acıdım inan caty..
hoşgeldin...lelele
[QUOTE=Cerphin;227974]forexde işlem yapmaya başladıktan sonra şimdiye kadar vob'da harcadığım zamana acıdım inan caty..
hoşgeldin...lelele[/QUOTE]
canıma okudu bugün canıma.. tak dedi..kapattım tümünü vob un..
ruh hastası yaaa...