-
[QUOTE=jerfin;146143]adamın arkasından koşup en çok alkış tutan sensiz... sonrada bunun gibilerine prim verip, üstad diyorlar ona yanıyorum diyen yine sensin... bu bir çelişki, bu bir bulanıklık değildir de nedir..!!!!
atalarımıza küfürü mü alkışlasaydık v.s. deyip kıvırma.. ben mesajımda ona değinmedim bile, kendi ikiyüzlülüğünü kapatmak için o kunuya sığınan ve tartışmaya oradan başlayan sensin..[/QUOTE]
Ya on kere yazdım aynı şeyi anlamıyon, bi daha yazmayacağım. Başarıyı alkışlarım, hatayı eleştiririm bu sana yanlış geliyorsa başka bişey demiyorum. Sen Türk Milliyetçilerine hakaret etmeye, etnik milliyetçilik yapanları savunmaya devam et...
-
[QUOTE=jerfin;146144]arkasından konuşmak=arkasından koşmak... aynı imiş... sen türkçe dersinden nasıl geçtin enorton..:..:[/QUOTE]
Arkasından koşup kıvırmak = arkasından konuşmak, benzer şeyler... Benim derslerimin hepsi pekiyiydi merak etme sen. Polemiği uzatıp duruyorsun. Tamam kapat artık benim seninle bir derdim yok.
-
[QUOTE=selçuklu;146142]jani hakaret etmiş .. jani haksız bence .. şelale
zaten ceza almış jani .. şelale[/QUOTE]
Abi jani bu foruma geldi, beğenirsin beğenmezsin 10 günde 10 bin puan aldı adam. Ben onun demesine göre bir kere poz almadım ama alkışladım adamı. Çünkü benim 5-6 bin puan kaybettiğim sırada adam şov yaptı. Şimdi bu adam vobda başarılı oldu diye ona buna hakaret edince ses çıkarmasamıydık?
-
[QUOTE=selçuklu;146142]jani hakaret etmiş .. jani haksız bence .. şelale
zaten ceza almış jani .. şelale[/QUOTE]
konu; jani haklı imiş, yada haksız imiş değil selçuklu..
konu; bu adamın tutumu.. kendi çelişkili mesajları.. uzun zamandır dikkatimi çekiyordu bi öyle bi böyle konuşmaları.. ve bugün okuyunca tutamadım kendimi..
komik olan da bu ya zaten..birden vatan, millet, bayrak ardına sığınarak kendine çıkardığı prim... benim değindiğim konu başka, onun savunduğu konu başka..:D
-
[QUOTE=jerfin;146148]konu; jani haklı imiş, yada haksız imiş değil selçuklu..
konu; bu adamın tutumu.. kendi çelişkili mesajları.. uzun zamandır dikkatimi çekiyordu bi öyle bi böyle konuşmaları.. ve bugün okuyunca tutamadım kendimi..
komik olan da bu ya zaten..birden vatan, millet, bayrak ardına sığınarak kendine çıkardığı prim... benim değindiğim konu başka, onun savunduğu konu başka..:D[/QUOTE]
Uzun zamandır dikkatini çekiyor demek benim bu tür konuşmalarım. Valla artık yuh diyorum. İçinde biriktirdin biriktirdin şimdi geldin kustun burada... Beni herkes tanıyor burada merak etme. Yanlış taşa çarptın bu sefer...
-
[QUOTE=enorton;146147]Abi jani bu foruma geldi, beğenirsin beğenmezsin 10 günde 10 bin puan aldı adam. Ben onun demesine göre bir kere poz almadım ama alkışladım adamı. Çünkü benim 5-6 bin puan kaybettiğim sırada adam şov yaptı. Şimdi bu adam vobda başarılı oldu diye ona buna hakaret edince ses çıkarmasamıydık?[/QUOTE]
[QUOTE=jerfin;146148]konu; jani haklı imiş, yada haksız imiş değil selçuklu..
komik olan da bu ya zaten..birden vatan, millet, bayrak ardına sığınarak kendine çıkardığı prim... benim değindiğim konu başka, onun savunduğu konu başka..:D[/QUOTE]
hayırlısı olsun .. uzatmayın bence konuyu .. şelale ..
-
Sen istiyorsun ki enorton küfür etsin banlansın ben de arkasından konuşayım ama bu olmayacak... Gerçi forumlardan banlanmak için küfür etmeye gerek yok. teksastan nasıl silindiğimi yapıştırdım geçen gün buraya... Buradan da silinirsek canları sağolsun.
-
[QUOTE=enorton;146152][COLOR="Red"]Sen istiyorsun ki enorton küfür etsin [/COLOR]banlansın ben de arkasından konuşayım ama bu olmayacak... Gerçi forumlardan banlanmak için küfür etmeye gerek yok. teksastan nasıl silindiğimi yapıştırdım geçen gün buraya... Buradan da silinirsek canları sağolsun.[/QUOTE]
geriye dön ve bana yazdığın ilk mesajı oku.. paragraf aralarındaki hakaret küfürlerini tekrar tekrar oku..!!!. senin nasıl karakterde bir insan olduğunu bir kez daha gösterdin bana...
ben banlanan hiç kimsenin ardından konuşmadım şimdiye kadar.. konuşmam da... senin yaptığın gibi ben hiçkimsenin arkasından hocam, üstadım diye koşmadım hiçbir zaman koşmam da..
hiçbir zaman çıkar peşinde koşmadım şimdiye kadar.. bir insanın fikirleri, milliyeti ,zihniyeti ,inançları beni ilgilendirmez.. ben o kişiye insan olduğu kadar değer veririm.. tahammül edemediğim şey de ikiyüzlülüktür.. jani haklıymış haksızmış beni ilgilendirmez.. ben burada bi karaktersizlik gördüm ve onu paylaştım..
-
[QUOTE=jerfin;146154]geriye dön ve bana yazdığın ilk mesajı oku.. paragraf aralarındaki hakaret küfürlerini tekrar tekrar oku..!!!. senin nasıl karakterde bir insan olduğunu bir kez daha gösterdin bana...[/QUOTE]
Sen de bu foruma gösterdin nasıl karakterde biriymişsin. Ne kadar sinsiymişsin. Yılan gibi zehrini biriktirip fırsatı gelince sokmaya çalıştın ama yemezler. Biz çok yılan gördük, yılan bile kendisine dokunmayana bişey yapmaz ama sen yılandan bile sinsiymişsin..
-
Ben bu forumda kimseye sataşmadım, kimsenin huzurunu bozmadım. Suçum daha önce başarılarını alkışladığım birisine, bu ülkeyi kuranlara hakaret ettiği için cevap vermekse bişey demiyorum...
-
[QUOTE=enorton;146159]Ben bu forumda kimseye sataşmadım, kimsenin huzurunu bozmadım. Suçum daha önce başarılarını alkışladığım birisine, bu ülkeyi kuranlara hakaret ettiği için cevap vermekse bişey demiyorum...[/QUOTE]
aha yine milliyetçiliğin arkasına sığınma vakası... gülüyorum sadece..:D
-
[QUOTE=jerfin;146154]geriye dön ve bana yazdığın ilk mesajı oku.. paragraf aralarındaki hakaret küfürlerini tekrar tekrar oku..!!!. senin nasıl karakterde bir insan olduğunu bir kez daha gösterdin bana...
ben banlanan hiç kimsenin ardından konuşmadım şimdiye kadar.. konuşmam da... senin yaptığın gibi ben hiçkimsenin arkasından hocam, üstadım diye koşmadım hiçbir zaman koşmam da..
hiçbir zaman çıkar peşinde koşmadım şimdiye kadar.. bir insanın fikirleri, milliyeti ,zihniyeti ,inançları beni ilgilendirmez.. ben o kişiye insan olduğu kadar değer veririm.. tahammül edemediğim şey de ikiyüzlülüktür.. jani haklıymış haksızmış beni ilgilendirmez.. [B]ben burada bi karaktersizlik gördüm ve onu paylaştım..[/B][/QUOTE]
O senin kendi körlüğün ve karaktersizliğin... Ben kimsenin peşinden koşmadım, adamı daha 10 gündür tanıyoruz. Değişik bir trade tarzı var ve başarılı. Poz sorduysak, ertesi gününe planını sorduysak bu arkasından mı koşmak oluyor? Ben kimsenin lafına göre poz almam, bunu da burada beni tanıyan herkes bilir... O yüzden kimsenin arkasından koşmama da gerek yok...