Rmı ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Printable View
Rmı ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
[quote=Astatin;383356]Yuh..kıyasa bak..ben 1/14milyon oalsılığı yakalamaya çalışıyorum...sen ise %90 ı yakalamamkta ısrar ediyorsun:D:D adaletin bu mu dünya[/quote]
Kedidir ne yapsa yeridir..;)
[quote=flexy;383358]Yatay piyasaların aracı kurum icadı olabileceğine dair şüphelerim var :D[/quote]
Bu versiyon iyi olmuş , patron. Teprik ederim. Çok hızlı çalışıyor...brv
Neyse ..RMI+++ kapattı.
Zor kurtardık paçayı ..piiiv
[B][U][SIZE=4][COLOR=sienna]İYİ AKŞAMLAR.İYİ TATİLLER.+.+.+.[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
yalan yok..daha mondiyosal bir açılış bekliyordum
tırsıp kapanan taze şortörlere verilen taptaze kısalar..uwwwwww
3 kademe kaldır...gerisi zaten otomatık kapanan şortor..sonna kapanana daya malı..şu ankı durum bu..bakalım ne reye kadar...
Selam:)
Çok belli ediyolar yaw fransanın görünümü negatif olmasına rağmen cac artıda, avrupa artıda
Bizimkiler gina satıyo, neyi satıyon? az banka sat aşağıdan kepçele...
Ehi ehi ehi
dalırtelede baskı var..
ver iz tabanik veyvs
rastgele patronlar..
[QUOTE=excali;383502]dalırtelede baskı var..[/QUOTE]
cuma günü uyardık ama patron negatif enerji yollama diye :..:
[quote=Astatin;383503]ver iz tabanik veyvs[/quote]
on di veey
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/822/clipboard02ga.jpg/][IMG]http://img822.imageshack.us/img822/9249/clipboard02ga.jpg[/IMG][/URL]
Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
[quote=The Tatar;383505]cuma günü uyardık ama patron negatif enerji yollama diye :..:[/quote]
poza göre enerji yollasak, iyi olmaz mı,patron?:rolleyes:
Polyanna da seni görebilecek mi?:..:
[QUOTE=excali;383502]dalırtelede baskı var..[/QUOTE]
rmı + - ? :D
[SIZE="5"][COLOR="DarkRed"]crashhhhhhh tüm hızıyla yolda:dü::dü::dü:.dng.dng
tl de çöküş kaçınılmaz:dü::dü::dü:.dng.dng[/COLOR][/SIZE]
[QUOTE=excali;383508]poza göre enerji yollasak, iyi olmaz mı,patron?:rolleyes:
Polyanna da seni görebilecek mi?:..:[/QUOTE]
polyanna bizi herzaman görebilir patron :::
[quote=mosyo2000;383294]batron 4+1 ya da sayısalda 5 tutturmanın ikramiyesi büyük ikramiyeye bir adım yaklaşıp da alamamanın kahrını kompanse edecek bi para olmadıgını düşünüyorum... hatta zarar bile yazabilir takarsan...şair falan yapabilir adamı...
tecrüblerin ne der?[/quote]
[quote=Astatin;383296]Selam Mösyö,
MAdem sordun şans oyunları konusundaki tecrübelerimin yazdığımdan daha acı olduğunu söyleyebilirim. Şöyle ki;
*4+1 tutturduğum hafta, 5+1 bilen yoktu ve sanırım 2 hafta devirli haftaydı..üww
*Sayısal da 4 banko oynadığım bir hafat 4 banko da tutmuştu ancak, kuponda 8 tane 4 vardı.. 5 bile çıkmazı yani..çıksaydı daha mı mutlu olurdum bilemiyorum tabe..dediğin nedenlerle
*Sayısal da 4 tutturduğum hafta bilemediğim 2 sayı, 4 tutan kolonun hemen altındaki kolonda vardı ve üst kolonda tutmayan digitlerle aynı hizadaydı...
ve bir kısmını foruma da yapıştırdığım nice acı hikayesi olan kuponlar...arrghhhhhhhh[/quote]
Selam Mösyö,
Bir hüzünlü loto hikayesi daha... Bu hafat damar yaptım..5 banko çektim... [COLOR=red]2[/COLOR]-[COLOR=red]6[/COLOR]-14-25-[COLOR=red]30[/COLOR] olarak...Altıncı sayıyı da 40-47 arasındaki sayılar olarak oynadım.. Bu 5 bankonun kırmızı ile yazdığım 3 ü çıktı... 40 ve 43 de çıktığı için kuponda, 2 tane 4 var, 6 tane de 3....90 küsür lira ikramiye:o:o üzüldümmü hayır..misal 4 banko oynasam ve 4 ü de çıksa ama 6 bilemesim üzülürdüm..ama sonuçta 5 bankonun 3 ü tutmuş..iki ıska...çok üzülmemek lazım
3 çeyrek piyango çakayım...5 kupon 3+1 bankolu şans topu oynayayım..kalanıyla da bi 70 lik alayım diyorum..üw:(:D..
Şair ruhunu teteikleyecekse kuponu yapıştırabilirim..üww
[quote=the tatar;383509]rmı + - ? :d[/quote]
rmı30 ++++++++++++++++++++;)
[QUOTE=Astatin;383512]Selam Mösyö,
Bir hüzünlü loto hikayesi daha... Bu hafat damar yaptım..5 banko çektim... [COLOR=red]2[/COLOR]-[COLOR=red]6[/COLOR]-14-25-[COLOR=red]30[/COLOR] olarak...Altıncı sayıyı da 40-47 arasındaki sayılar olarak oynadım.. Bu 5 bankonun kırmızı ile yazdığım 3 ü çıktı... 40 ve 43 de çıktığı için kuponda, 2 tane 4 var, 6 tane de 3....90 küsür lira ikramiye:o:o üzüldümmü hayır..misal 4 banko oynasam ve 4 ü de çıksa ama 6 bilemesim üzülürdüm..ama sonuçta 5 bankonun 3 ü tutmuş..iki ıska...çok üzülmemek lazım
3 çeyrek piyango çakayım...5 kupon 3+1 bankolu şans topu oynayayım..kalanıyla da bi 70 lik alayım diyorum..üw:(:D..
Şair ruhunu teteikleyecekse kuponu yapıştırabilirim..üww[/QUOTE]
benim 5 bankomdan 3 ü tutacak ve 6 yı bilemeyecem varya ikramiyenin tümüyle tekel alışverişi yapardım :::
sahi bende süper loto yapmıştım bi bakayım..
[quote=Astatin;383512]Selam Mösyö,
Şair ruhunu teteikleyecekse kuponu yapıştırabilirim..üww[/quote]
Estetük buba,
Bu mesajda yatırım tavsiyesi var sanki..??Dikkatli olalım...dng
[quote=excali;383513]rmı30 ++++++++++++++++++++;)[/quote]
:D:D
AL: Cross(0, RMI)
SAT: Cross (RMI, 0)
:D
[quote=The Tatar;383514]benim 5 bankomdan 3 ü tutacak ve 6 yı bilemeyecem varya ikramiyenin tümüyle tekel alışverişi yapardım :::
sahi bende süper loto yapmıştım bi bakayım..[/quote]
patron..:D şunu demek istedim..5 bankonun 4 ü bile tutsa 6 bilme şansın olamıyor ya..o açıdan dedim:D
korkuyorum..
Hacıgaga gelmiş hayırdır?
Cristmıs kokusu aldı heralde:)
ula divergence oldu bak şimdi...:))
[quote=The Tatar;383514]benim 5 bankomdan 3 ü tutacak ve 6 yı bilemeyecem varya ikramiyenin tümüyle tekel alışverişi yapardım :::
sahi bende süper loto yapmıştım bi bakayım..[/quote]
Patron,
Sağlık bakanı görmesin...:D
Patromlar
günsonu 62800-900 kaparızmı?
Estetük buba,
beta testi vaktin gelmedi mi?
[quote=ATHLON;383522]ula divergence oldu bak şimdi...:))[/quote]
hadji
du Divergence i açık yazınca, Uni'de canımıza okudukları, 3 boyutlu birden fazla şeklin kesişimi ile oluşan eğri boyunca integral olayları falan geldi aklıma..way**:mad: ulan ne lüzumsuz lisanslar vermişler hacı...senin durumun daha da fecidir tabe:D:D
ula laf aramızda öyle bi sokmuşlar ki beyne (sokmuşlar derken her iki mana da da) misal ben hala Archsin türü fonksiyonların integralini alabiliyorum:p.lelelesonuçta ta
Yok yaw bangaları yarına bırakacaklar almazlar
Bugünde yatay kapanış ne yapalım
Ama yarın yukarı açılış ve alımlar sahne olacak görünüyor...
[quote=ATHLON;383519]korkuyorum..[/quote]
patron neettin, illumimati, dapınak şevalyeleri, sion katırcı birliği, erik fon daniken, mayalar, kayalar olaylarını:D
[quote=Astatin;383529]patron neettin, illumimati, dapınak şevalyeleri, sion katırcı birliği, erik fon daniken, mayalar, kayalar olaylarını:D[/quote]
vay arkadaş,
Senin diline düşmemek lazım. .dng.dng
Fileksibil üye nerde??
[quote=excali;383530]vay arkadaş,
Senin diline düşmemek lazım. .dng.dng[/quote]
sen servis olayını naaptın....dngservis kalkış saatlerini 10 dakika ileri aldılar sizin sanırsam.. artık 17:30 dan sonra da mesaj yazabiliiiissunnn.dng
[quote=Astatin;383527]hadji
du Divergence i açık yazınca, Uni'de canımıza okudukları, 3 boyutlu birden fazla şeklin kesişimi ile oluşan eğri boyunca integral olayları falan geldi aklıma..way**:mad: ulan ne lüzumsuz lisanslar vermişler hacı...senin durumun daha da fecidir tabe:D:D
ula laf aramızda öyle bi sokmuşlar ki beyne (sokmuşlar derken her iki mana da da) misal ben hala Archsin türü fonksiyonların integralini alabiliyorum:p.lelelesonuçta ta[/quote]
yaw bana da ara ara paradox teoremi girio rüyamda..gidip differansiyellerini parçalıorum fonksiyonların...şu düzensiz parçalı differansıyeller zor deil ama gözü çok yoruo güzelim uykuda..:)
.... hallowed by pala
[quote=excali;383531]Fileksibil üye nerde??[/quote]
öyle biri yok.. olanlar;
a)Fileksi niki seksi,
b)Fileksi your nik is so seksi
c) Fileksi your nik is çok seksi
ç) Fileksi your nik is şok seksi
d) Fileksi yaşatır seni fileksi (pepsi reklamı esinlenmesiyle)
ula kafamdaki ihtimaller şu anda,çözüm kümesi topolojik çıkarımlarla ancak bulunabilen kuramlar gibi..ki topolojiden de hiç bir zaman haz almadım...uwwww
Vecihi gelio patronlar :D