-
[quote=Astatin;318223]kayaaaa...
görüyın demi..bütün PUPU ları sünnet ediyiler ana trend düşüş olunca...tıpkı büyük yükselişte NUNU ları badem ettikleri gibi[/quote]
evet ustad asıl kötü olan haftalıkta da SAT geliyi olması bu durumları iyice tehlikeye sokuyor 107 hedefi sanırım olacaksa da seçim sonrasına kalabilir.
2011 yılı düşüş yılı olacak sanırsam :o
-
[quote=a.kaya;318225]uffff eğer bu haftayı böyle kaparsak yani 77000 altında var ya çok pis olacak düşüş dalgası
haftalıkta da SAT geliyi geçici[/quote]
72000 yitermi paşa
-
[quote=Astatin;318209]yaww herkes AYU şimdi...adam löp löp 500 puan 500 puan almaya başlasa bakakalırız giden geminin ardından fileksi niki seksi... alsak mı karı cebe..ü[URL="http://www..ehuehe"]www..ehuehe[/URL]
Aha da KUIN de 100000 demiş..:)[/quote]
Patron ben zistemi bekliyorum disiplin açısından
-
[quote=a.kaya;318230]evet ustad asıl kötü olan haftalıkta da SAT geliyi olması bu durumları iyice tehlikeye sokuyor 107 hedefi sanırım olacaksa da seçim sonrasına kalabilir.
2011 yılı düşüş yılı olacak sanırsam :o[/quote]
kaya patron günlük grafları inceledim accuk da, 2007 sonuna benzerlik var gibi geldi bana.Belkide kedidir o :::
-
[quote=Astatin;318229]kaya 15 dklıkdaki pupulara ne diyon[/quote]
sorma canımı sıkıyor onlar kabak gibi sırıtıyor :p
-
kaya yemesin bizi bu pupular le
-
[quote=Astatin;318275]kaya yemesin bizi bu pupular le[/quote]
"Fikrimin ince gülü"nün suçu ne??:..:
-
[quote=excali;318277]"Fikrimin ince gülü"nün suçu ne??:..:[/quote]
:..::..::..:uytup da dün gece denk geldi, roman üniversite öğrencileri orkestra yapmışlar, mikemmel söylüyorlar...amma işin enteresanı bir daha bulamadım..sorguda çıkmıyor..üüüüüü
fikrimin ince şortu:p:p:p
kayaaaaa, yemesin bizi bu PUPU lar..gittikçe PUlaşıyırlar ha demedi deme
-
[quote=Astatin;318278]:..::..::..:uytup da dün gece denk geldi, roman üniversite öğrencileri orkestra yapmışlar, mikemmel söylüyorlar...[B]amma işin enteresanı bir daha bulamadım..sorguda çıkmıyor[/B]..üüüüüü
kayaaaaa, yemesin bizi bu PUPU lar..gittikçe PUlaşıyırlar ha demedi deme[/quote]
kedidir o
-
[quote=Astatin;318278]:..::..::..:uytup da dün gece denk geldi, roman üniversite öğrencileri orkestra yapmışlar, mikemmel söylüyorlar...amma işin enteresanı bir daha bulamadım..sorguda çıkmıyor..üüüüüü
kayaaaaa, yemesin bizi bu PUPU lar..gittikçe PUlaşıyırlar ha demedi deme[/quote]
PUPUmun ince gülü:..::..::..:
-
dün hurriyetin video sayfasında bi video izledim.Otların arasından elyın görünüyodu.Biraz ilerledikten sonra parlak ışık yansıması olan bişeyler görünüyo tam elyının üzerinde.Dedim buda uzaylının sapığı, ay ışığını aynayla yansıtıp rahatsız ediyor :)
-
fileksi niki seksi,
bi %5 falan graşaydık yaww
-
[quote=Astatin;318285]fileksi niki seksi,
bi %5 falan graşaydık yaww[/quote]
Tüm kalbimle yanındayım :..:
-
[quote=Astatin;318275]kaya yemesin bizi bu pupular le[/quote]
15 likte ki pupu kırılırsa ne olur peki :p son 2 dipte pupu oluşmuş ondan öncekinde no problem:rolleyes:
-
bugün bence büyük bi düşüş olmaz hatta yarın artı bile kaparız ancak haftasonu 75*** leri bekliyorum :o
-
way way way..ymeğe gitmemiz hayırlı olmuş..dışarıyı almışlar buraya vermişler küsküyü..%5 graş zıplaya zıplaya yolda
-
76925 dip olamaz bence :)
-
vay arkadaş dax+1 biz -1,80 :confused:
-
[quote=a.kaya;318310]vay arkadaş dax+1 biz -1,80 :confused:[/quote]
hemen izah ediyim;
dax=%1 amma negatif ayrışma varsa;
VOB Günsonu Kapanışı (- %1.8) + (-%1)=-%2.8.dng
kayatronnnnnnnnnnn
-
graaaşşşşşşşşşşşkaaaaaaaaaaaa
-
hayda atilla mayda...msq 325 den al verdi...üwww
-
-
[quote=Astatin;318347]hayda atilla mayda...msq 325 den al verdi...üwww[/quote]
şaka sanırım 325 den mi :confused:
-
way be biz feykmidir değilmidir diye felsefe yaparken, cillop gibi dibe yakın gelen üstelik 100 puan da kayma fırsatı veren sinyali yedik...önceki feryklerine sayalım sistemin
[IMG]http://i51.tinypic.com/2e17fjd.png[/IMG]
-
[quote=Astatin;318347]hayda atilla mayda...msq 325 den al verdi...üwww[/quote]
yuh be arkadaşım
76750 nire 78350 nire 250 den flat ufff ya
-
[quote=a.kaya;318357]şaka sanırım 325 den mi :confused:[/quote]
o mesajı yazdığım saat 14:19 patron...ianmazsan bak..grafta orda
-
[quote=a.kaya;318362]yuh be arkadaşım
76750 nire 78350 nire 250 den flat ufff ya[/quote]
yuhu bana diyosan:D sistem 77325 den al verdi..78325 değil.dng
-
sabah 1450 puan kar varken kapama git 400 puan a şortu kapa işe bak be
-
-
-
cümleten günaydın ..... :o ... ... baya uyudum ... 14 saatten fazla uyumuşum .... biraz düzeldim gibi ...
-
yemliyolar gibi bir hareket düşüncesindeyim,
gel biıiiliiıbiiıiilı gel bilıbiıiliı...
ama şu varki tek barda iş bitirir oldu bunlar :(
-
hep kayatronun PUPU ları yzünden...long tabiki long bir tanem
[IMG]http://i53.tinypic.com/vwykau.png[/IMG]
-
geçmiş olsun diyen arkadaşlara teşekkür eedrim ....
-
[quote=selçuklu;318374]cümleten günaydın ..... :o ... ... baya uyudum ... 14 saatten fazla uyumuşum .... biraz düzeldim gibi ...[/quote]
Morton antivirüs'lü çekirdek yollamıştım. İyi Geldi mi patron?
Geçmiş olsun..:rolleyes:
-
VOB kapanış tahöminimi 76000 dan 81000 e çektim..ISOT ise acısız 40
-
[quote=selçuklu;318379]geçmiş olsun diyen arkadaşlara teşekkür eedrim ....[/quote]
patron kocakarı ilacı tarifi de yazdıydık ama uyurken görmemişsindir herhalde:D geçmiş olsun tekrar
-
[quote=Astatin;318313]hemen izah ediyim;
dax=%1 amma negatif ayrışma varsa;
VOB Günsonu Kapanışı (- %1.8) + (-%1)=-%2.8.dng
kayatronnnnnnnnnnn[/quote]
bu hesap yanlış kayaboss...
%1.8 fuzuli düşmüşüz...%1 de dax dan gelen alacak var...%2.8 artı yapmamız lazım..teprike derim.lelele
-
[QUOTE=excali;318381]Morton antivirüs'lü çekirdek yollamıştım. İyi Geldi mi patron?
Geçmiş olsun..:rolleyes:[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;318384]patron kocakarı ilacı tarifi de yazdıydık ama uyurken görmemişsindir herhalde:D geçmiş olsun tekrar[/QUOTE]
ew şurubu yaptırıyorum ..... virüsün dalga etiketine göre .... içiliyor ...:D:D:D ...bu arada gol olur bence ...
-
[quote=selçuklu;318390]ew şurubu yaptırıyorum ..... virüsün dalga etiketine göre .... içiliyor ...:D:D:D ...bu arada gol olur bence ...[/quote]
bence de