kaya da yok sistemsiz kaldık..:):)
Printable View
kaya da yok sistemsiz kaldık..:):)
Önümde bir evraklar var sabah 7 den beri yazıp çizip işlemekten kollarım ağrıdı.
Allahtan matriks zart zurt ötüp haber veriyor..
Dün akşam oturmuş bakarken slow olarak bir sistem daha yakaladım süper çalışıyor.
bundan sonraki slowlarda uygulayacam.
5 lik flatladı flat..
[quote=medet;239315]kaya da yok sistemsiz kaldık..:):)[/quote]
medetcim yarın vergi son gün berbat durumdayım müdürde kaçtı işten sistem AL da ama ben dünden flatım 15 dk sistem de şu anda geçici sat geliyor ama GEÇİCİ daha
[quote=a.kaya;239342]medetcim yarın vergi son gün berbat durumdayım müdürde kaçtı işten sistem AL da ama ben dünden flatım 15 dk sistem de şu anda geçici sat geliyor ama GEÇİCİ daha[/quote]
O zaman longlasın medet..:..::..::..:
72775 altında eğer SAT onaylarsa ki 10 dk var şortlarım medet kardeş :) ama sen longlayacan demi tersi durum yani :) aman ha dikkat derim terse kalırsın sonra karışmam üüü
birde short deneyeyim bakalım.
[quote=a.kaya;239348]72775 altında eğer SAT onaylarsa ki 10 dk var şortlarım medet kardeş :) ama sen longlayacan demi tersi durum yani :) aman ha dikkat derim terse kalırsın sonra karışmam üüü[/quote]
en iyisini sen bilirsin.. unutma pala system tester dır..
[quote=Larossıan;239345]O zaman longlasın medet..:..::..::..:[/quote]
ustamın bir sözü vardı '' yeğen vobda sisteme ters hareket adamı batırır aman ha '' derdi :D
bakalım geçici sat iptal olucakmı yoksa onaylayacakmı şu anda sağlam yerde değil al kanal desteği 800 de altında sinyal gelirse basacam :D oksa seyredecem
[quote=medet;239309]kaptan, 475 te cort emrim var. verirse 575 reverse.. hala flatım.
ben bir çiftçiyim tohumu atar sABIRLA yağmurları ve güneşi beklerim.. :):) işin şakası buya..[/quote]
bugün bana gıcığı var. anladım. 425 yaptı 75 yapamadı.. saol pala sen bilirsin.