[quote=Astatin;295938]eveettt..mevta kalktı..astetron son pzundan overallu %15 eriterek çıkar..geçmiş olsun vatana millete hyırlı olsun[/quote]
Dostum hayırlısı artık, bu pozisyonu unutup trade devam et, sistemine tam uysan yeter sana aslında..üüü
Printable View
[quote=Astatin;295938]eveettt..mevta kalktı..astetron son pzundan overallu %15 eriterek çıkar..geçmiş olsun vatana millete hyırlı olsun[/quote]
Dostum hayırlısı artık, bu pozisyonu unutup trade devam et, sistemine tam uysan yeter sana aslında..üüü
[QUOTE=Astatin;295938]eveettt..mevta kalktı..astetron son pzundan overallu %15 eriterek çıkar..geçmiş olsun vatana millete hyırlı olsun[/QUOTE]
patron geçmiş olsun ..sağlık olsun . .. hayırlısı olsun ... :o:oüüüüüüüüüüüü
[quote=astatin;295938]eveettt..mevta kalktı..astetron son pzundan overallu %15 eriterek çıkar..geçmiş olsun vatana millete hyırlı olsun[/quote]
üüü üüü
** matriks diyorum başka birşey demiyorum patron... Yurdışında olsan bu durum karşısında adamları mahkemeye verip 10 milyon dolar tazminat alırdın...
üüü üüü üüü fazlasıyla çıkartırsın asti bundan eminim moralini bozmana gerek yok
1. sisteme ( 60 dk ) göre 01 Ekim -06 Ekim arası toplam 2 işlem yaptım.
1.sinyali Shorttu ve not arttırımıyla Stop oldu. Sonuç: -900 puan SL
2. sinyal long devam ediyor. +1.550 puanda
Nette::::::::: +650 puanda devam ediyorum.
2. sistem ( 5dk olan ve yönetimi başkasına bıraktığım ) 01 Ekim -06 Ekim arası toplam 10 işlem yapmış.
Şuana kadar ki sonucu:::::::::::: +1500
( şuan ki fiyat olan 85.350 den son sinyal hesapanmıştır.) o değişince genel sonuçlarda değişecektir + veya - .
60dk lığı kendim uyguluyorum. Bu hesabımda komisyon onbinde2
5dk lığı başkasına benim hesabımda uygulatıyorum. Komisyonu onbinde1
sonuçlar düşük kalmış ama en azından zarar şimdilik yok. Bunada şükür. Gelecek günlerde telafi eder inş.
Bol kazançlar
Cuma tarımdışı istihdam var... Şincik şöyle bir senaryo olsa... O veri çok kötü gelecek olsa... Global soygunc... şey.. büyük yatırımcılar da bunu biliyor olsa... Ellerindeki long'ları dağıtmak için ha bire fırsat buldukça stop patlatma amaçlı yukarı sürüyor olsalar... Cuma'ya kadar yataya bağlayıp long'ların tamamını dağıtıp short'a abanacak olsalar... Cuma da 15:30'da veriyle birlikte büyük şelale başlayacak olsa... Mesela...
(Yine aç tavuk ve darı ambarı olayı oldu kusura bakmayın... :..:)
[quote=Strategist;295978]Cuma tarımdışı istihdam var... Şincik şöyle bir senaryo olsa... O veri çok kötü gelecek olsa... Global soygunc... şey.. büyük yatırımcılar da bunu biliyor olsa... Ellerindeki long'ları dağıtmak için ha bire fırsat buldukça stop patlatma amaçlı yukarı sürüyor olsalar... Cuma'ya kadar yataya bağlayıp long'ların tamamını dağıtıp short'a abanacak olsalar... Cuma da 15:30'da veriyle birlikte büyük şelale başlayacak olsa... Mesela...
(Yine aç tavuk ve darı ambarı olayı oldu kusura bakmayın... :..:)[/quote]
Stropatro,
Spot100: 80,000:..:
mudis verirde pozitifi sp durar mı..bi de hfif meşrep kolay not veren fitch var..ha bugün ha yarın olurmu olur:..:
[quote=Strategist;295978]Cuma tarımdışı istihdam var... Şincik şöyle bir senaryo olsa... O veri çok kötü gelecek olsa... Global soygunc... şey.. büyük yatırımcılar da bunu biliyor olsa... Ellerindeki long'ları dağıtmak için ha bire fırsat buldukça stop patlatma amaçlı yukarı sürüyor olsalar... Cuma'ya kadar yataya bağlayıp long'ların tamamını dağıtıp short'a abanacak olsalar... Cuma da 15:30'da veriyle birlikte büyük şelale başlayacak olsa... Mesela...
(Yine aç tavuk ve darı ambarı olayı oldu kusura bakmayın... :..:)[/quote]
Dostum o veri ne kadar kötü gelirse fed in pompalayacağı para fazla olur onun için piyasalar çoşar öyle bir durumda..:)))
FITCH irlandanın notunu 3 basamak indirmiş :)
altında mondiyosal durumlar oluşmaya başladı .. vayyyy .. üühühühüüh ... :D:D:D:D
[quote=qazzaq;295986]FITCH irlandanın notunu 3 basamak indirmiş :)[/quote]
Adamlar 150 puanlık düşüşü bile alım fırsatı olarak değerlendiriyor..
Ekran başında değildim.Hisse tarafında kazanırken vobda adamlar zirve tazelemiş, kısalar perte çıkmak üzere...Her iki tarafta da kazanmayı beceremedim bir türlü zaten...Hem aşkta hem de kumarda kazanılmıyor...:)
Neyseki hisse vobun iki katı kazandırmış...