iyi akşamlar abi hayırlısı bakalım..
Printable View
iyi akşamlar abi hayırlısı bakalım..
Merhaba,
X30Y Gün Graf dünkü yapısını bugünde korumuş görünen o ki bu hafta bu şekilde devam edecek.
[IMG]http://ressim.net/a/upload/bbd2dfb5.png[/IMG]
ordi bu düşüncen güzel, inşallah dediğin gibi indikatörde işi görür,....
[quote=indregandi;289799]ordi bu düşüncen güzel, inşallah dediğin gibi indikatörde işi görür,....[/quote]
sağolasın İndi abi, hep birlikte takip ediyoruz, umarım yanılmaz ve palaya yem olmayız.
günaydın,
hayırlı cumalar,....
Günaydın hayırlı cumalar hayırlı seanslar ...
Ap 210.261 oldu
[URL=http://www.ressim.net/show.php/2284244_1.png.html][IMG]http://ressim.net/a/upload/b621740c.png[/IMG][/URL]
[quote=perfectt;289962]Ap 210.261 oldu[/quote]
karşılıklı poz açılıyor demektir bu, bu gün portföy stobuna izin vermediler, cuma ve MC saatini bekleyeceğiz analaşılan,.....
dün pariteye dikkatinizi çekmiştim, iyi kovboy verilerini satın alırsa bu ralli demekti, dolayısı ile hep beraber kesiyorlar, şişti patladıların arsında bu böyle, capanıda saldılar ortamıza bekle dur onun sidik tazyiğindeki müdehalelerini, zaten iki kere yaptı hastir dediler, her durumda bu son ralli olacak, bundan sonra bir ciddi düzeltme olacak, sakın buna kimse [B]crash[/B] demesin,.
ama bu düzeltme misal 95 ten 72 olacaksa ......yum ben öle düzeltmenin, çünkü oraya kadar zaten bizi düzeltmişler demektir,
kısaca global çötenin ortasındayız, burada bizimkilerinde dünki tam yerindeki açıklamalarını anmadan geçemiyecem, gün döner devran döner, keser döner sap döner, hesap döner,......:..:
TCMB kısa vadeli faiz oranını düşürdü, politika faiz oranını sabit tuttu. Merkez Bankası açıklamalarında karamsar, aldığı karar ile çelişkiliydi. Çünkü görünürde faiz indirmesine karşın, politika faiz oranı ile kısa vadeli faiz oranları arasındaki fark artırılarak parasal sıkılaştırma gerçekleştirildi. Görünürde faiz indirimi görünmesine karşın, etkisi sıkılaştırma olacaktır. Merkez Bankası krizden çıkış stratejisinin ikinci adımına başladı. Piyasa algılaması faiz indirimi şeklinde olabilir ama etkisi artırımı şeklinde olacaktır. TL´de beklenilenin tersine değerlenme olacaktır, bunu engellemek içinde döviz karşılık oranları artırılacaktır. 59.200-64.000 bandının korunacağını, 64.000´den kar realizasyonların gelebileceğini düşünüyoruz.
[B]İMKB Stratejisi[/B]
İMKB 59.400-64.000 arasında bir band içerisinde hareket etmektedir. 61.500 bu dalgalanma aralığında ara destek noktasıdır. 61.500 desteğinin kırılması 59.200´e gerileme yaşanmasına neden olabilir. 64.000 direncinin yaklaşmış olmamız kar realizasyonlarını bu seviyelerde etkinleştirebilir.
globalın yorumu...
bu karşılıklı poz hikayesi, adamlar yüksek fiyattan alıcı satıcı oluyorlar, hesap aynı kişi ise zaten sorun yok, farklı ise anlaşılmış demektir, bu sabah ki gap buna tipik örnek, burada art niyet olduğu açık, çünkü iki gündür futur parite dov gevşemelerine trend sürdürdüler, şimdi bunlar o zaman art niyetli, kimse öle py şeffaf falan, ağa yok, pala yok, sadece teknik var demesin, manipilasyon var, üçkaat var, tezgah var, asimetrik siyaset, asimetrik tezgah ne arasan var, benimde kalemim var burada yakaladıklarımı yazacam bende,....dün mesela hükümet kanadından açıklamalar yerinde ve zamanında geldi, kur düşerken borsa çıkarken,.....adamın malı satılsın diye, senin malın ne olacak, ülke kokoreç ithal etmeye başladı, sen neredesin, referandumcu bey,....
İyi seanslar,
Hafta başından bugüne pala shortçuların ümüğüne sarıldı bırakmıyor. Bizde de ne ümük varmış be kardeşim hala nefes alıyoruz ama kısıtlı yaşayacak kadar.
Günlük grafı bende merak ediyorum bakalım ne olacak bugün iki farklı kanalın kesiştiği [B]81650[/B] [B](sarı nokta)[/B] önemli seviyedir benim için eğer bu kırılırsa yukarıda görüldüğü üzere [B]83700'e [/B]giderim diyor. Ben bunu yedim de bizim indikatör ben buna katılmıyorum diyor. Umarım ind. haklı çıkar.
Aşağıda ise takip ettiğim nokta [B]80450[/B] dir, eğer burası kırılırsa benim için daha da önemli olan [B]79400[/B] gündeme gelir ki bence burası önemli bir karar yeridir daha aşağısı veya daha yukarısı için.
Umarım doğru yönde oluruz yoksa da palaya yem oluruz ü[url]www..[/url].
[IMG]http://ressim.net/a/upload/1d465b23.png[/IMG]