[quote=indregandi;196362]325 ve 400 uzunlarım giderse çok güzel olacak, çünkü sırada 60 küsküsü var, yeşili geldi, bu alımdır, kırmızısıda baskı, şimdi kırmızıda sıra kaçtam gelir, bilemem,[/quote]
225 den geldi,....
Printable View
[quote=indregandi;196362]325 ve 400 uzunlarım giderse çok güzel olacak, çünkü sırada 60 küsküsü var, yeşili geldi, bu alımdır, kırmızısıda baskı, şimdi kırmızıda sıra kaçtam gelir, bilemem,[/quote]
225 den geldi,....
şu anki geri çekilme taze longcu dökme ise...
vışşşşşş
[quote=ATHLON;196360]düşüşte poz kapamayıp geri tepkisinde güç bela 700 800 puan karla anca pozunu küfürle kapatan kısacılar
uzunda bekleyip bayaa bı kazanan longcular
düşüşü kaçırıp sonna kısaya atlayıp tepkı de zarara gelıp küfürle kapanan shortcular
cok dustuk ıllakı bı tepkı dıyıp kapanan shortcular..
işte bu sebeplerle pala ,filmin başını ve devamını daha önceki gibi çekti..ama sonu daha önceki gibi bitmiicek kanımca bugün...tepki pzt..(tamamen psikolojik düşünüorum,teknik meknik diil...milleti kısada dökcek ki vercek..tam istediği ortam)
şahsi fikrimdir..lütfen kimse etkilenmesin:)[/quote]
yukarda yazdıım,marttan beri bütün yatırımcıların alt benliine işledi.onların içinde artık bi yatırımcı daha oluşturdu pela..aman haa diyen..kolay diil .nerdeyse 1 sene ,o ikinci yatırımcııyla yasamaya alıştık (ben de dahil)..onu önemsiyoruz.
işte bundan kazanacak...çünkü o 2. yatırımcı beynımızdekı,artık palanın bacağı halıne geldi...
FDOW delikanlılığa sığmayacak hareketler yapıyor.. :mad:
Dur bi yönün belli olsun be kardeşim ya... Hop aşşa hop yukarı...
İyi tatiller şimdiden...brv
DOW Kapanış tahminim :10090-10110:cool:
Sabah ne oldu bilmiyorum ama, haftasonu unutulup yeni haftaya temiz birsayfa açmak dileklerimle...boks..boks.
[quote=indregandi;196302]5 tamam,
10 tamam,
15 tamam, baskı 65125 den geldi,
20 tamam, baskı 65000 den geldi,
30 tamam, baskı 65150 den geldi, 65425 direnç,...
60 lık bekleniyor, henüz direnç oluşmadı,
buna karşılık dibimiz 675 günlük en düşükte, sıkışma artıyor,...[/quote]
5 tamam,
10 tamam,
15 tamam,
20 tamam,
30 tamam, baskı 65150 de kuruldu, tamamlandı,
60 tamam, baskı 65225 de kuruldu devam ediyor,
[QUOTE=von mises]
Arkadaşım ben küfür anlamında anladım, hatta o günden beri de sürekli kafama takıldı, uyuyamadım.
Küfür anlamında yazmadıysan bin defa özür diliyorum. Yazdıklarımı da geri alıyorum.
Şayet öyleyse kusura bakma...
[/QUOTE]
Arkadaşlar von mises ile özelden görüştük, bana ettiği o çok ağır küfürlerin nedenini sordum. Kendisine daha önce söylemiş olduğum bir sözü küfür olarak algılamış ve o yüzden küfür etmiş. Kendisi özür diledi ve sözlerini geri aldı. Buraya konulmasını istedi ve bende üzerimde hakkı kalmasın diye yapıştırıyorum buraya.
Bu konu da kapansın artık, küfürsüz kavgasız forum istiyoruz... Nolur kimse de bu mesajı alıntılayıp konuyu uzatmasın...
vob bugun suana kadar dustugunun aynisi kadar bir posta daha dusebilir. potansiyel var.
pazartesi yukarı banko gap var 2000 puan en az kayıtlara gecsin, histemim ole diyor :)) EFG isterse 100 bın kısa da olsun, ona bakılırsa yapıkredi dun aynı sekıl uzun pozdaydı 3000 puan dustuk aynı adamlar bunlar.. hafta sonu IMF haberini bekliyorum, buz dagının kokusunu alıyorum hehe :)) dow da bu gece 10200 lerde kapatır buyuk ıhtımal..
Ne 65000 miş be, baya sıkıntılı oldu...
5 den 30 a kadarortalma direnç, 65250,...
60 dak şu an 65850 de, tam 1000 puvan yani, bu anlamda, 250 ye dikkat edilmeli,
aşağısı malum yazmaya değmez,.....
[quote=nunu;196372]vob bugun suana kadar dustugunun aynisi kadar bir posta daha dusebilir. potansiyel var.[/quote]
Aha..NUNİ aplam, avatarın hiç bu kadder güzel görünmemişti gözüme..:..::..:
Yysd....
Selamlar voborsa ahalisi:) nasılsınız?.brv
[COLOR="Red"]Z.İ.S.D *.*[/COLOR] hemide vade sonuna kadar.lelele.lelele.lelele
Ekran takibedip strese gerek yok, akşamları kapanışa dooru uğrarım looo+.
[quote=Astatin;196318]Hay böyle şansın da böyle matriksin de ***********************
veri paniğindne nasiplenmek için 300 e şort kavır emir yazdım...veri gelemen az önce MTX kitlendi...fiyat 350 görüp deönmüş ben açtığımda 850 olmuştı bile..** ** **..en kötü 500 e çeker kapardım...** ** **[/quote]
Abi kullandığın bilgisayarın işlemcisi ve ram i nedir?Yüksek özelliklere sahipken böyle takılma yapıyorsa bilgisayarı upgrade seçeneğini tekrar gözden geçireceğim.
aynı olay bende de oldu.fiyat ne ara 350 gördü görmedim.MTX dondu...tekrar çalıştırdığımda 850 ler yanıyordu...
[quote=flexy;196382]Abi kullandığın bilgisayarın işlemcisi ve ram i nedir?Yüksek özelliklere sahipken böyle takılma yapıyorsa bilgisayarı upgrade seçeneğini tekrar gözden geçireceğim.[/quote]
DualCore 2ghz, 1 RAM...İşyerindeki dandik laptop **...evdekini de buraya getirip mundar etmek istemiyorum...ama bunda çookk nadir olurdu takılma...ayda 1 bile olmazdı..bu güne denk geldi **
[quote=enorton;196371]Arkadaşlar von mises ile özelden görüştük, bana ettiği o çok ağır küfürlerin nedenini sordum. Kendisine daha önce söylemiş olduğum bir sözü küfür olarak algılamış ve o yüzden küfür etmiş. Kendisi özür diledi ve sözlerini geri aldı. Buraya konulmasını istedi ve bende üzerimde hakkı kalmasın diye yapıştırıyorum buraya.[/quote]
[I]konu direkt benimle ilgili değildi..ama ağır küfür ( ana-avrat-evlat )[/I]
[I]olmasından dolayı uyardım..........[/I]
[I]kendisinin bana özelden yazdığı küfür ve tehditeleri buraya yazamam.[/I]
[I]bayanlar var..baylar dahi utanır....ayrıca tehdit edildim...[/I]
[I]mekanını söyledi.bekliyormuş...c.tesi ordayım......yasal prosedür[/I]
[I]başlayacak.........boz kuru gürültüye pabuç bırakmaz.....[/I]
[I]forum olarak sn..hellimden geçici yasak gelirse boz artık yoktur...[/I]
[I]arkadaşlarına küfür edilmesine seyirci kalanlarada teessüfler...[/I]
[I]dün şahsımı başarılı tradelerimden dolayı tebrik eden -etmeyen [/I]
[I]dostların hepsine kucak dolsu sevgiler..teşekkürler...[/I]
[I]bol şanslar....boz durumu değerlendirecek....[/I]
[I]bir süre aranızda olmayacak.......[/I]
[B][I]para herşey değildir............[/I][/B]
[quote=flexy;196382]Abi kullandığın bilgisayarın işlemcisi ve ram i nedir?Yüksek özelliklere sahipken böyle takılma yapıyorsa bilgisayarı upgrade seçeneğini tekrar gözden geçireceğim.[/quote]
bilgisayar ile alakalı değil.. 1 haftadır bendede oluyordu hatda foruma da yazdım.. sonunda Matriks ile görüştüm.. Tek kelime ile özetledi açmış olduğunuz Formullu grafikleri azaltın oldu.. bendede 5 adet grafık açıktı. hepsini kapatım sadece 1 adet acık artık kiitlenmiyor...
EFG vere vere bi hal oldu be...16.000 kontrat sattı şu ana kadar...
[QUOTE=boz ayı;196385][I]konu direkt benimle ilgili değildi..ama ağır küfür ( ana-avrat-evlat )[/I]
[I]olmasından dolayı uyardım..........[/I]
[I]kendisinin bana özelden yazdığı küfür ve tehditeleri buraya yazamam.[/I]
[I]bayanlar var..baylar dahi utanır....ayrıca tehdit edildim...[/I]
[I]mekanını söyledi.bekliyormuş...c.tesi ordayım......yasal prosedür[/I]
[I]başlayacak.........boz kuru gürültüye pabuç bırakmaz.....[/I]
[I]forum olarak sn..hellimden geçici yasak gelirse boz artık yoktur...[/I]
[I]arkadaşlarına küfür edilmesine seyirci kalanlarada teessüfler...[/I]
[I]dün şahsımı başarılı tradelerimden dolayı tebrik eden -etmeyen [/I]
[I]dostların hepsine kucak dolsu sevgiler..teşekkürler...[/I]
[I]bol şanslar....boz durumu değerlendirecek....[/I]
[I]bir süre aranızda olmayacak.......[/I]
[B][I]para herşey değildir............[/I][/B][/QUOTE]
Abi kendisini yasaklı listeme eklemiştim 2 haftadır ve o yüzden yazdıklarını okumadım. Dakikalar sonra bir arkadaş söyledi MSN den ve dönüp baktığımda yazılanlar silinmişti. Ben de kendisine sordum neden bu kadar ağır küfür ettin dedim, sebebi nedir? Sonrası da yukardaki mesajımda var zaten... Bence siz forumu terketmeyin yine de, geç de olsa gereken yapıldı artık...
Artık inanın bu olaylar yüzünden foruma girmek istemiyorum. İster istemez sinirimiz, moralimiz bozuluyor...
ne hayvan bir DJ miş be..hayrına bir eksi görseydin açılışta ..ama beylesi ayular için daha iyi..birde şöyle bakın dj den negatif ayrışmışız..%2.59..boru deeel
68.400 maliyetli SHORT'ları 64.900'den telefonla kapattım...Çok iyimser oldugumdan degil karı yeterli gördügümden kapattım...Bir müddet izleyip duruma göre aksiyona geçecegim...Bu arada Matrix kilitlendi ve uzun zamandır kullanamıyorum...Zıvanadan çıkmış vaziyetteyim...Sistem kullanan arkadaşlar sistemlerinin son durumunu yazabilirlermi lütfen...?AL veren var mı? Şu an fiyat bile göremiyorum...Bol kazançlar...
Boğa tuzağı olmasın diye stopları kaydırdım acık aşağıya:) acık olsun demi:)))
Stop 67000 oldu, vade sonuna kadar dabiki:)
Vade somları içimde kamyom sipariş ettim bundan sonra yanaştırcam İzmir vob a dünyanın en büyük kamyonunu paraları toplayıp gidecem daaa:..::..::..::..:
Hayvancağız biraz fazla yük taşır:..::..:
[IMG][URL=http://img211.imageshack.us/i/kamyonv.jpg/][IMG]http://img211.imageshack.us/img211/9493/kamyonv.jpg[/IMG][/URL][/IMG]
[quote=Astatin;196389][B]ne hayvan bir DJ miş be[/B]..hayrına bir eksi görseydin açılışta ..ama beylesi ayular için daha iyi..birde şöyle bakın dj den negatif ayrışmışız..%2.59..boru deeel[/quote]
Adamım Tom,yanıltmadın beni yine...:cool:
sistem satta astatin satta...bööğğkk dediğim için özür dilerim sayın sistem...cici sistem şeker sistem..ehuheuehue
60 lık desteğimi 375 de 650 ve 525 alıcıyım,.....
30.000 scenario.... live... :..:
[quote=boz ayı;196385][I]konu direkt benimle ilgili değildi..ama ağır küfür ( ana-avrat-evlat )[/I]
[I][B][COLOR=red]boz kuru gürültüye pabuç bırakmaz.....[/COLOR][/B][/I]
[B][I]para herşey değildir............[/I][/B][/quote]
eğer foruma yazmayı bırakırsanız kuru gürültüye bence o zaman pabuç bırakmış olursunuz...
şahsi fikrimdir...
vob grafıımde su kaydıraı formasyonu var,su kaydıraında yukardan hızla düşenler yatay da bi de 1/2mv2 yı alıp ööle hızlanırlar ki bu sefer düşerken k.ç ları kaydıraktan ayrılır da boşluktan düşerler:)
Vaybeee, kısalara az evvel 67000 stop belirlemişim, işe bakın daha düne kadar 67000 aşağı kırarmı kırmazmı kırarsa düşer muhabbetleri tam bir ay sıkmıştı, bugün 67000 fezada gibi yukarda kalmış bile:)
anlaşalım pelam...63xxx gösterirsen kapatacağım kısaları...
Şimdi bu düşüş w olur diyen çoğaldı, olsun olsun, mahsuru yoktur bence, önceki dip 26000 miydi neydi? bu seferde 36000 olur bir ayağı acık yukarda olur, piyasa bunu yarattı fiyatladı deriz kavga olmaz:::
[quote=ATHLON;196397]vob grafıımde su kaydıraı formasyonu var,su kaydıraında yukardan hızla düşenler yatay da bi de 1/2mv2 yı alıp ööle hızlanırlar ki bu sefer düşerken k.ç ları kaydıraktan ayrılır da boşluktan düşerler:)[/quote]
En sevdiğim şey kaydırmak...kaydırakta...ha ha ha...
Birde gaydırı gubbak cemile Türküsü.....:::
ne iş VOB..ben dip yenilemem falan bi havalar bi şekiller
kapanışın 63xxx olacağına air güçlü bir hissiyat ve sissiyat içerisindeyim
[quote=EMEKDAR;196401]En sevdiğim şey kaydırmak...kaydırakta...ha ha ha...
Birde gaydırı gubbak cemile Türküsü.....:::[/quote]
bi de smith le kayılıo ya,şööle 4 kişi oturarark üstüne ,döne döne:))
[QUOTE=oguzhan;195235]Bu hafta ekrandan uzağım dünden 69000 kısayım çok bişe istemiyom 1000 puan işimi görür dowdan korkmuyom ama nasdaQ beni ürkütyo onunda beli kırılır insallah
cümleten iyi akşamlar[/QUOTE]
Cümleten merhaba
hele şükür daha yeni gelebildim ben sizden 1000 puan istemiştim siz naptınız böyle ya neyse ben 1000 puanı alıp kenara çekilmiştim çünkü ekrandan uzaktım gerisi nasip değilmiş bundan sonraki maçlara bakacaz
DOW'da PU var... Heh heh heh heh he.... :..:
YIKILBERRY FINN...............bir dip yenilesen çok süper olacak