Birde şunu ekleyeyim benim günlük takip ettiğim sistemin yanılması çok nadirdir..
Dün ve bugün sabah özellikle değerler çok yaklaştı yön konusunda dananın kuyruğu çok yakında kopacak dememin sebebi buydu...
Printable View
Birde şunu ekleyeyim benim günlük takip ettiğim sistemin yanılması çok nadirdir..
Dün ve bugün sabah özellikle değerler çok yaklaştı yön konusunda dananın kuyruğu çok yakında kopacak dememin sebebi buydu...
[quote=Larossıan;238655]Günaydın
Drençler-70450-70575-71125-71300
Destekler-70050-69650-69550-69350
Bant destekleri-69575-69650
Günlükte longlama yeri yakın olduğu için yakın zamanda yön konusunda kararını verecektir.[/quote]
Ya aşağı ya yukarı karar verecekti kararını yukardan yana verdi
Aslında 68300 verdi ama en kesini buydu.
Yarın için 71700 altına bırakmadan shortlanmaz.
[URL="http://urlal.com/dqqf]"][url=http://urlal.com/dqqf][/URL][img]http://i1005.hizliresim.com/2010/5/12/5762.jpg[/img][/url]
Drençler-72750-72900-73250-73400-73950
Destekler-72200-72050-71650
Bol kazançlar
[quote=Larossıan;239175]Bazen kendi hatalarımızdan alacağımız puanı alamıyoruz..
Günlük longa geçtiyse short açılmaz flat kal ama short açma..
Günlük olarak bile stop, short yada long açım yerleri var BUNLARA DİKKAT ETMEK LAZIIM..
Sayın Kitaro arkadaşımızın dediği gibi histem li short açılmaz..
Neyse sen iyi tradersin yakın zamanda telafi edeceğini umuyorum...
Hemen geri gelmeyebilir djı 10879 üzerinde kaparsa shortcular dikkat etmeli.
Dert etme..:o[/quote]
sonuna kadar katılıyorum üstada ancak bu dowun çıkışna bakmamak lazım yarın ki fıçırlar bakalım ne yapcek asıl önemli olan bu.
[quote=a.kaya;239182]sonuna kadar katılıyorum üstada ancak bu dowun çıkışna bakmamak lazım yarın ki fıçırlar bakalım ne yapcek asıl önemli olan bu.[/quote]
Şimdiye kadar dji bakarak hiç pozisyona girmedim sadece voba bakarım genelde ara sıra dji yorumlarım.
Zaten birbirlerinden haberleri var matriksde dji bile yoktur benim..:D
Yarıdan itibaren pozisyonumu 2 ye ayırıyorum yarısı günlük trade yarısı slow trade için.
Bundan sonra günlük ve slow olarak trade edeceğim..
Günlüklerde geceleri flat..
[QUOTE=kitaro;239079]abi bu tür dedikoduları diğer forumdan o cozbon mu ne denen adam çıkarıyor adam ben inanmıyorum ona
hep tepelerde böyle şaibe çıkarıyor[/QUOTE]
ne kadar kolay adam karalamak..:mad: bakın bakalım topiğine var mı böyle bir şaibe ???
[quote=Larossıan;239186]Yarıdan itibaren pozisyonumu 2 ye ayırıyorum yarısı günlük trade yarısı slow trade için.
Günlüklerde geceleri flat..[/quote]
Sayın Laros;
Cok cok zor bır yontem secıyorsunuz....
Bu yontemı uygulayacak ırade cok azdır ve sızın bunu basarabılecegınızı dusunuyorum...
Zıra bazen slow trade ıcın actıgınız pozısyon ıle gunluk dusuncenız bırbırını tutmayabılır ve; BOSVER SLOW TRADEI SIMDI BOSUNA ZARAR ETMEYE GEREK YOK BEN BUNU DA BIRSURE DEGISTIREYIM deyıp dısıplınden kopabılme ıhtımalınız muhtemeldır...
Herkese ısık olmayı devam ettırmenız dılegıyle....
[quote=Larossıan;239186]Yarıdan itibaren pozisyonumu 2 ye ayırıyorum yarısı günlük trade yarısı slow trade için.
Günlüklerde geceleri flat..[/quote]
günlüklermi geceleri flat yoksa 5 dk lıklarmı abi ?
[quote=YAVUZHAN;239203]günlüklermi geceleri flat yoksa 5 dk lıklarmı abi ?[/quote]
Günlük dediğim sayın saraylının değimiyle daytrade 5 lik yani.
[quote=GATE;239200]Sayın Laros;
Cok cok zor bır yontem secıyorsunuz....
Bu yontemı uygulayacak ırade cok azdır ve sızın bunu basarabılecegınızı dusunuyorum...
Zıra bazen slow trade ıcın actıgınız pozısyon ıle gunluk dusuncenız bırbırını tutmayabılır ve; BOSVER SLOW TRADEI SIMDI BOSUNA ZARAR ETMEYE GEREK YOK BEN BUNU DA BIRSURE DEGISTIREYIM deyıp dısıplınden kopabılme ıhtımalınız muhtemeldır...
Herkese ısık olmayı devam ettırmenız dılegıyle....[/quote]
Yok okadar zor birşey değil örnek 20 pozisyonla girecek olursam.
10 adetiyle günlüktrade edip akşam flatlayacam..
Diğer yarısıda slow olarak günlük sistem hangi yöndeyse ters yöne dönene
kadar ellemeyeceğim ,yani gece pozisyonum olacak.:)
cümleten günaydın bol kazançlar.. zor bi gün bakalım hayırlısı allahtan..