[quote=Kennym;237796]adres ve iletişim bilgilerinizi ozel mesajla gonderebilirseniz dvd gondererek yardımcı olabilirim.[/quote]
internette de olması lazım. rap.. olarak
Printable View
[quote=Kennym;237796]adres ve iletişim bilgilerinizi ozel mesajla gonderebilirseniz dvd gondererek yardımcı olabilirim.[/quote]
internette de olması lazım. rap.. olarak
Efgnin elinin ayarı yok.. Birinin buna ayar çekmesi lazım... 20000 poz uzun açtı....dng
[QUOTE=unlimitted;237821]portföy 122,05'e kadar dayanırsa orda bi daha görüşelim. şortlara bi destek atabilirim [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG][/QUOTE]
portföy şu anda -6.025 gösteriyor ve ben acımadı ki, acımadı ki diyorum..:D:D
[quote=jerfin;237834]portföy şu anda -6.025 gösteriyor ve ben acımadı ki, acımadı ki diyorum..:D:D[/quote]
Bazen kesersen acıyor,bazen kesmezsen acıyor...:confused:
[QUOTE=RedLine;237824]internette de olması lazım. rap.. olarak[/QUOTE]
ben netten indirdim ama o kadar cok yerden indirdimki hangisi gercek program hangisi cakma seylerle dolu hatırlamıyorum dolayısıyla ındırıp temız ve calısır durumda olan programlar yedekte tutuyorum..
elınde lınk olan arkadaslar arsa paylasırlarsa bırcok kısı faydalanabilir sayın abka gibi..
[quote=jerfin;237834]portföy şu anda -6.025 gösteriyor ve ben acımadı ki, acımadı ki diyorum..:D:D[/quote]
122,05! aaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaa! :D
şaka bi yana, acımadı kiiii demek keşke işi çözse. üüü
1 dk graf ewsel bakış
[IMG]http://i39.tinypic.com/1znc4dc.jpg[/IMG]
[QUOTE=unlimitted;237853]122,05! aaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaa! :D
şaka bi yana, [COLOR="Red"]acımadı kiiii demek keşke işi çözse[/COLOR]. üüü[/QUOTE]
çözüyor bazen..:D
çok derin bir uykudan uyanmış gibiyim ve şu anda inan eksi bakiye bile canımı acıtamaz..:..:
[quote=jerfin;237863]çözüyor bazen..:D
çok derin bir uykudan uyanmış gibiyim ve şu anda inan eksi bakiye bile canımı acıtamaz..:..:[/quote]
20 pip alıp kapandım.
pela'ya ilk yumruğu çaktık.
hele bi ayağa kalksın, bi daha çakarız nasıl olsa. ama ikinci yumrukta nakavt edecek kadar sert vuramazsan çok pis sinirleniyo :D:D
[quote=selçuklu;237804]projeksyonel bakış . .ana tema .. tepe yuvarlak geleceği parlak .. ehue :D:D:D
[IMG]http://i39.tinypic.com/21bvsld.jpg[/IMG][/quote]
Üstad, tepe yuvarlağında ben 72-72,5 arası görüyorum...
[quote=abka;237745]metastock versiyon- 9 nereden indirebilirim...
Yardımcı olursanız sevinirim..[/quote]
11 var
EyFeGe kontrat manyaa oldu herhalde... cemcukler beter olun tersınız hıc bıtmesın ,, sımdı uzadınız yarın tekrar %7 düssün ueheueheuh
[img]http://666kb.com/i/bj2zmwhgj82p7ci7i.gif[/img]
[QUOTE=jerfin;237820]vayy be.. 3000 puan yukarı gap ile açılmış piyasada shortluyoruz ve üstüne bi 1000 puan zarara geçiyoruz..:confused:
yapacak birşey yok short devam..:D[/QUOTE]
EHHEHEHE Herifler resmen bize '' DUNKOF'' mamelesi yapıyolar! göz göre göre 1300 point gitti LAAAANNN! :D
[QUOTE=AMON RA;237884]EHHEHEHE Herifler resmen bize '' DUNKOF'' mamelesi yapıyolar! göz göre göre 1300 point gitti LAAAANNN! :D[/QUOTE]
gitti valla.. bakıyoruz öylece bön bön..:D
ya listede SANKO yu göremiyorum anlaşılan KY bu sefer pek poza girememiş korkudan mı acaba :)
asteton patron ... tgg kaç .. çökmesi lazım buralardan .. üvvv
ahanda ew son durum ...
patron 1 dk graf .. çok güvenilmez ama 70000 üstü falan sayımı bozar .. bence .. tam hesaplamadım ... ed nin 3 ü en kısa olamaz .. ahanda graf ..
[IMG]http://i44.tinypic.com/6xvqcn.jpg[/IMG]
sayım exxxx ol du geçmiş olsun .. üğğğğ .. ingaaaaaaa
[img]http://666kb.com/i/bj30bx5y7zj117cxa.gif[/img]
çıkmam gerek .. günün kalan kısmı küsküşayneli olsun istiyorum .. hatta temennim eksi kapatması .. 70.150 ort kısa son pozum .. istopum yazılı .. size kolay gelsin .. öğleden sonra flan gelirim inşallah .. istop olmayayım mümkünse .. üvvv ..
[QUOTE=a.kaya;237902]ya listede SANKO yu göremiyorum anlaşılan KY bu sefer pek poza girememiş korkudan mı acaba :)[/QUOTE]
%6 düşüş % 7 çıkış la ne var ne yok kaybetmiş ky ..
deniz baykal istifa etti..
VOB da 55.000 e gidiyoruz desem çok mu sallamış olurum..:D:D
[QUOTE=abka;237966]deniz baykal istifa etti..[/QUOTE]
ilk kongrede geri gelir o dayanamaz :) uahuahauh iktidar da elinden gelen destegi verecektir geri dönmesi için.. erpe gibi rakip , ne yapsa karsı tarafa yarıyo..
[quote=jerfin;237971]VOB da 55.000 e gidiyoruz desem çok mu sallamış olurum..:D:D[/quote]
Hııı ı ..çok..:D.56.000 olcekdi...
63.000....60.000....56.000 uyarsa..
[QUOTE=EMEKDAR;237973]Hııı ı ..çok...56.000 olcekdi...:D
63.000....60.000....56.000 uyarsa..[/QUOTE]
1000 puanı mı esirgeyeceğim senden.. peki 56.000 olsun..:::
Baykalcı da değilim. ama şunu söylemek istiyorum. Baykal'ın gitmesini isteyen karşıt görüştekiler, sorsanız tek bir neden söyleyemeyeceği halde "Baykal olmasa CHP'ye oy verirdim ama şimdi vermiyorum" diyen bütün CHP'liler kına yakabilirler.
enerji bakanlığı yapmış ama hakkında yolsuzlukla ilgili 'soruşturma dahi açılamamış' bir ismi, baktılar 'adam gibi yollarla' yıkamıyorlar, buldular şerefsizce yıkmanın yolunu.
Baykal'ın gitmesini isteyen CHP'lilerden çok CHP karşıtlarıdır. Baykal karşıtı CHP'liler bunu anlayacaklar. ama herşey gibi bunun için de çok geç olacak.
düzgün siyasetin karşısındakinin kuyusunu kazmak olmadığını, "benimki daha iyi" demek yerine "onunki daha kötü" demek olmadığını anadığımız gün, bir adım ileri gitmişiz demektir.
aksi taktirde yerimizde sayar dururuz. son 60 yıldır olduğu gibi...
[img]http://666kb.com/i/bj33yl5w3p2adhjji.gif[/img]
baykal cok cok onceden gitmesi lazımdı.. bunca sene chp de durupta hıcbırsey yapamamak zaten baslı basına bır basarısızlık ornegıdır. yeter genclere yol acsın .. bu kadar koltuk sevdalısı olmamalı kımse.. bu ıktıdar ıcınde muhalefet ıcınde gecerlı..
vatana mıllete hayırlı olsun , umarım genıs cevreler tarafından benımsenebılecek bır lıder secerler.. hokumetı esas korkutacak sey budur..
[quote=Kennym;238003]baykal cok cok onceden gitmesi lazımdı.. bunca sene chp de durupta hıcbırsey yapamamak zaten baslı basına bır basarısızlık ornegıdır. yeter genclere yol acsın .. bu kadar koltuk sevdalısı olmamalı kımse.. bu ıktıdar ıcınde muhalefet ıcınde gecerlı..
vatana mıllete hayırlı olsun , umarım genıs cevreler tarafından benımsenebılecek bır lıder secerler.. hokumetı esas korkutacak sey budur..[/quote]
hökümet böyle bişey olmayacağını bildiğinden zerre kadar korkmaz...bilakis, elinden gelse (parmağı vardır demiyorum) çanak tutar...
bu dediğin şey daha önce denendi. CHP lider bulamadı. Baykal yeniden geldi.
var mı forumda aklına gelen CHP lider adayı?
liderlik başka bir şeydir, iyi politika üretmek başka bir şeydir.
eğer aynı şey olsaydı, benim şirketimin patronu şirketimin merkezine yılda sadece 1 kez (o da 10-15 dakikalığına) gelmez, şirketimin genel müdürünün mesleği de şirketimin yaptığı işle tamamen alakasız bir şey olmazdı...
liderlik, iyi politikaları üreten bir ekibi bulup çıkarmak, sonra da yönetmektir.
zaten bu yüzden Türkiye partilerle doludur ama ortalıkta adam akıllı lider olmadığından siz o partilerin çoğunun ismini dahi bilmezsiniz...
[quote=Kennym;238003]baykal cok cok onceden gitmesi lazımdı.. bunca sene chp de durupta hıcbırsey yapamamak zaten baslı basına bır basarısızlık ornegıdır. yeter genclere yol acsın .. bu kadar koltuk sevdalısı olmamalı kımse.. bu ıktıdar ıcınde muhalefet ıcınde gecerlı..
vatana mıllete hayırlı olsun , umarım genıs cevreler tarafından benımsenebılecek bır lıder secerler.. hokumetı esas korkutacak sey budur..[/quote]
73 yaşındaymış zaten..
65 yaş üstündeki birinin herhangi bir şeyle uğraşması bana çok ilginç geliyor zaten..emeklilik yapmalı ya insan.
gidiş şık olmadı tabi..
hayırlısı şimdi epey varis çıkar piyasaya ama kongreyi görmeden ben aday olmayacağına inanmam..
KAPITAL MENKUL HAFTALIK VOB BULTENI
DATA\NEWS\ATT\20100510_2412_1.PDF|10052010 Haftalik Bulten.pdf;EURO BOLGESI LIDERLERI SONUNDA UYANDI.
GECTIGIMIZ HAFTA ANA GUNDEMINI EURO BOLGESINDEKI ULKELERIN BORC
SORUNLARI OLUSTURMAYA DEVAM ETTI. YUNANISTANIN ARDINDAN ITALYA VE ISPANYA
BASTA OLMAK UZERE BORC SORUNUNUN DIGER ULKELERDE DE BAS GOSTERECEGI
SPEKULASYONLARI AB BASTA OLMAK UZERE PIYASALAR UZERINDE TUM KUREDE BASKI
OLUSMASINA NEDEN OLDU. HAFTANIN SURPRIZI ISE ABDDEN GELDI. 27 YIL SONRA
ABDDE IKINCI BIR KARA PERSEMBE TABLOSU YASANMASINA RAMAK KALDI. GUN ICINDE
%10A YAKLASAN DUSUSLER YASANIRKEN, GUN SONU KAPANISLAR %3-4LE SINIRLI KALDI.
BU SERT SATISLARDA YANLIS ISLEMLERIN VE SONRASINDA GELEN OTOMATIK STOP LOSS
EMIRLERININ ETKILI OLDUGU DILE GETIRILSE DE ABDNIN SPKSI KONUMUNDAKI SEC
ISLEMLERI INCELEME ALTINA ALDI. PERSEMBE GECESI ABDDE YASAN BU %10LUK
DUSUS TABLOSUNA BAKTIGIMIZDA, GEREK GUN SONU KAPANISI, GEREKSE ERTESI GUN
YASANAN STRESI VE DUSUSU SADECE YANLIS ISLEMLERLE ACIKLAMANIN MUMKUN
OLMADIGINI DUSUNUYORUZ. BURADA DA NET BIR SEKILDE ABDEKI ENDISELERIN ETKILI
OLDUGUNU SOYLEYEBILIRIZ.
ABYE YONELIK ENDISELER CUMA GUNU DE DEVAM EDERKEN AVRUPA BORSALARINDA %4U,
ABDDE DE %3U ASAN YUKSELISLER YASANDI. BU SATIS BASKISININ BU HAFTAYA DA
TASINACAGINA NEREDEYSE KESIN GOZUYLE BAKILIRKEN, HAFTA SONU AB EKONOMI VE
MALIYE BAKANLARI EUROYA VE EURO BOLGESINE YONELIK SPEKULATIF ATAKLARLA BAS
ETMEK ADINA ACIL DURUM FONU ADI ALTINDA 750 MILYAR EUROYU BULAN BIR FON
HAZIRLADILAR. HAZIRLANAN BU PLANIN BUGUNDEN YARINA AKTIF EDILECEK BIR KAYNAGI
ICERMIYOR. FONUN 2012YE KADAR GECERLILIGI BULUNACAK VE BU FONA EURO BOLGESI
YAKLASIK 500 MILYAR EURO, IMF DE 250 MILYAR EURO KATKI SAGLAYACAK. DIGER
TARAFATAN ABD VE JAPANYADA EURO BOLGESININ IHTIYAC DUYABILECEGI DOLARLARI
SAGLAYABILMEK ADINA SWAP KANALLARINI YENIDEN ACACAK. DUN SAATLERCE SUREN
TOPLANTI SONRASI KARARIN PIYASALAR ACILMADAN ONCE ACIKLANMAYA CALISILMASI,
YETKILILERIN BIR BAKIMA GECTIGIMIZ HAFTAKI SEYIRDE ETKILI OLDUGUNU DUSUNDUKLERI
SPEKULATORLERI DE CEZALANDIRMA GIRISI GIBI DURUYOR. FONUN BUYUKLUGUNE VE
ZAMANLAMASINA BAKTIGIMIZDA DA BU HAZIRLIGIN GECTIGIMIZ HAFTA URETILEN
SPEKULASYONLARA KARSI BIR MEYDAN OKUMA GIBI DURDUGUNU GORUYORUZ.
UZEYIR DOGAN
TUREV ARACLAR BIRIMI
KAPITAL MENKUL DEGERLER A.S.
[url]WWW.KAPITALMENKUL.COM.TR[/url]
[QUOTE=unlimitted;238011]hökümet böyle bişey olmayacağını bildiğinden zerre kadar korkmaz...bilakis, elinden gelse (parmağı vardır demiyorum) çanak tutar...
bu dediğin şey daha önce denendi. CHP lider bulamadı. Baykal yeniden geldi.
var mı forumda aklına gelen CHP lider adayı?
liderlik başka bir şeydir, iyi politika üretmek başka bir şeydir.
eğer aynı şey olsaydı, benim şirketimin patronu şirketimin merkezine yılda sadece 1 kez (o da 10-15 dakikalığına) gelmez, şirketimin genel müdürünün mesleği de şirketimin yaptığı işle tamamen alakasız bir şey olmazdı...
liderlik, iyi politikaları üreten bir ekibi bulup çıkarmak, sonra da yönetmektir.
zaten bu yüzden Türkiye partilerle doludur ama ortalıkta adam akıllı lider olmadığından siz o partilerin çoğunun ismini dahi bilmezsiniz...[/QUOTE]
kullansınlar kılıcdaroglunu baykaldan cok oy alacagı kesın , kitleleri dde daha cok kucaklayan birisi.. herseeyı de bız mı soyleyelım canım...
hic olmadı sorryıguel var kı eger kullansalar akp yi tahtından edecegine emınım .. medya destegıyle olmayacak sey degıl kı bu konuda teorım teayyyeap sonrası kullanılacak kısı bu arkadastır ..
[quote=Kennym;238023]kullansınlar kılıcdaroglunu baykaldan cok oy alacagı kesın , kitleleri dde daha cok kucaklayan birisi.. herseeyı de bız mı soyleyelım canım...
hic olmadı sorryıguel var kı eger kullansalar akp yi tahtından edecegine emınım .. medya destegıyle olmayacak sey degıl kı bu konuda teorım teayyyeap sonrası kullanılacak kısı bu arkadastır ..[/quote]
kılıçdaraoğlu ile barajı geçip geçemeyeceği bile tartışılır bence..
belediye seçimlerine benzemez diye düşünüyorum..
[img]http://666kb.com/i/bj35r8errrwliqkvi.gif[/img]
Bence Sarigul hem iktidarin hem muhalefetin korkusu. Sarigule ve partisine Turkiyenin her yerinden buyuk ilgi var.
[quote=tutku;238056]Bence Sarigul hem iktidarin hem muhalefetin korkusu. Sarigule ve partisine Turkiyenin her yerinden buyuk ilgi var.[/quote]
ısınmaz bizim milletimiz ona..şişliyi yönetmek türkiyeyi yönetmeye benzemez..
zaten işin başında epey muamma var..
mevcut durumda yine tek başına iktidar çıkar akp bence..
ben baykalsız chp nin beklenenin aksine oy kaybedeceğini düşünüyorum..
Kapanışa doğru 1000 küsür puan alırsa cuma gününün tam simetrik hareketini yapacağız! Artistik Jimnastik Olimpiyatlarındayız sanki:)
[quote=YAVUZHAN;238065]ısınmaz bizim milletimiz ona..şişliyi yönetmek türkiyeyi yönetmeye benzemez..
zaten işin başında epey muamma var..
mevcut durumda yine tek başına iktidar çıkar akp bence..
ben baykalsız chp nin beklenenin aksine oy kaybedeceğini düşünüyorum..[/quote]
bahsettiğim şey buydu zaten. o "Baykal gitsin oyumuz %10 artar" diyen CHP'liler kabak gibi ortada kalacaklar. ama işte, iş işten geçmiş olacak...
AKP'nin başından Erdoğan'ı alsanıza bi, oy oranı kaça düşüyor izleyin sonra...
neyse, bu kadar politika yorumu yeter. rahatsızlık için özür...
hadi bakalım coniler açılıyor..