-
[quote=Astatin;295881]Bilerek yapıyo:D:D sistemin karlı sinyallerinde hiç sinyal hala aynı değişmedi diye sorduğunu göremedim:..::..::..: bazen sinyalleri takip edip ona göre mi işlem yapıyo diye düşünüyorum ve çok tedirgin ediyo beni:..::..: şeytan diyo [COLOR=red]yaz sistem formüllerini kayaboss a da kurtul[/COLOR]:..::..:[/quote]
Asti öyle bi iyiliği kardeş kardeşe bile yapmazki ,yaparmısın ki :..:
-
pehhh 1 kaldıraçla bayadır cörtteyim artık depresif bir hal aldı shortları kapayınca üzülüyorum inanılmaz... shortlarım olmadan asla durumu vay ****
-
[quote=a.kaya;295883]bence hemen pes etme asti hocam sistemin bu gibi durumlarda neden geç kaldığını araştır ve düzeltme yoluna git sen işini bilirsin be asti[/quote]
berhudar ol kayaboss..ama mesajı almamışsın.......dng
-
[COLOR=seagreen]şeytan [/COLOR]diyo [COLOR=red]yaz sistem formüllerini kayaboss a da kurtul[/COLOR]:..::..:
---------------------------------------------------------------
şeytanı dinlemem genelde :)
-
[quote=Astatin;295887]berhudar ol kayaboss..ama mesajı almamışsın.......dng[/quote]
aldım aldım da işime gelmiyor :..: :..: :..:
-
VOB da DAX da major depme noktalarında depecek gibi duruyolar ama depmiyolar... Hmmm... Cücük long'ların stop'ları yakın... Yüklü miktar shortları hazırladım elim butonda... Bir elim titrese tek başıma küskübar yapacam... :..:
(Aç tavuk ve darı ambarı olayı... :..: :..:)
-
-
750 açış 775 de stp dan sonra hiç bi işlem yok çünkü sistemleri çarpma modundalar bana göre... 82975-83000 den beridir sistemleri çarpıyorlar onun için uzak durayım diye düşünüyorum taki son gelen Al onaylana kadar
-
citi alımdayken yükseliş olacak sebebi sonra belli oluyor pehhhhh
-
taş çatlasa max 1000 puan daha gider sonra realize gelir % 20 lik 85975 86*** olsun hadi
-
[quote=Astatin;295888][COLOR=seagreen]şeytan [/COLOR]diyo [COLOR=red]yaz sistem formüllerini kayaboss a da kurtul[/COLOR]:..::..:
şeytanı dinlemem genelde :)[/quote]
yazamazki yazamazki :::
-
[quote=The Tatar;295904]yazamazki yazamazki :::[/quote]
tatar teşekkür ederim Asti yi gaza getirirseniz hep birlikte belki :rolleyes: formülü istimiyim canim şifreli bile gönderse raziyim ::: ::: ::: kuru bi temenni canim benimki