t OBO OLUŞUYOR..
Printable View
t OBO OLUŞUYOR..
Günaydın VOBORSAAAAA,,
Estetik buba ,
Kafam karıştı.. Bir endikatörüm yukarıyı, bir indikatörüm aşşağıyı işaret ediyor... üvv
Hangi endikatör daha kuvvetli??
[QUOTE=Astatin;382956]hay maşallahhhhhhhhhhhhhh...mösyö nerde yaww[/QUOTE]
herkese selamlar,
batron sistemsel olarak carpildiktan sonra histemsel toparlanma icerisinde oldugum icin ruh halim takdir edersin ki cok karisik... lonk ağırlıklı olmam da bu ruh bozukluguna isaret sanırım...:)))
yılbaşından sonra tekrar back to sistem...
[QUOTE=mosyo2000;382976]herkese selamlar,
batron sistemsel olarak carpildiktan sonra histemsel toparlanma icerisinde oldugum icin ruh halim takdir edersin ki cok karisik... lonk ağırlıklı olmam da bu ruh bozukluguna isaret sanırım...:)))
yılbaşından sonra tekrar back to sistem...[/QUOTE]
bu arada ruh bozukluğu demişken endeks 12.000 olunca hisseye girip tatile gitmeye karar verdim... tabi bu tatil bahama ya da frenç polinez olabileceği gibi menekşe ya da samatya sahilleri de olabilir..
Ancak şöyle bisi takıldı kafama .. 12.000 olduktan sonra ya 6.000 'e düşerse...
Anlayacağın onun tedirginliği var yani son zamanlarda....:p
[QUOTE=mosyo2000;382977]bu arada ruh bozukluğu demişken endeks 12.000 olunca hisseye girip tatile gitmeye karar verdim... tabi bu tatil bahama ya da frenç polinez olabileceği gibi menekşe sahilleri de olabilir..
Anlayacağın onun tedirginliği var yani son zamanlarda....:p[/QUOTE]
dedim ya bol bol düşünme zamanı buldum ... matematiğin adaletini sorgulamaya başladım... şöyle ki: paranın %10 unu kaybettikten sonra %10 kazanınca zarardasın. %10 kazandıktan sonra %10 kaybedersen yine zarardasın. matematik yargıtayı var mıydı? :confused:
[quote=mosyo2000;382976]herkese selamlar,
yılbaşından sonra tekrar back to sistem...[/quote]
[quote=mosyo2000;382977]bu arada ruh bozukluğu demişken endeks 12.000 olunca hisseye girip tatile gitmeye karar verdim... tabi bu tatil bahama ya da frenç polinez olabileceği gibi menekşe ya da samatya sahilleri de olabilir..
Anlayacağın onun tedirginliği var yani son zamanlarda....:p[/quote]
[quote=mosyo2000;382978]dedim ya bol bol düşünme zamanı buldum ... matematiğin adaletini sorgulamaya başladım... şöyle ki: paranın %10 unu kaybettikten sonra %10 kazanınca zarardasın. %10 kazandıktan sonra %10 kaybedersen yine zarardasın. matematik yargıtayı var mıydı? :confused:[/quote]
Patron bu kadar yıpratma kendini, Allah sağlık versin yeter ki herşey yoluna girer nasılsa..Tatili öne al istersen, kafa dağıt :)))
Estteetüük,
hangi toplantıdasın yine???
[quote=mosyo2000;382977]bu arada ruh bozukluğu demişken endeks 12.000 olunca hisseye girip tatile gitmeye karar verdim... tabi bu tatil bahama ya da frenç polinez olabileceği gibi menekşe ya da samatya sahilleri de olabilir..
Anlayacağın onun tedirginliği var yani son zamanlarda....:p[/quote]
Selam mösyö,
you dont have to be old to be wise.....
Risk yönetimseveler bu sorunsalın sabit kontrat ile çözülebileceğini iddia ediyorlar... tabi sabit kontrat sayısı dediğin zaman, insanların türev piyasalarda bulunma nedenleri ile derin bir çelişki yaratıyor..:..: ve aslında bunu hemen hiç kimse uygulamıyor...
filhasa, benim aciz ve belki nacviz belki de merhum görüşüm; kazanabilmenin yolu private label ;) trade tarzına sahip olmak.. bence..
tek histem yada tek sistem may result "vori zovır"
misal benim stilim; 15000 puan alıyosun sonra 15000 geri veriyosun:..::..:
en azından batmıyosun ve millenium graşı bekliyosun gibi...:..:üüü:..:
bende de vob 30000 olur da ben o esnada flat olduysam korkusu var
[quote=excali;382980]Estteetüük,
hangi toplantıdasın yine???[/quote]
ne vardı?.boks.
[quote=Astatin;382983]ne vardı?.boks.[/quote]
Okan Böke hocam pardon pardon Asti patron :)
Nedir? Ne olcek? Nereye gidecez? Noel Amca rallisi olacak mı? Yoksa Nasrettin hoca ralli olamaz mı? :)
Estetük'e inanma, Estetüksüz kalma...:::
[quote=Astatin;382983]ne vardı?.boks.[/quote]
Blind of your hand...:..:
[quote=babazulu;382987]Okan Böke hocam pardon pardon Asti patron :)
Nedir? Ne olcek? Nereye gidecez? Noel Amca rallisi olacak mı? Yoksa Nasrettin hoca ralli olamaz mı? :)[/quote]
OKAN BÖKE
92.7 bloomberg radyoda sabah 7'den itibaren ekonomi stand-upı yapmaktadır. bugünkü programdan alıntıdır.
spiker: merkez bankası başkanı erdem başçı tl'nin fazla değerlenmesinin önüne geçtik dedi.
ob: evet dolar 1,81 tl oldu çok güzel önüne geçtiler.
spiker: merkez bankası başkanı erdem başçı söz gümüşse sükut altındır dedi.
ob: evet sükutun şu anki fiyatı 1759 dolar/ons.
[quote=babazulu;382987]Okan Böke hocam pardon pardon Asti patron :)
Nedir? Ne olcek? Nereye gidecez? Noel Amca rallisi olacak mı? Yoksa Nasrettin hoca ralli olamaz mı? :)[/quote]
Zulubab,
Diyorumki, üyelikli bir internet tv kurayım...üyelikli derken paralı manasında değil..over 18 age i garantilemek manasında...vob seansı boyunca canlı yayın yapıp, forumların demirbaşlarından canlı yayına bağlayıp, sövmek, analiz, kanaliz, saçmalamak felan serbst olsun..nihayetinde komik olsun yani..:..::..:
[quote=Astatin;382993]Zulubab,
Diyorumki, üyelikli bir internet tv kurayım...üyelikli derken paralı manasında değil..over 18 age i garantilemek manasında...vob seansı boyunca canlı yayın yapıp, forumların demirbaşlarından canlı yayına bağlayıp, sövmek, analiz, kanaliz, saçmalamak felan serbst olsun..nihayetinde komik olsun yani..:..::..:[/quote]
Kayahanı alırsanız kadroya rtük'e şikayet ederim :D
[quote=flexy;382995]Kayahanı alırsanız kadroya rtük'e şikayet ederim[/quote]
Almanca yayına başlarsak alırım kadroya gibi geliyo:D
Kanal, kırmızı noktalı yayın kuşağı gibi mi olacak? üvv
Pala'nın soyduğu yatırımcılardan görüntüler....dng.dng
[quote=Astatin;382993]Zulubab,
Diyorumki, üyelikli bir internet tv kurayım...üyelikli derken paralı manasında değil..over 18 age i garantilemek manasında...vob seansı boyunca canlı yayın yapıp, forumların demirbaşlarından canlı yayına bağlayıp, sövmek, analiz, kanaliz, saçmalamak felan serbst olsun..nihayetinde komik olsun yani..:..::..:[/quote]
Kabül
Ama Fındıkta olsun ne fındıktı yawf o adam hah Gökhan Fındık
Eleman çok tatlı küfrediyordu :)
60 dklıkdaki kamayı böğrümüze saplayacaklar sanki.üwww
[quote=Astatin;383009]60 dklıkdaki kamayı böğrümüze saplayacaklar sanki.üwww[/quote]
Gören var göremeyen var insan sevabına bi fotosunu koyar demi Asti patron.
hacıex çok zaman oldu demedim..özlemişindir...diyeyim....
şortları 63100 den kapatıp şimdi açsak eyi olacaydı
[quote=babazulu;383010]Gören var göremeyen var insan sevabına bi fotosunu koyar demi Asti patron.[/quote]
senin güzel hatrın için 15 dklığa zuumladım...teknik trader ilk dairenin içinde flatlemeli (reverse key)..sonraki iki daire içindeki barların birinde de lonkmalıydı..demekki ben teknik trader değilim bugün..uww...kama mama takoz makoz flama bayrak..sevmiyorum bu sınıf formaysonları
[quote=Astatin;383011]hacıex çok zaman oldu demedim..özlemişindir...diyeyim....
şortları 63100 den kapatıp şimdi açsak eyi olacaydı[/quote]
Estetük,
Sen indikatörlerden güçlü olanı bul. Başka işlem yapmasan da önemli değil..;)
gorkuyorum...64400 lere bir atak daha yapıp orda nunulamasını ve geri dönmesini umut telakki ediyorum...telakki ettiğim şey o hareketi yapması değil, o hareketin umut olması
mahidevran napıyodur acaba diye bir soru atayım ki, aşşağda geldiğini gördüğümüz gayatron muhabbete katılsın..ü[url]www..[/url].
:)...
[quote=excali;383015]Estetük,
Sen indikatörlerden güçlü olanı [COLOR=red]bul[/COLOR]. Başka işlem yapmasan da önemli değil..;)[/quote]
papazı bull-mayalım arada..üwww
[quote=ATHLON;383021]:)...[/quote]
Kırıcı oluyossun:D....Nur nasıl..eyi mi..selam süle
ne güzel olurdu di mi şimdi patır patır bı anda verse..:))
[quote=Astatin;383014]senin güzel hatrın için 15 dklığa zuumladım...teknik trader ilk dairenin içinde flatlemeli (reverse key)..sonraki iki daire içindeki barların birinde de lonkmalıydı..demekki ben teknik trader değilim bugün..uww...kama mama takoz makoz flama bayrak..sevmiyorum bu sınıf formaysonları
[URL="http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=5801&d=1323791653"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=5801&stc=1&thumb=1&d=1323791653[/IMG][/URL]
[/quote]
işin komiği;
Bu graf ters olsaydı yatay eksene göre, yani o dip, tepe de olsaydı, pembe bardan sonra dongömlek şortlardım...:D ama burda lonklamadım...nihayetinde aynı şey...demek genlerde ayuluk var:D mani..
yada yok yaw ana trend düşüş o yüzden lonkmadım deyip kendimi de kandırabilirim:D o da mı genetik aceba:D
[quote=ATHLON;383024]ne güzel olurdu di mi şimdi patır patır bı anda verse..:))[/quote]
kimden bahsediyosssunn:D:D
ne kıvrandı yaaa
"on dı vey" mi estetük??
eheuehu...
gendumu foborsanın insaydırı ilan ediorum..:)
Kamanın **...hehehehehe
58000..:))
[quote=excali;383028]"on dı vey" mi estetük??[/quote]
[quote=Astatin;383019]gorkuyorum...64400 lere bir atak daha yapıp orda nunulamasını ve geri dönmesini umut telakki ediyorum...telakki ettiğim şey o hareketi yapması değil, o hareketin umut olması[/quote]
yes we can.lelele
[quote=ATHLON;383032]58000..:))[/quote]
57975:D:o