Herkese günaydın
Printable View
Herkese günaydın
cümleten günaydınlar.
hayırlı sabahlar
günaydınlar
91050 ...........altı satış artabilir .....yukarıda 91,275 direnç ............yukarı kaçarsa 91,800
arada 91475 te oyalanabilir .....karar aşaması
xu30 için 90550 üzeri kapanış ister long .....91000 üzeri periotluk kapanış longu hızlandırır.
ne olursa olsun ..... kısmetiniz açık olsun.... 2016 ya geçtikten sonra bana göre alaaya başlarlar ..
(BİZİMKİLER GENE SAPANLA KUŞ VURMASSA, KÖPEKSİZ KÖYDE DEĞNEKLE GEZMEYE ALIŞTILAR NASIL OLSA )
[QUOTE=sszul;502931]91050 ...........altı satış artabilir .....yukarıda 91,275 direnç ............yukarı kaçarsa 91,800
arada 91475 te oyalanabilir .....karar aşaması
xu30 için 90550 üzeri kapanış ister long .....91000 üzeri periotluk kapanış longu hızlandırır.
ne olursa olsun ..... kısmetiniz açık olsun.... 2016 ya geçtikten sonra bana göre alaaya başlarlar ..
(BİZİMKİLER GENE SAPANLA KUŞ VURMASSA, KÖPEKSİZ KÖYDE DEĞNEKLE GEZMEYE ALIŞTILAR NASIL OLSA )[/QUOTE]
xu30 90450 ye düştü long arsusunu teşvik edecek rakam ..
benim rakamlar çok kısa vadedir . bilgilerinize..
5 dk ya başlar ya çıkacak ya düşecek .... bana göre yukarı 400 puan min
[QUOTE=sszul;502933]5 dk ya başlar ya çıkacak ya düşecek .... bana göre yukarı 400 puan min[/QUOTE]
20 dakka var daha özür sisteme göre bakalım olacakmı:)
Sayın İndragandi
Dolar / TL analizi yapmak mümkün mü ? Sanki ufak bir kıvılcımda 2.98 ve sonrası çok rahat gözüküyor.. Gerçek bir trend 3.72 ye kadar bizi soluksuz götürür mü ? Ve bu da zorunlu bir şok faiz artırımı getirmez mi ? Bu film hazırlanmadan önceki zamanlar hep bu şekilde geçiyor çünkü..
merhabalar cümleten
[QUOTE=ebru90;502935]Sayın İndragandi
Dolar / TL analizi yapmak mümkün mü ? Sanki ufak bir kıvılcımda 2.98 ve sonrası çok rahat gözüküyor.. Gerçek bir trend 3.72 ye kadar bizi soluksuz götürür mü ? Ve bu da zorunlu bir şok faiz artırımı getirmez mi ? Bu film hazırlanmadan önceki zamanlar hep bu şekilde geçiyor çünkü..[/QUOTE]
dün ov banttan sayın rüzgara annliz etmiştik,..
sizede balkon analizini yapalım madem,...
2.9757 -2.9026,
balkon öncesi rakamlar, burada balkonu beklemiş usd, malum balkondan sert aşağı verdiler,..
bütün pozitif veya negetif algılamaları burada 2.9757 - 2.9026 arasında bekliyor
işte bu bölge balkoncunun hareketlerine göre bu aralıktan çıkıyor ve usd de yön çiziyor,