sto baba nerde .... üvvvv .. ... olsaydı rally konusunda senkron olurduk .. tahminim. ..
Printable View
sto baba nerde .... üvvvv .. ... olsaydı rally konusunda senkron olurduk .. tahminim. ..
[quote=selçuklu;317599]sto baba nerde .... üvvvv .. ... olsaydı rally konusunda senkron olurduk .. tahminim. ..[/quote]
ben de gayahan'i bekliyorum.lelele. bir de bi para babasi vardi yaf, nereye gitti acep?:::
[quote=selçuklu;317596]bence gol olur patron ..... i am so sorry ... :o:o:D:D ..benim tahminim 84000 flan[/quote]
bencede olsun patron..longuz guruluyuz..long live bulls..and sellbuls..strobull nerde...üwww:..:
[quote=nunu;317604]ben de gayahan'i bekliyorum.lelele. bir de bi [B]para babasi[/B] vardi yaf, nereye gitti acep?:::[/quote]
100 mühendise yaptırdığı sistemiyle parayı çuvala doldurup gitti galiba :..::..:
yaf her yerde, gazetelerde, yabaci sitelerde bu 1.3250'nin anlam ve oneminden bahsediyorlar euro'da.
[quote=nunu;317608]yaf her yerde, gazetelerde, yabaci sitelerde bu 1.3250'nin anlam ve oneminden bahsediyorlar euro'da.[/quote]
Taksiciler ne diir?
Taxi Daily News, Taxi Times,vs.?::::::
[quote=nunu;317608]yaf her yerde, gazetelerde, yabaci sitelerde bu 1.3250'nin anlam ve oneminden bahsediyorlar euro'da.[/quote]
yani bugunku yukselis, bu 1.3250'nin ustune attigi icin oldu diye dusunmekteyim:rolleyes:
[quote=nunu;317610]yani bugunku yukselis, bu 1.3250'nin ustune attigi icin oldu diye dusunmekteyim:rolleyes:[/quote]
Sevgili nunu,
Mektubuma başlamadan önce selam eder,hörmetlerimi sunarım.Nasılsınız inşallah iyidirsiniz,bizleride sorarsanız hamdolsun duacıyız dostlara,burada havalar güzel oralarda nasıl....:)
Buyurduğunuz mevzuya gelince,sistem usd-try alda..pariktede de alda...emme velakin endekste satta....
Mektuba son verirken selam eder acele cevap beklerim....kom
haaa, tabi euro niye yukseldi derseniz, o da muhtemelen vergi yasasi onaylandi dun. ama simdi bilancolarda sira.
[quote=EMEKDAR;317611]Sevgili nunu,
Mektubuma başlamadan önce selam eder,hörmetlerimi sunarım.Nasılsınız inşallah iyidirsiniz,bizleride sorarsanız hamdolsun duacıyız dostlara,burada havalar güzel oralarda nasıl....:)
Buyurduğunuz mevzuya gelince,sistem usd-try alda..pariktede de alda...emme velakin endekste satta....
Mektuba son verirken selam eder acele cevap beklerim....kom[/quote]
sizin ''sistam satta ben longum, sistem alda ben sortum'' sendromuna girmenize cok az kalmis:::
[quote=nunu;317615]sizin ''sistam satta ben longum, sistem alda ben sortum'' sendromuna girmenize cok az kalmis:::[/quote]
Yok demeye getürdüüm şey,kefere dolar almaya devam ediyor...gerisi teferruat şşş...;)
sellpatros,
iyi dayanıyoruz bence...üühühühühü..ingaaaa...nerde boğalar nerde ralieynseyns..:)
bu arada izot hedefimi 5 katına çıkardım..ehuehue
[quote=excali;317609]Taksiciler ne diir?
Taxi Daily News, Taxi Times,vs.?::::::[/quote]
tanışdınız mı.dng
[quote=EMEKDAR;317616]Yok demeye getürdüüm şey,kefere dolar almaya devam ediyor...gerisi teferruat şşş...;)[/quote]
faiz kararlari sonrasi ayrismalar normaldir. bakalim hangisi dogruyu soyluyor?.lelele
Piyasalarda eur/usd muhabbeti hebelek hübelek
Bu ne yahu?
1,37 gider başka bişey demem, hatta abartırlarsa 1,40 larıda görür o kadar:)
eur/dolar kontratı Aralıkta Vob da işlem görmeye başlayacak deyince inanmayanlar vardı, olmaz diyenler vardı, ahanda işte yaptılar.
Çok iyi oldu, ama bakalım rağbet görecekmi:)
Malum palanın olmadığı yerde işlem pamuk buğday kontratları gibi hacimsiz olabiliyor:)
bu vadeli bugün ne yapacaksa sert olacak öğleden sonra
tolar pis gidecek gibi günlükte yeşil çizginin üstüne çıkmıştı 1,50 üsüt kalınca :(
üühühühühüh..nerde ralieynseynç
950 den duble long takviye **
Adamlar 5 ay kırmaya uğraşıp referandumla kırdıkları çizginin altında kapanış yaptılar dün(81.300).Aldatma mı yoksa gerçekten trend kırıldı mı bugün 80200 altı kapanış gösterecek.Oradaki uzun süreden beri koruduğumuz ana trend..
Benim bayramdan önce 23 kasım haftası trend kırılım haftası olacak öngörüm tutmuş görünüyor.Hani şu haftalık stoc. lu grafiğim...
Bende de disiplin sıfır.Kimi zaman grafiklerime/çizgilerime uymuyorum.Sizin sistemlerinize uymadığınız gibi...
Dolarda da 1.5250 üstü kapanış benim içim 1,80 üstü günleri getirecektir gelecek sene içinde grafiklerime göre...
[quote=Astatin;317367]bu formayşın genelde yukarı gırılır ama yine genelde, uca doğru PUPU yapması lazım...yani çıkacaksa bile daha taban yapmadı diyorum ben..yok ya aşşa kırsın bu kez..üww
[IMG]http://i56.tinypic.com/ousklj.png[/IMG][/quote]
işte PUPUlarda oluşmaya başladı..dünkü yorumuma rağmen, kısaları kapatıp long açmak için acele ettiğim için kendimi kınıyorum...üwww
[IMG]http://i52.tinypic.com/2hecb3m.png[/IMG]
ey palaaa ne istedin ky den uzak dur bizden shortumu vermem sana :)
81 den şort ama hiçde müsterih değilim :(
alt kanal desteği bakalım çalışcakmı 5 likte tekrar yukarı yapabilir
üüü[quote=a.kaya;317645]81 den şort ama hiçde müsterih değilim :([/quote]
kayatrooooooooooonnnnnnnnnnnn...ü[url]www..[/url]
güçlü vob güçlü türkiye akçakocada petrol 2b yasası kredi notu artışı stratejik derinlik neo osmanlıcılık ..üühühühühü..memü nerdesin memü..acil 84000 lazımüüüüüü
825 dend e long **.....1/2 long oldum..hakka yürüyebilirim...üwwwwwwww...
[quote=Astatin;317647]üüü
kayatrooooooooooonnnnnnnnnnnn...ü[URL="http://www.."]www..[/URL]
güçlü vob güçlü türkiye akçakocada petrol 2b yasası kredi notu artışı stratejik derinlik neo osmanlıcılık ..üühühühühü..memü nerdesin memü..acil 84000 lazımüüüüüü[/quote]
hepsi 2012 ye ;) seçimlerde tek parti olursa oda tabi ki, koalisyon olursa unut derim ayu devri ne gireriz o zaman :D
[quote=a.kaya;317650]hepsi 2012 ye ;) seçimlerde tek parti olursa oda tabi ki, koalisyon olursa unut derim ayu devri ne gireriz o zaman :D[/quote]
annaşıldı senden hayır yok...
strobull nerde..strobaba strobaba..bull bizi baba:D
[quote=Astatin;317651]annaşıldı senden hayır yok...
strobull nerde..strobaba strobaba..bull bizi baba:D[/quote]
gerçekler acıdır be Astiprof :o ya üzülme 3-4 gün şorttan kaldırdıklarından bi kısmını iade edersin palaya o kadar :o
bu arada msq AL mı verdiki longladın :confused:
[quote=Astatin;317649]825 dend e long **.....1/2 long oldum..hakka yürüyebilirim...üwwwwwwww...[/quote]
Nereye yürüyorsun gencecik 99 yaşında...
Memleketimmi uzak yıldızlarmı gençliğimmi....üüü
[URL]http://www.turkulerdinle.net/838/Zulfu-Livaneli-Karli-Kayin-Ormani[/URL]
GraŞka.. . .. ... ..... .. .. ... .... .... ... .. . .. .. .. . .
geçmiş olsun..istop
Suyun önünde durmak anlamsız...Ne barajlar yıkıldı...
[quote=Astatin;317662]geçmiş olsun..istop[/quote]
geçmiş olsun patron üwwwwwwwwwwwwwww palaaaaaaa işte.. üwwwwwwwwwwww haberi nerden aldılar sipota satış geleceğini üwwwwwwwwwwwwww palaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ********************
ula noliyi?
gecmis olsun, sen cikarirsin acisini.
1.3250'yi koparacaklar gibi...
[QUOTE=bull market;317443]Faizlerin düşmesi borsanın yükselmesini beklemeye itiyor beni, normalide bu zaten ya bakalım, anormal olan bizim borsa yada foncular.
Naçizane Full longum:)
Ama malesef yarın açılışta yukardan olur ve bugünkü en düşüğü aşağıya geçersek vobda 79000 i görür rahatlar herkez.
O zaman palada rahat bende rahat:) herkezden kastım budur yane....
Bunları niçin yazıyorum gecenin bir vaktinde?
Çünkü hala ew sayımıma göre bir enayilik var ve son bir aşağıya yapabilir endeksler, 5 ide 3 yada 5 dalga aşağıya iteler bunlar, selçuklum okuyorsan bu yazıyı sen anladın onu:)
Yarın Tüpraş çok fena düşüşe geçerse endeksler kesin Aralık ayının en düşüğünü görmüş olacak, yada Aralık ayının en düşüğü bugündü, bankalar haricinde sadece tüpraş hareketini tamamlamadı görünüyor, eğer tamamlamayacaksa zaten bugün endeksler dipti, değilse endeks 30 için 786xx lere kadar marj var görünüyor...
Artık ne çıkarsa bahtımıza:)[/QUOTE]
Vay vaaaaaaaay:)
Astiprof basmışındır istopla şortu çıkartırsın bundan eminim ;)
üwwwwwww 92 binleri ölümüne alıyolardı.. palaaaaaa ************************ ****************** *********************