[quote=a.kaya;295834]her şeyi denedim olmuyor matriks ağırmı ağır acaba şirket ağından mı kaynaklanıyor bu donmalar ve ağırlıklar[/quote]
Pc format istiyor rahatlarsın donma olmaz.
Printable View
[quote=a.kaya;295834]her şeyi denedim olmuyor matriks ağırmı ağır acaba şirket ağından mı kaynaklanıyor bu donmalar ve ağırlıklar[/quote]
Pc format istiyor rahatlarsın donma olmaz.
67,000 kalıp 1. hedefi ucu.. üzeri 73.000 e gider.. ya sonlandı yükseliş... düşüş trendi başlayacak 3 4 yıllık ya 73 e devam pehhhhh nası bilecez tabisi bilemeyeceğiz :D
Piyasaya güvenemedim, 800 den verdim. 85 i geçmesi lazımdı şimdiye kadar...
kennym işte buda 16/9 daki döviz grafiğim :rolleyes:
[quote=a.kaya;289525]Usdtl haftalık grafikte görüldüğü gibi kırmızı çizginin altına sarkarsa usdtl nin işi bana göre biter.1 tl 1 usd senaryosu devreye girer önce 1,40 sonra 1,15 - 0,95 falan
[URL="http://urlal.com/dqqf"][IMG]http://i1009.hizliresim.com/2010/9/16/2484.jpg[/IMG][/URL][/quote]
endeks 10 bine yönelmiş olabilir :D yada 75 bine :D:D ne güzel yorum Muhahahah
eüzü...tam musalla taşını haızrlıyolardı du bakalım dedim imama acele etme...az bi dur
[quote=Astatin;295852]eüzü...tam musalla taşını haızrlıyolardı du bakalım dedim imama acele etme...az bi dur[/quote]
ahahah abi dejavu yaşadım dün badem sesliydi üwww :D:D
Sazan'ın öğrettiği Double Stochastic trende karşı değil de trendle aynı yönde işlem yapmak için rakipsiz. Yukarı trend varsa, 20'yi her yukarı kestiğinde düzeltme bitti ve trend yeniden devam edecek demek. Trend bitene kadar sürekli çalışır ve kazandırır. Trend bittiğinde ise sadece bir kez stop'larsın kazançların kayıplarından çok daha fazla olur. Çok güvenli bir trading metodu. Şimdi de 20'nin altına inmiş... Bakalım 20'yi yukarı kestiğinde trend devam mı edecek, yoksa o sinyal çarpılacak mı...
[quote=seagate;295854]ahahah abi dejavu yaşadım dün badem sesliydi üwww :D:D[/quote]
o müezzindi memü..bu imam...pıh sana aadaki farkı bilmminmi lem kefere:D
[quote=Astatin;295856]o müezzindi memü..bu imam...pıh sana aadaki farkı bilmminmi lem kefere:D[/quote]
abi bedavaymış endeks valla müezzine teslim edeydik portföyü zengin olduyduk üwwwwww pehhhhhhhhhhhhhh
bu arada gavır citi alıcı uçacakmı nedir eüzü
[quote=seagate;295859]
bu arada gavır citi alıcı uçacakmı nedir eüzü[/quote]
Selpatros gitti heriflerin papazlarını sünnet etti... İntikam almayacaklar da na'apacaklar... ::: :..:
dur bi espri yapayım da herkes gülsün...kraşi-eynseynç....hhehehe