Gunaydin. iyi seanslar.
Printable View
Gunaydin. iyi seanslar.
[quote=selçuklu;194273]açılışta duruma bakıp çıkacam bugn yoğun .. üvvvv:o:o:o[/quote]
Şşşşş nereye öyle..Bi dakka sen longtun değil mi? Ben flatim ama para kaybetmesem de kazanamıyorum. Bu nedenle sana hakaret etme hakkım var bence...öööö selçuklu ya bak..hem göbekli, hem gözlerinin altı pörtlemiş, elbisesi nin modası geçmiş, resim biel siyah beyaz..peee şunun şapkasına bak..kesin kel olduğun için takıyon dimi:D:D:D
yav bizim ballı hocamız nunu nerde köşeyi döndü galiba:)
Günaydın bol şans ve hayırlı kazançlar herkese.
dostlar iki gündür yoktum rica etsem son durum hakkında kısa bi açıklama yön ne tarafa acaba saygılarr
[quote=kafayı_yemis_dusler;194281]dostlar iki gündür yoktum rica etsem son durum hakkında kısa bi açıklama yön ne tarafa acaba saygılarr[/quote]
69.600 de kanal direnci var(dı). Bunun üzerinde kalındığı sürece yön yukarı.
[QUOTE=Astatin;194267]Günaydın,
TV izlemek pek sevdiğim bir faaliyet olmasa da, forumda çok lafı geçince dün EZEL i izledim.[/QUOTE]
Patron, Ezel gerçekten ortalama üstü bir dizi... Bazı forumlarda senaryosu için Monte Cristo Kontundan araklama, çalıntı gibi eleştiriler vardı. Dikkat edenler oldu mu bilmiyorum, ihale sahnesinde Ezel, Cengiz ve Eyşan'ın kurdukları şirket için [B]Dantes Yatırım[/B] ismi geçti :) Müthiş bir göndermeydi ;)
[quote=Strategist;194282]69.600 de kanal direnci var(dı). Bunun üzerinde kalındığı sürece yön yukarı.[/quote]
hocam tşk zahmet oldu.brv
flat full flat .. çıkıyorum .. öğleden sonra gelirim .. üvvv .. erken kapattım ama ..çıkmam gerekiyor ..
[quote=selçuklu;194285]flat full flat .. çıkıyorum .. öğleden sonra gelirim .. üvvv .. erken kapattım ama ..çıkmam gerekiyor ..[/quote]
Durum bu mu? üüüüüüüüüü
Alıntı Pasta-Nostra
[IMG]http://www.resimbank.org/image-E48A_4B67D4E1.jpg[/IMG]
günaydın....
dün gece bazı saçmalıklar olmuş.....kabak tadı verdi bence...
önce sarhoştum..ya şimdi.???
günaydın...iyi şanslar..
68,3 maliyetli longların üzerinde oturmaya devam..
[QUOTE=YAVUZHAN;194258]ezel vardı ya patron ondandır :::[/QUOTE]
dün akşam dışardaydım.. eve saat 1'e doğru geldim ve oturup internetten 2'ye kadar EZEL izledim..:D:D
yawf çocuk ciddi ciddi öldü mü.. bence ölmedi ve dayı'nın bir oyunu o da...:)
lost baslıyomus böğün.
yannız dayı son zamanlarda bi tutuştu...bence onun serdarla bi mevzusu var önceden...ezeli kendi intikamını almak için kullanıo...neyse ya..
[QUOTE=ilkokul2terk;194295]lost baslıyomus böğün.[/QUOTE]
Evet 2 bölüm birden yayınlanacak galiba, artık biz yarın izleriz :)
[quote=boz ayı;194292]günaydın....
[B]önce sarhoştum..ya şimdi.???[/B][/quote]
yine sarhoş...ayık olduğu zaman yok ki...
Günaydin arkadaslar# bol kazanclar...
[QUOTE=ATHLON;194296]yannız dayı son zamanlarda bi tutuştu...bence onun serdarla bi mevzusu var önceden...ezeli kendi intikamını almak için kullanıo...neyse ya..[/QUOTE]
cık.. bence Ali ile bir bağlantısı var dayı'nın..:..:
[quote=TÜRKOĞLU;194298]yine sarhoş...ayık olduğu zaman yok ki...[/quote]
seans başladığından dolayı kısa kestim...
cevap hakkım saklıdır...ayrıca yazılanlardan dini ve siyasi ifadeler
haddini aşmıştır....boz kendi adına gerekeni yapacaktır...
Konu dışı ama bu arada Diablo 3 de geliyor... Meraklıları için... :)
[url]http://winfuture.de/news,53254.html[/url]
69.700 şort......
[quote=boz ayı;194292]günaydın....
önce sarhoştum..ya şimdi.???[/quote]
Günaydın Bozzz,
Bu topiğin katılımcıları, bir diğer katılımcı para kazanınca sevinir, kaybederse üzülür. Kendisi kaybedince suçu başkasında aramaz. Temel, teknik v.s. adına her ne dersen, daha deneyimli ve/veya bilgili katılımcılardan bir şeyler kapmaya çalışır. Ne öğretenler ukalalık veya kişisel reklam yapar ne de öğrenenler kıskançlık ya da çekememezlik yapar. Muhtelif amaçlarla burada olan katılımcılar olsa da aslolan seviye & arkadaşlık & muhabbettir.
Benim forumda bulunduğum süre boyunca gözlediğim şudur ki; olan tüm sorunlar bu prensiplere bir nedenle uymakta zorluk çekilmesinden kaynaklanmıştır.
Ama forumun katılımcıları ile oluşturduğu kimlik budur ve buna uymayanlar için yapılacak olan da forum kurallarında bellidir. Gerisi teferruattır.:)))
[quote=enorton;194297]Evet 2 bölüm birden yayınlanacak galiba, artık biz yarın izleriz :)[/quote]
torrente düşüyor aslında aynı gece çoğu zaman.ama doktor jivago'nun seri çalışması lazım :)
bu arada doktor jivago,axxo,fxg,utorrent program yapımcıları,tüm seeder ve leecher'lara ve adını unutmuş olduğum diğer şahsiyetlere bu platformda tesekkurlerimi bir borc bilirim.
[quote=boz ayı;194303]69.700 şort......[/quote]
kademeli şort açmaya başlıyorum....
balon oluşuyor bence.....
[QUOTE=Cerphin;194300]cık.. bence Ali ile bir bağlantısı var dayı'nın..:..:[/QUOTE]
Ali, Dayının oğlu :::
[quote=Strategist;194302]Konu dışı ama bu arada Diablo 3 de geliyor... Meraklıları için... :)
[URL]http://winfuture.de/news,53254.html[/URL][/quote]
Videosunu izlemiştim onun :D Birini kesiyosun içinden 10 tane daha çıkıo haydaaa bidaha bidaha :D
[quote=boz ayı;193004]haftaya önce 70.xxx ....sonra 63.xxx görürsem şaşırmam.......
kayıtlara geçsin..............:..::..:[/quote]
[I]geçen hafta cuma günü verdiğim satış hedefime çok yaklaştı...[/I]
[I]69.500 üstü bence ayu tuzağı olacak.......[/I]
ü[url]www..[/url].
long devam:)
[quote=halojen;194293]günaydın...iyi şanslar..
68,3 maliyetli longların üzerinde oturmaya devam..[/quote]
longlar kapandı,bir süre flat... 70bin üzerine niyetli idim lakin fazla zorlamaya gelmeyecek bu dalgayı anlaşılan...
olası bir sat sinyali muhtemelen aşağı trend başlatacak..
[QUOTE=Strategist;194302]Konu dışı ama bu arada Diablo 3 de geliyor... Meraklıları için... :)
[url]http://winfuture.de/news,53254.html[/url][/QUOTE]
uykusuz geceelr bizi beklıyor patron :) bu oyunu cok uzunsuredır beklıyorum.. taaa dıablo 2 expention packten beri .. lo o vakitle üniversitedeydik , piuvv okul bitti , askerlik bitti iş hayatı yarılandı nerdeyse hala cıkacak..
gerci videolarını izledim gayet guzel gorunuyor ama cıkmadı gıttı .. warcrafta agılık verdıler maalesef dıablo fanlarını unuttular blizard ekibi..
[quote=Strategist;194302]Konu dışı ama bu arada Diablo 3 de geliyor... Meraklıları için... :)
[URL]http://winfuture.de/news,53254.html[/URL][/quote]
boşuna bekleme abi daha starcraft ı bile 2 yıldan beri çıkartamadılar süper oyun yapıyorlar ama çıkana kadar işkence
Elim short butonuna gitmiyor... Tüm short içgüdülerimi uyuşturdu nemıssızlar...
10:08...
gol olur :D selcuklu patron fraktal alım baskısı beklıyomusun :P uzadım ben :))
10:09
[IMG]http://i50.tinypic.com/kb5i1.jpg[/IMG]
[quote=TÜRKOĞLU;194315]10:08...[/quote]
İş ve EFG günün en yüksek değerlerinden uzamış görünüyorlar... Bunlar pek para kaybetmesiyle ünlü olmadığına göre demek ki o değerlerin üstüne çıkmamız gayet muhtemel...
[quote=halojen;194311]longlar kapandı,bir süre flat... 70bin üzerine niyetli idim lakin fazla zorlamaya gelmeyecek bu dalgayı anlaşılan...
olası bir sat sinyali muhtemelen aşağı trend başlatacak..[/quote]
[I]tebrik ederim....[/I]
[I]çok güzel hareketler güzel kardeşim....[/I]
[quote=Strategist;194319]İş ve EFG günün en yüksek değerlerinden uzamış görünüyorlar... Bunlar pek para kaybetmesiyle ünlü olmadığına göre demek ki o değerlerin üstüne çıkmamız gayet muhtemel...[/quote]
Ya o az pozisyonları terse dönerler ise??