-
bakın diğer türlü batarlar atılırlar, bunlar pozisyonel poz açmıyor, pozisyona giren bunlarda poz açıyor, o nedenle , batan varmı aralarında yok, devam,......şöle olabilir, biri gelirde güçlü biri kendinde poz açarsa o da onun yanında açar, şimdi klise hikayesini o yüzden dedim,.....
-
[quote=indregandi;288966]barlarda 925 ve üstünde kapanışlar fiyat okuyuşları 80400 e gider,...[/quote]
tebrikler +. pala gibisin.brv yoksa yoksa hayır olamaz:::
-
[quote=ordi;289060]tebrikler +. pala gibisin.brv yoksa yoksa hayır olamaz:::[/quote]
o 5 lik analizdi ordicim ona pek takılmıyorum, diyorumki şöle saatlikten temiz alıyım komisyon yapmayalım, ona uğraş,....o beşlik güzel çalışıyor, dün gece verdiğim bu, aylığa kadar çalışıyor esasen,
-
[URL=http://www.ressim.net/show.php/2266275_4.png.html][IMG]http://ressim.net/a/upload/6ed79923.png[/IMG][/URL]
işte onun saatliği, henüz var, buna göre 79700 ve aşağısını [B]kapanış[/B] okumak gerekli, bu kapanış sever bir indik, kapanışlara önem veriyor, bar kapanışlarına göre anailiz imkanı veriyor,
-
yani burada 5 liğinde 850 ile 775 diyelim buraya sıkışmış endex, 850 üstünde ukarı 775 altnda aşağı, işte düz 775 altı ama 700 diyelim bunlarda kapanış almalıyız takip barlarında düşsün,.....bir yerini kırsın,.....
-
ama artık saatlik diğer analizde thdite başladı, seviyesini geçti çünkü bu artık tehditte,
120 likte mesafe almış ama daha çok az var, geriye ne kalıyo günlük, bu ikisini günlükten çıkarırsan geriye ne kalıyor, günlükte realize, anadınıznı, işte böle, o arada canımızı yakıyor tabi bu ağa, morardınmı diyor, onun için,.....
-
şimdi ne yapıyor bak, kaç görmüş zirveden sonra 625, işte burada saatlik dikiş tutanlar sat sinyali aldılar, ne yaptı 450 puvan geri geldi, bu çocuklar için,....iradelerini ölçecek onların,....böyle bu, bu işin sırrı irade, o bende yok, olsa anasını satarım dünyanın, şimdi işte bunu düzeltiyorum, bu 5 liklerle olmaz, yıllarca oynarsı 5 liklerle,...
5 liktede hergün sinyal yapıp, gün sonu paoz kapatman lazım, başka türlü olamz onunla,..
-
80631 önemli yere,....125 üstü kalışlar bunu hazırlar, hedefe değerse yarın benim 814xx gerçekleşir, ve tahminin burada 784xx ineriz, yani burada ikiye ayrılıyoruz, önce 784xx mü sonra 784xx mü,....
-
son ihtimal ise 814xx üstünde hızlanan bir py görebilirizki bu 847xx-85 olur, ama önümüzdekilere bakalım biz,...
-
abd petrol kullanıyormuş, ulam bunlar tam şerrefsizler, ama hepsine cağız sırası gelince alayına cağız,......
-
İndi Teşekkürler Ellerine sağlık ayrıca cağız a tüm ruhumla katılıyorum ...
-