Matriks 2.7.4 yeni sürüm hazırlanmış. Bakalım piyangodan bu sefer ne çıkacak.
Printable View
Matriks 2.7.4 yeni sürüm hazırlanmış. Bakalım piyangodan bu sefer ne çıkacak.
forumdaki mesajların psikolojilerine şöyle bir baktım da,
sistemlerin ne kadar kazandırdığından bahsediliyorsa,
sisteme bağla yan gel yat stres yok tasa yok deniliyorsa,
90bin naraları atılmaya başlandıysa,
kısacıların sesleri solukları çıkmıyor da uzuncular kısacıların gördüğü zulümden bahsediyorsa,
ben korkarım arkadaş...
benim forumlardaki bu genel hava ile ilgili yorumum şu olur:
şişman parmak havada...[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon7.gif[/IMG]
tabii ki daima öncelik göstergelerimin...
herkese günaydın, bol kazançlar...
[quote=unlimitted;295787]forumdaki mesajların psikolojilerine şöyle bir baktım da,
sistemlerin ne kadar kazandırdığından bahsediliyorsa,
sisteme bağla yan gel yat stres yok tasa yok deniliyorsa,
90bin naraları atılmaya başlandıysa,
[COLOR=red]kısacıların sesleri solukları çıkmıyor[/COLOR] da uzuncular kısacıların gördüğü zulümden bahsediyorsa,
ben korkarım arkadaş...
benim forumlardaki bu genel hava ile ilgili yorumum şu olur:
şişman parmak havada...[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon7.gif[/IMG]
tabii ki daima öncelik göstergelerimin...
herkese günaydın, bol kazançlar...[/quote]
miiiiwwwwww..miyaawwwüüü
yarım portfoyden 425 puan istoplu haşırtos realize, kalan yarımdada kısa devam..maliyet 83625...ikindi namazını müteakiben beklerim..üühühühühüüüüüü
Şort ula şort..
(Eyle yada beyle sisteme uymak lazım unlipat...)
Gahrediyor hayat beni acıların çocuğuyum..nımnınımnım...referomdom sonrası histemlede sistemlede kendi çapımda oldukça başarılı nitelediğim tıreytlerle güzel kar etmiştim...bu karın yarısına yakını gitti...geçmiş olsun..üühühüh..
Helvamı selçuklu yapsın dağıtsın..üühühühhü...Şelale hanım cenazeme gelmesin istemem:..::..::..:Sazan, "metin ol Astet bu işin daha 4 dalgası var daha desin", Stropatro, smart money kurbanı oldu rahmetli diye savcılığa suç duyurusunda bulunsun, Selçuklu "ah astetron ah ben kayık ileege yi geçip vob dan kurtulup fx e yelken açarken sen de benle gelseydin keşke" desin, unlipat "neredeyse tepeyi yakalayacaktı, yazık oldu be" desin, kayaboss bol olasılıklı bir konuşma yapsın....... ışıklar uyanmasın,camlar buğulanmasın....üühühühühhüüh.dng
Ne ölecem ula savaşa devam....:::
[QUOTE=a.kaya;295679]fiyatlarınızı da düşürün bari zaten bi işi beceremiyorsunuz bi metatrader kadar olamıyorsunuz herifler dünya piyasasında oynuyor siz daha bi vobdaki işlemleri bile becermiyorsunuz ufak bi hareketlenmede kilitleniyor zotriksiniz beceriksizler bide suçu pc ye atıyolarlar ulan 4 çekirdek işlemci 3 gb ram daha ne olsun be virus programı dediniz onuda disable ettim gene bi şey değişmiyor telefon açıyoz çözüm yok...inanın aslında 5 para etmez bu matriks ama mecburuz işte sistem tester ı başka çalıştıran program yok..:o :o :o[/QUOTE]
Benim aski bilgisayarda aynı sorunları yasıyordum ufak bi hareketlenmede hemen donuyordu kitleniyordu. Şimdi bilgisayarı değiştirdim daha doğrusu çocukların bilgisayarına el koydum onunla onlar bütün oyunları oynayabiliyorlardı,haliyle baya bi iyi bilgisayardı ona el koydum şimdi hiç bi sorun yok .
[quote=Astatin;295792]miiiiwwwwww..miyaawwwüüü
yarım portfoyden 425 puan istoplu haşırtos realize, kalan yarımdada kısa devam..maliyet 83625...ikindi namazını müteakiben beklerim..üühühühühüüüüüü
Şort ula şort..
Gahrediyor hayat beni acıların çocuğuyum..nımnınımnım...referomdom sonrası histemlede sistemlede kendi çapımda oldukça başarılı nitelediğim tıreytlerle güzel kar etmiştim...bu karın yarısına yakını gitti...geçmiş olsun..üühühüh..
Helvamı selçuklu yapsın dağıtsın..üühühühhü...Şelale hanım cenazeme gelmesin istemem:..::..::..:Sazan, "metin ol Astet bu işin daha 4 dalgası var daha desin", Stropatro, smart money kurbanı oldu rahmetli diye savcılığa suç duyurusunda bulunsun, Selçuklu "ah astetron ah ben kayık ileege yi geçip vob dan kurtulup fx e yelken açarken sen de benle gelseydin keşke" desin, unlipat "neredeyse tepeyi yakalayacaktı, yazık oldu be" desin, [COLOR=red]kayaboss bol olasılıklı bir konuşma yapsın[/COLOR]....... ışıklar uyanmasın,camlar buğulanmasın....üühühühühhüüh.dng
Ne ölecem ula savaşa devam....:::[/quote]
imam nasıl bilirsiniz dediğinde iyi bilirik deriz merak etme ,ama ben derimki ''ona o kadar dedim sistemine çizdiğin o indik neyse onu dikkate alıp istop yapmalısın bu piyasa da sistemin mükemmele yakında olsa S/L mutlaka ama mutlaka yapılmalı bence '' diye ısrarla söylemiştim asti kardeşimize Allah takziratlarını affetsin kardeşimizin :cool: bide siyah gözlük takalımda tam olsun demi ::: ölmeden mezara koyduk seni asti görüyon ne kadar çok sevenin varmış anla :D :D :D
Bu nasıl açılış yahu...Bu kadar olumluluğa rağmen 85 in üzerine atamayıp sadece 300 puan artıda ise kıllanırım bu işten. Hayal kırıklığı benim için...
he şimdi AL gelir bide ne olur ki açılışta gelen Al ı ne yapayım ben beee :(
lönk ula lönk füll lönk 100 bin pehhh
[quote=a.kaya;295710]sistem tester ve 15 lik sistemle mi çalışıyorsun ayrıca ekranda kaç pencere açık matriks de :confused:[/quote]
15 dk la bakıyorum 2 pencere açık---10 gündür kullanıyorum sorun olmadı ama olsa bile ms den devam ederim
[quote=Astatin;295792]miiiiwwwwww..miyaawwwüüü
Şort ula şort..
Helvamı selçuklu yapsın dağıtsın..üühühühhü...Şelale hanım cenazeme gelmesin istemem:..::..::..:Sazan, "metin ol Astet bu işin daha 4 dalgası var daha desin", Stropatro, smart money kurbanı oldu rahmetli diye savcılığa suç duyurusunda bulunsun, Selçuklu "ah astetron ah ben kayık ileege yi geçip vob dan kurtulup fx e yelken açarken sen de benle gelseydin keşke" desin, [COLOR=magenta][B]unlipat "neredeyse tepeyi yakalayacaktı, yazık oldu be"[/B][/COLOR] desin, kayaboss bol olasılıklı bir konuşma yapsın....... ışıklar uyanmasın,camlar buğulanmasın....üühühühühhüüh.dng
Ne ölecem ula savaşa devam....:::[/quote]
bak onu demeyecem işte. şişman parmaktan önce basıcam tuşa çünkü...
ula kaç aydır long ula long, düşüşlerin hepiciği onaysız diye bas bas baardım boşuna mı...
sabırnan bekliyorum, yükseliş onaysız, pis şortladım üstüne piramit yaptım demeyi. şimdilik şortlarda sadece 100-200 pıvan arıyorum.
binler aradığım günler de gelecek! :::
[quote=booth;295805]Bu nasıl açılış yahu...Bu kadar olumluluğa rağmen 85 in üzerine atamayıp sadece 300 puan artıda ise kıllanırım bu işten. Hayal kırıklığı benim için...[/quote]
90 bin yolcusu kalmasın diye otobüsü bekletiyorlar...dng
cümleten günaydın ..... bol kazançlar .. altında kısaldım ..1347.50 .. teminatı ve riski ayrladım .... hayırlısı bakalım ...