seneryoyu şu şekilde yazacam, 814xx-784xx devamında 84xxx, gönlümden geçen bu,
Printable View
seneryoyu şu şekilde yazacam, 814xx-784xx devamında 84xxx, gönlümden geçen bu,
bak böyle yukarıya koyunca ne güzel düşüyor deyilmi, bol keseden rakam yazalım yukarı,:..:
[quote=indregandi;289006]seneryoyu şu şekilde yazacam, 814xx-784xx devamında 84xxx, gönlümden geçen bu,[/quote]
Akbank'ın 4000 kısasını yedi pala,sonradan acılan(79800-925) kısalarada sl yedirdi,sonra 500 puan gömdü..
[B]ares[/B] resim belli oluyor yavaş yavaş,.....bu 784xx bunlardan biri, 804xx diğeri, 81400 bir başkası, 847xx-85 bir başkası, ve 95 bir başkası, aşağıya bakmadım daha, 78229 da aşağıya bakarız,
şimdilik yukarı devam,..784xx düşünülmeli ilk etapta, diğeride 814xx, bu ikisi, aralık bu olacak evet,....evet evet,
[URL=http://www.ressim.net/show.php/2265516_3.png.html][IMG]http://ressim.net/a/upload/8b4de1bc.png[/IMG][/URL]
İndi tebrik ederim üstad..925 üstü mükemmel bir analizdi..
:..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..:
:..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..:
.kom.kom.kom.kom.kom.kom.kom.kom
;););););););););););););););););););)
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
[quote=elstock1;289034]İndi tebrik ederim üstad..925 üstü mükemmel bir analizdi..[/quote]
sen şimdi, 784xx e bak,
bunu iki gündür yazıyorum, demek araya akbank girmiş, palam da ona çullanmış,
bu şimdi olacak bu rakamları ağam koyuyor ben koymuyorum, bu topik ağa ölçer topiği,...
bu topik ağayı bütün zamanlarda ölçer, boş yere hddsi çökmüyor bu topiğin, anadınıznı,....
şimdi bana yeni vayrıs göndersin bunlar, trojanı kurdu solucanı bol olsun,....male ware de olsun içinde darılırım valla, tenya trişin neyinde olsun,.....
bunlar karşılıklı poz açıyorlar, ky yi buldumu, taraf karşı taraf oluyorlar, bu pakbank olur, bilmem ne, sonuçta ky yi buldumu acımazlar, 4000 o kayor 4000 de öbürü, sende koyarsan dayanırsın, koyamassan işte sana selamı oluyor, biribirine saldırmaz bunlar,
şöleki, bir kurt sürüsü var, ancak karşılarında da koyun sürüsü var, sorun varmı yok, kes kes ye, taki koyun sürüsü azalana kadar, azlıncada işte o zaman biribirlerine diş gösterirler, şimdi bolluk zamanı, ver voltajı,....