[quote=TÜRKOĞLU;317334]ben ekmek arası bir 3.iii rica edeyim :p:D:D[/quote]
Ben de 520i;) (O , ekmeğe sığmaz gerçi)
Printable View
[quote=TÜRKOĞLU;317334]ben ekmek arası bir 3.iii rica edeyim :p:D:D[/quote]
Ben de 520i;) (O , ekmeğe sığmaz gerçi)
[quote=excali;317338]Ben de 520i;) (O , ekmeğe sığmaz gerçi)[/quote]
ben 530i istiyorum daha ii .kom
[quote=Astatin;317335]niye lem..PAMBIH longmu ki?:o
ha yoksa pisboğaz ne bulursa yiyo diyemi dedin::::::[/quote]
Herhalde, "Yanına böyüük boy kola yok mu?" diye sorar şimdi..:::
LONG olup olmadığını göremeyorum , takasları kapattıklarından beridir..:::
bende fiat :..:
Ahada buraya yazıyorum.
Yarın açılışı bilmem kapanış 82500 üzerinde:)
Full long devam long:)
Genç MEVDUATÇILAR RAHATSIZ..
[URL]http://ekonomi.haberturk.com/makro-ekonomi/haber/582091-bankalardaki-mevduat-geriledi[/URL]
YILLIk 7 felan hopp üwwwwwwwwwwww
[quote=Astatin;317335]niye lem..PAMBIH longmu ki?:o
ha yoksa pisboğaz ne bulursa yiyo diyemi dedin::::::[/quote]
yok lem ne LONG olcam? poz yok...ben tırstım bu piyasadan.sanırım bu ay sonuna kadarda işlem falan yapmam.ister çöksün ister uçsun.
zaten aralık son 10 gün 50/100 puanlık ralli şelaleler oluyor :::
[quote=a.kaya;317342]bende fiat :..:[/quote]
Nissan X-Trail...mükemmel yapmışlar....tuzlu gerçi ama araba mikemmel olmuş...şehir, çayır, bayır, kayır, dağ, taş, nehir, seyir, kar, çamur her bi numaraya geliyi..........
[quote=TÜRKOĞLU;317348]yok lem ne LONG olcam? poz yok...ben tırstım bu piyasadan.sanırım bu ay sonuna kadarda işlem falan yapmam.ister çöksün ister uçsun.
zaten aralık son 10 gün 50/100 puanlık ralli şelaleler oluyor :::[/quote]
üzülürsün baaahhhhh...76000 tüm hızıyla yolda:p
[quote=Astatin;317337]way... 15 dklıklarda derin PUPU lar oluşmuş..TGG=3 şu an geçici de olsa..kapasakmı lem şortları[/quote]
Sakın ha aklından bile geçirme :::::::::
tüm imkb hacminin 1/4 ü GARAN tahtasında oldu be.yuhhh...
[quote=seagate;317347]Genç MEVDUATÇILAR RAHATSIZ..
[URL]http://ekonomi.haberturk.com/makro-ekonomi/haber/582091-bankalardaki-mevduat-geriledi[/URL]
YILLIk 7 felan hopp üwwwwwwwwwwww[/quote]
yıllık %7 ne ya hacı..biz onu her ay komisyon diye veriyoruk:::::::::
diğer yandan bozuldum şimdi...biizm ayda verdiğimiz komisyonu bankalar size mevduat faizi diye yıllık olarak veriyolar..demek biz 11 ay bangaya, 1 ay mevduatçılara çalışıyoz..bu açıdan bakınca hoş değil tabi.dng
hala makas artıda way bee
[quote=TÜRKOĞLU;317355]tüm imkb hacminin 1/4 ü GARAN tahtasında oldu be.yuhhh...[/quote]
Doğaldır trend the end dedi...:o
[quote=TÜRKOĞLU;317355]tüm imkb hacminin 1/4 ü GARAN tahtasında oldu be.yuhhh...[/quote]
imekebenin önünden geçenlere de mi dağıtmıışlar??..:..::..:
Ah ulen ah 85500 de 60 lık grafikte yeşil çizgiye çarptı döndü ya işte orda bascaktın şortu arkana yaslancaktın ama nerdeee kaşındıkça kaşındık işte kendimizi tredar sandık havaya girdik ulen sen kim tredar kim be .dng.dng.dng.dng arada gelen 15 lik sinyallerdeki long sinyallerine hiç uymamam gerkiyordu aslında, boşu boşuna kardan gitti neyse kısmet diyek buda kapak olsun bana :::::::::
iyi akşamlar dostlar :)
hacı 15 stopaj var
200 bin tlye aylık 1200 tl veriyiiler ühühühüh :D üwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
eskiden neymişş beee genç mevduatçılar o zamanlara yetişemedi ühühüühühüh
[quote=negrolino;317359]hala makas artıda way bee[/quote]
hemde 700 puan makas mı olur be yuhhhh garan %4,48 düşmüş vob 1,59 yakışmadı bence :..::..::..: bakalım bu şortu 75000 lere kadar tutabilecekmiyim he AL gelirse kaparız gene ama long açarmıyım şüpheli :)
bu formayşın genelde yukarı gırılır ama yine genelde, uca doğru PUPU yapması lazım...yani çıkacaksa bile daha taban yapmadı diyorum ben..yok ya aşşa kırsın bu kez..üww
[IMG]http://i56.tinypic.com/ousklj.png[/IMG]
[quote=Sekube;317360]Doğaldır trend the end dedi...:o[/quote]
var bişey bakalım ne çıkıcak bu işin ardından.DOW ve DAX ayrı telden çalıyor kaç gündür bizim piyasa ayrı.özellikle bu ay başından bu yana bu böyle.korelasyon bozuldu.her zaman bire bir korelasyon mu vardı? hayır ama çoğu zaman it ite, itte kuyruğuna hesabı.gündüz fdow önden gidiyordu ardından dax ardından bizim piyasa.
ya onlar hızla bize yaklaşacak ya da biz hızla onlara.ama bu aradaki fark bir noktada kapanıyor.
bakalım bu sefer nasıl olacak.
trend the end için bence BİŞEY EKSİK :D:D:D:D
patronlar oy verin yaww..ropotapla ya ayboluyor
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5842[/URL]
[quote=TÜRKOĞLU;317370]....
trend the end için bence BİŞEY EKSİK :D:D:D:D[/quote]
Sen de bi tamamlayamadın şu EKSİĞİNİ..:..::..::..:
[quote=TÜRKOĞLU;317370]var bişey bakalım ne çıkıcak bu işin ardından.DOW ve DAX ayrı telden çalıyor kaç gündür bizim piyasa ayrı.özellikle bu ay başından bu yana bu böyle.korelasyon bozuldu.her zaman bire bir korelasyon mu vardı? hayır ama çoğu zaman it ite, itte kuyruğuna hesabı.gündüz fdow önden gidiyordu ardından dax ardından bizim piyasa.
ya onlar hızla bize yaklaşacak ya da biz hızla onlara.ama bu aradaki fark bir noktada kapanıyor.
bakalım bu sefer nasıl olacak.
[COLOR=red]trend the end için bence BİŞEY EKSİK[/COLOR] :D:D:D:D[/quote]
only you:..::..::..:
[quote=Sekube;317360]Doğaldır trend the end dedi...:o[/quote]
trend bitti demek için erken bence 75-76 kırılmalı uv uptrend bittiğini konuşmamız açısından dipten gelen trend çizgileri kırılmış görünüyor ama genelde bi yerde durup yeniden yukarı dönüyor ,önceki kırılmalar gibi.75-76 kırılırsa eğer artık ayuların zamanı gelmiş demektir.
iyi diyonda o eksik bişey ile geldik 90.000 lere.nabeeeer? :D
64.000 puanlık bir trend bu boru deeeel.zırt diye bitmez :D
dalga kendini bi açsın anlarız :p:p:p:p:p:p:p
[quote=excali;317378]Sen de bi tamamlayamadın şu EKSİĞİNİ..:..::..::..:[/quote]
[quote=TÜRKOĞLU;317383]iyi diyonda o eksik bişey ile geldik 90.000 lere.nabeeeer? :D
64.000 puanlık bir trend bu boru deeeel.zırt diye bitmez :D
[B]dalga kendini bi açsın anlarız[/B] :p:p:p:p:p:p:p[/quote]
Dalgaya dikkat et, DALGA GEÇMESİN??:..::..:
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1012.hizliresim.com/2010/12/16/3599.jpg[/img][/url]
ASTATTttiiiiiiiiinnn abeyyy bu bva garantiyi kaçtan aldıydı üwww bu fiyatlardan deelmiydi bura dip olabülürrr raLLyenSYNC :D:D
Hacimemu,
Loto devirli unutma ;)
a) Politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranı yüzde 7’den yüzde 6,50’ye
düsürülmüstür.
b) Gecelik faiz oranları: Merkez Bankası borçlanma faiz oranı yüzde 1,75’ten yüzde 1,50’ye
düsürülmüs, borç verme faiz oranı yüzde 8,75’ten yüzde 9 düzeyine yükseltilmistir. Açık piyasa
islemleri çerçevesinde piyasa yapıcısı bankalara repo islemleri yoluyla tanınan borçlanma imkanı faiz
oranı ise yüzde 7,75’ten yüzde 8’e yükseltilmistir.
c) Geç Likidite Penceresi Faiz Oranları: Geç Likidite Penceresi uygulaması çerçevesinde,
Bankalararası Para Piyasası’nda saat 16.00–17.00 arası gecelik vadede uygulanan Merkez Bankası
borçlanma faiz oranı yüzde 0 düzeyinde sabit tutulmus, borç verme faiz oranı yüzde 11,75’ten yüzde
12 düzeyine yükseltilmistir.
[SIZE="4"]Bugün döviz rezervi yaklaşık 78 milyar dolardır... Sıcak para 115 milyar dolardır. [/SIZE].dng.dng.dng.dng
Konuş Kayahan konuş.. Türkiye'de tek bir shortçu sağ kalmayana dek konuş... :))) :::
[quote=kayahan;317408][SIZE=4]Bugün döviz rezervi yaklaşık 78 milyar dolardır... Sıcak para 115 milyar dolardır. [/SIZE].dng.dng.dng.dng[/quote]
hacıgayahan,
arkadaşlarla para topladık..sen çok yıprandın yoruldun..seni tatile gönderek güzide bir tropik adaya...deniz, kum, alemler gırla....1 ay bizdensin..yannız internet yok adada:p:p:p::::::
[quote=Astatin;317417]hacıgayahan,
arkadaşlarla para topladık..sen çok yıprandın yoruldun..seni tatile gönderek güzide bir tropik adaya...deniz, kum, alemler gırla....1 ay bizdensin..yannız internet yok adada:p:p:p::::::[/quote]
Gitmesede olur...
Biz onu crashhh'ıyla da seviyoruz ancak "zıplayanı hariç"...:::
strobabababababaaba....1 hafta önce yazmıştım bu mesajı volpostuna strobaba..üwwwwwww..29 dan 35 e..tarihi zirvenin üzerinde..pis ranmaya devam edecek bence..üww
08.12.10 [COLOR=#666686]23:39[/COLOR]
[URL="http://www.voborsa.com/forum/member.php?u=596"]Astatin[/URL]
strobull...abi şimdi bu AB enerji politikalarına uyum için falan bina ısı yalıtımı zorunlu olacaymış..izocam yürür mü aceba...
Faizlerin düşmesi borsanın yükselmesini beklemeye itiyor beni, normalide bu zaten ya bakalım, anormal olan bizim borsa yada foncular.
Naçizane Full longum:)
Ama malesef yarın açılışta yukardan olur ve bugünkü en düşüğü aşağıya geçersek vobda 79000 i görür rahatlar herkez.
O zaman palada rahat bende rahat:) herkezden kastım budur yane....
Bunları niçin yazıyorum gecenin bir vaktinde?
Çünkü hala ew sayımıma göre bir enayilik var ve son bir aşağıya yapabilir endeksler, 5 ide 3 yada 5 dalga aşağıya iteler bunlar, selçuklum okuyorsan bu yazıyı sen anladın onu:)
Yarın Tüpraş çok fena düşüşe geçerse endeksler kesin Aralık ayının en düşüğünü görmüş olacak, yada Aralık ayının en düşüğü bugündü, bankalar haricinde sadece tüpraş hareketini tamamlamadı görünüyor, eğer tamamlamayacaksa zaten bugün endeksler dipti, değilse endeks 30 için 786xx lere kadar marj var görünüyor...
Artık ne çıkarsa bahtımıza:)
günaydım bombescular,
fdj in grafında saar 23 sonrasınsa olan o 60 puana yakın eksi gap ne yaw...kontrat falan mı değişti..nedir o...
Gayahan Effect... Liveeee.... :..:
Dün akşam iki mesaj attı buraya, o dakikadan bu yana Euro soluksuz ralli modunda... :p Bu sefer değerlendiremedim ama bir dahakine full long'a geçecem stop mtop da koymayacam... Bundan garanti trade mi olur..:::
[quote=Astatin;317446]günaydım bombescular,
fdj in grafında saar 23 sonrasınsa olan o 60 puana yakın eksi gap ne yaw...kontrat falan mı değişti..nedir o...[/quote]
Bu hafta opsiyon kapanışları ve futures vade sonu var patronaj... FDJI ve FSPX de vade değiştiriyor... Maktriks de bir sonraki vadeyi göstermeye başladı... üvvv...