-
Bir turneye çıkalım dedik pala yapmadığını bırakmadı lakin bende ipi bırakmadım normalin dışına çıktık paçal devam. Sonumuz hayır ola. Öğlen rakısına bile başladık bakalım meze mi olacaz yoksa alem mi yapacaz bugün netleşecek.
Oyun çok büyüdü ama maliyet güzelleşti biraz daha. Bir darbe bekliyoruz acilinden makineden.
-
sn kurt grafiğin enn güncel hali sizin için gelsin bu durumda ...
[img]http://666kb.com/i/ce390s5at6byjv4sx.gif[/img]
-
[QUOTE=altay;446999]sn kurt grafiğin enn güncel hali sizin için gelsin bu durumda ...
[img]http://666kb.com/i/ce390s5at6byjv4sx.gif[/img][/QUOTE]
Teşekkürler sn. altay. Yaşadığım bu olay bir kaç kez daha başıma gelmişti özellikle birinde yeni vadeye yüklü girdiğim zaman olmuştu pala sıkıntı yaşatmıştı birde anlamsız makas yaparak ekstra yüklendi lakin sonu tahmin ettiğim gibi olmuştu.
Buda gelir buda geçer umarım yanılmam ve bugün darbe gelir ve rahat olurum.
-
[quote=kurt;447004]Teşekkürler sn. altay. Yaşadığım bu olay bir kaç kez daha başıma gelmişti özellikle birinde yeni vadeye yüklü girdiğim zaman olmuştu pala sıkıntı yaşatmıştı birde anlamsız makas yaparak ekstra yüklendi lakin sonu tahmin ettiğim gibi olmuştu.
Buda gelir buda geçer umarım yanılmam ve bugün darbe gelir ve rahat olurum.[/quote]
muhtemel düşüş tamamen teknik gelişecek tabii
ama bir haber ile de süslemek lazım
haber ne olabilirki?
yarın MB faiz indirim beklentisi var , ve başbakan bugün ABD yolcusu...
haber neee olabilir neee olabilirrrr ...
-
Makine birini fena yakaladı heralde bırakmıyor he he klasik oldu
hisselerin yükseldiği falan yok bi garanla açıyoruz kapatıyoruz borsayı
bakalım kim büyük oyun sahibimi yoksa ky mi :)
-
[QUOTE=bull market;447006]Makine birini fena yakaladı heralde bırakmıyor he he klasik oldu
hisselerin yükseldiği falan yok bi garanla açıyoruz kapatıyoruz borsayı
bakalım kim büyük oyun sahibimi yoksa ky mi :)[/QUOTE]
Beni yakaladığı kesin lakin bende ki kozda kimsede yok. Palanın kimsenin bilmediğini düşündüğü bir açığını biliyorum. Ve bu mecburen biraz zorlama gibi olacak ama SEVE SEVE bugün gerekeni yapacaktır. .dng.dng
-
[quote=altay;447005]muhtemel düşüş tamamen teknik gelişecek tabii
ama bir haber ile de süslemek lazım
haber ne olabilirki?
Yarın mb faiz indirim beklentisi var , ve başbakan bugün abd yolcusu...
Haber neee olabilir neee olabilirrrr ...[/quote]
ne zaman tayyip amerika'ya gitse buralarda bombalar patlar .
Bakalım bu sefer nerelerde patlayacak ;
ya da belki birilerine suikast filan yapılır !
Kuklacı bilir bunları , makina da bilmez . . .
-
Son durum . 114.025 de sınır .
-
Saat 15:30 a kadar palaya süre verilmiştir. Kendisi her zaman en iyi olanı seçtiğinden mutlaka gerekeni yapacaktır..lelele.lelele
-
birkaç gün sert satış arkası sert alış tekrar sert satış ve tekrar sert alış şeklinde
hareketler görülebilir .
-
yazmam ile düşmesi bir oldu . bir adım önce yine yazdık :)
-
[QUOTE=gnome;447017]birkaç gün sert satış arkası sert alış tekrar sert satış ve tekrar sert alış şeklinde
hareketler görülebilir .[/QUOTE]
Ben çok ciddiyim sayın gnome. Ve açıkça tehdit ediyorum iki seçeneği var ya düşecek ses çıkarmadan yada bana açıktan yollayacaklar planları dahilinde ben bu parayı onlara yedirmem. Ki zamanında neler yapabileceğimi net şekilde gördüler.
Söz verildiyse sözlerinde duracaklar. Yoksa ben babamın hayrına bu kadar para basmadım. Taşları oynatırım yerinden.