[QUOTE=Astatin;382479]Now on the way...[/QUOTE]
uzun zaman olmuştu patron :..:
Printable View
[QUOTE=Astatin;382479]Now on the way...[/QUOTE]
uzun zaman olmuştu patron :..:
son günlerin modası bugünde devam edermi acaba patronlar,kapanışa doğru süratle 67 bin üstüne sıçrarmıyız?
yoksa testler tamamlandımı :)
[quote=The Tatar;382488]son günlerin modası bugünde devam edermi acaba patronlar,kapanışa doğru süratle 67 bin üstüne sıçrarmıyız?
yoksa testler tamamlandımı :)[/quote]
Patron onu bilmemde, birileri bi tarafını yırtıyo indirmemek için.Aşağı yukarı farketmez bi rayına otursun yeter sadece..
[B][U][SIZE=4][COLOR=sienna]Günaydın VOBORSA,.brv.brv[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
Estetik buba, kesin para kaybediyordur dedim. Geldim ehehuhe..
[IMG]http://media.bigoo.ws/content/image/funny/funny_1392.jpg[/IMG]
[QUOTE=excali;382500][B][U][SIZE=4][COLOR=sienna]Günaydın VOBORSA,.brv.brv[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
Estetik buba, kesin para kaybediyordur dedim. Geldim ehehuhe..
[IMG]http://media.bigoo.ws/content/image/funny/funny_1392.jpg[/IMG][/QUOTE]
patron bi izmire uçsa piyasa 63 bini boylar aslında :::
[quote=Astatin;382479]Now on the way...[/quote]
[quote=The Tatar;382485]uzun zaman olmuştu patron :..:[/quote]
yes we can.lelele.lelele.lelele
[quote=Astatin;382506]yes we can.lelele.lelele.lelele[/quote]
Estetik buba,
Yeni yıl, AYI YILI mı olacakmış??:cool:
[quote=Astatin;382474]GAREND artık robin..
[URL="http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=5763&d=1323353600"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=5763&stc=1&thumb=1&d=1323353600[/IMG][/URL]
.[/quote]
boru deil...ed
[quote=excali;382509]Estetik buba,
Yeni yıl, AYI YILI mı olacakmış??:cool:[/quote]
yes we can dedik ya.... yes bear can diim o zaman
şşş..insülensiyö...:))
az önce çok güzide bir arkadaşa attığım PM yi bazı harfleri sansürleyerek kamuya açıyorum...
bugün ecmb nin bir bürokratı dayanamadı dedi " ne bu ** sonsuza kadar devlet tahvili alacak halimiz yok":..::..:
bana sorarsan soros moros hedge fonlar, ecmb ye karşı oynamaya başladılar.. tahvilde açıkcılar bence...ecmb dayanamayıp alımı kesince italyanın faizleri 10 un üzerine atar... adamların gözünü artık malezya v.b. doyurmuyor... ulus devletlerin ** maya çalışıyorlar..italya, ispanya..sıra fransa yada gelecek
....
eskiler bilir..bi ara sroso tayfası İngiliz MB'ye karşı oynayıp, pes ettirmişlerdi GBP husunda
[quote=Astatin;382513]yes we can dedik ya.... yes bear can diim o zaman[/quote]
Nooolllttiiii? Düşttiiii mi??:D:D:D
[quote=Astatin;382516]az önce çok güzide bir arkadaşa attığım PM yi bazı harfleri sansürleyerek kamuya açıyorum...
bugün ecmb nin bir bürokratı dayanamadı dedi " ne bu ** sonsuza kadar devlet tahvili alacak halimiz yok":..::..:
bana sorarsan soros moros hedge fonlar, ecmb ye karşı oynamaya başladılar.. tahvilde açıkcılar bence...ecmb dayanamayıp alımı kesince italyanın faizleri 10 un üzerine atar... adamların gözünü artık malezya v.b. doyurmuyor... ulus devletlerin ** maya çalışıyorlar..italya, ispanya..sıra fransa yada gelecek
....
eskiler bilir..bi ara sroso tayfası İngiliz MB'ye karşı oynayıp, pes ettirmişlerdi GBP husunda[/quote]
[quote=excali;382518]Nooolllttiiii? Düşttiiii mi??:D:D:D[/quote]
hacıex,
ben ne diyom sen ne diyon...eüzü...:D:D
uzlaşmayı hafif gıdıklasalardı ei olacaıydı...
Vay arkadaş ,
Sportife bak.. Hem de %3 düşen endekste...:eek:
asti patron
FDJ/X30yvade (haftalık) grafiğinde yukselişlerde dowa ters korelasyonun yani sira dow duşerkende vobun düşüse daha istekli olacaği bekleniyor dimi
vışşş bazı bangalar mevduata %12 veriyilermiş vışşşşşş bangalar stresmi oldu ne oldu tabela faizleri 6.75 vs. gandırıyolarmış demek
demekki neymiş el .... gerdeğe girilmezmiş... 1 dolar 1 tl den 1 dolar 3 tl ye yükseltmek gerek :D
ama bellide olmaz 1 dolar 1 tl :D
GAÇINILMAZZZZZZZZZZZZ NOLTİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
[quote=excali;382523]Vay arkadaş ,
Sportife bak.. Hem de %3 düşen endekste...:eek:[/quote]
[URL]http://www.haberturk.com/yazarlar/fatih-altayli/694418-turkiyedeki-en-guclu-kurum-hangisidir[/URL]
çoh mühim okunması gerek :)
[quote=Kanaatkar;382525]asti patron
FDJ/X30yvade (haftalık) grafiğinde yukselişlerde dowa ters korelasyonun yani sira dow duşerkende vobun düşüse daha istekli olacaği bekleniyor dimi[/quote]
yes patron..tematiksel ve matematiksel olarak, underperformance demek o demek oluyor..yani dow 1 düşerse biz 1 den fazla düşeriz...yada dow 1 çıkarsa biz 1 den az çıkarız
[quote=Astatin;382520]hacıex,
ben ne diyom sen ne diyon...eüzü...:D:D[/quote]
Noollttii?? Kızdın miiii???::::::
[quote=seagate;382526]vışşş bazı bangalar mevduata %12 veriyilermiş vışşşşşş bangalar stresmi oldu ne oldu tabela faizleri 6.75 vs. gandırıyolarmış demek
demekki neymiş el .... gerdeğe girilmezmiş... 1 dolar 1 tl den 1 dolar 3 tl ye yükseltmek gerek :D
GAÇINILMAZZZZZZZZZZZZ NOLTİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ[/quote]
Vop 120bin olmıycak mıydı? NOooolllltiii???.dng
[quote=seagate;382526]vışşş bazı bangalar mevduata %12 veriyilermiş vışşşşşş bangalar stresmi oldu ne oldu tabela faizleri 6.75 vs. gandırıyolarmış demek
GAÇINILMAZZZZZZZZZZZZ NOLTİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ[/quote]
hacımemü,
sana gizli olmayan bir tuyo verem..bangaların tabelalarına bakacaksan, borç verme (gredi) faiazlerine bak..orda feyk atma şansları yok..tabelada ne yazıyosa o faizle gredü verirler...ki o aylar önce yükselmeye başlamıştı..tabelada...
bu arada tabela demişken dow; %-0.63 vob %-3.35...
ayrıca FDOW un gece fantazisi de arada badem oldu ayrı konu
[quote=excali;382531]Vop 120bin olmıycak mıydı? NOooolllltiii???.dng[/quote]
vopun **********************
1 yıldır vopa girmiyorum + vopa bi daha girersem beni çakar + kütahyalı + fake ışık govalasın
:)
[quote=Astatin;382533]hacımemü,
sana gizli olmayan bir tuyo verem..bangaların tabelalarına bakacaksan, borç verme (gredi) faiazlerine bak..orda feyk atma şansları yok..tabelada ne yazıyosa o faizle gredü verirler...ki o aylar önce yükselmeye başlamıştı..tabelada...
bu arada tabela demişken dow; %-0.63 vob %-3.35...
ayrıca FDOW un gece fantazisi de arada badem oldu ayrı konu[/quote]
ay sonu dönüşüm var astatron patron yiyeceğüm bangayı %15 verin üLennnnnnnnnnnnnnnnnnnn
[quote=seagate;382534]vopun **********************
1 yıldır vopa girmiyorum + vopa bi daha girersem beni çakar + kütahyalı + [COLOR=red]fake ışık[/COLOR] govalasın
:)[/quote]
bu ne ..annamadım..gündemden uzak kaldım demek..neki bua:D
Anneeyyy,
Terpiyemi bozuyorlar....:p
[B][U][SIZE=4][COLOR=sienna]İYİ AKŞAMLAR....brv.brv[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
lancome..:)..shiseido..:))
[quote=ATHLON;382538]lancome..:)..shiseido..:))[/quote]
dubra tepişka...:..::D
[quote=Astatin;382536]bu ne ..annamadım..gündemden uzak kaldım demek..neki bua:D[/quote]
[URL]http://www.htspor.com/futbol/haber/695331-aziz-yildirimi-tekme-tokatla-yenemezsiniz[/URL]
üwwwwwwwwwwwwwwwww
izle patron :D son ses üwww
dow neden taban olmuyor pilgrimler
[IMG]http://media.englishrussia.com/new_images//man&bear-11.jpg[/IMG]
birisi suyundan da koysun yaw..oohh ohhh suyundan da..yalnız nunitron gelmiş..depmesin şimdi bu..üw
bugün bi negatif ayrışsak süper olacaydı....
foruma twitter gibi bi mod eklese keşke hellim pat
Dünkü satışlar kâr realizasyonuydu yüksek ihtimal..
Bundan sonra olumlu haberlerle ralli moduna girilebilir
yeni zirvelere yolculuk başlayabilirde:)))
vay be...şaka gibi.. çıplak silah serisi, 146 ıncı bölü filan
64750 den long..sistem al da..vede orayı geçmesi iyi oldu..
now...on the way
Hedef ne ola ki?
hiç sanmıorum...:)
şştt... aste bozuk saat deyu düşünme...kendi malını çizio..:)