Sayın GANDİ
Emeklerinizi bizlerle paylaştığınız için sonsuz teşekkürler...Umarım herşey gönlünüzce olur...
Printable View
Sayın GANDİ
Emeklerinizi bizlerle paylaştığınız için sonsuz teşekkürler...Umarım herşey gönlünüzce olur...
[quote=indregandi;374702]ve sevgili dostlar veda zanımız geldi bir süreliğine,.....sanırım işlerim eskisi kadar meşgul olmama izin vermeyecek pysalarla,.......
Bir süredir anlamışsınızdır umarım, yazılarım seyrelmişti,....bu gün aradılar gel dediler, iyi dedim bende,....bir süredir yorulmuştum, en azından şu pc den kurtulurum dedim,.....dinlenirim diye düşündüm,....
Anacak yinede fırsat bulabilirsem, 3 lük 5 lik olmasada günlük analizler yaparım diye tahmin ediyorum,.....
şimdilik hoşçakalın sağlıcakla kalın,....
Herbirinize tepe ve dipleri bulmanız dileklerimle,....yoksa iş çok zor,.....
[b][ı]indregandi,....[/ı][/b][/quote]syn gandi allah razı olsun emeklerinizden dolayı.işinizde hayırlar ve başarılar dilerim.rabbim dünyada ve ahirette kazananlardan eylesin.
69675 altında kalış , kalış olacak ama,.....
69525 altındada kalınması ile,....kalış olacak ama , iki değer yakın birbirine,....araya karbon kağıdı koyun,.......
böyle olursa 68325,.....devamında 66350 hedef,....66350 altında kalırsa ayrıca değerlendirilmeli,.....
şu anda ise tepe drive ediyorlar,......yani yukarı zorluyorlar, bu zorlama 69675 altında zayıflar,.....
henüz bir direnç oluşumu ise yok,.....
geçmişte iki şık demiştik ya yuırıp para basacaktı,....tahvil hikayesi bu idi, markel az önce buna yok dedi,....
barneceke ise 2013 demişti, biliyorki para arz etse 3 -5 ay sonra başa bela olacak,....
bu nedenlerle savaş yaklaşıyor, adım adım hailinde geliyor, bu ihtiyaç halinde camı kırınız şıkkı,......
kapital fena sıkıştı,....neye sıkıştı biliyormusunuz bu para bolluğunda para yokluğunua,....10 larca yıldır sobalarda para yakılıyordu büyüme adına, büyüyen sadece para arzı oldu,...ve bu para başa bela oldu,....
buraya dönersek geriye bizim güzelliğimiz kaldı, o nada sabah yataktan kalktığında bir bakmak lazım,...
sonuç efendiler ya parayı basarsınız yada size basarlar, akıllı olun kesin ağacın dallarını, yoksa gövdeden olacaksınız,....
yine sonuç herşey kontrol ediliyorsa hiç bir şey kontrol edilemiyordur,....
savaş denklemi şu hatırlayalım,....kuzey ırakla, kıprısın hat olabilmesi, aradaki koridor ise suriye, suriye düşmeden iran gözükmüyor,......niye denizden deyil,...orada yemen ayarlanıyor zaten bir süredir,....
ama burada maksat lokal ameliyat gibi, robotla bir noktadan girmek,....yani kürdistan daha doğrusu büyük israil projesi,.....şimdi rumlar boş yere doğal gaz aramıyorlar,.....burası onlara boş yere sopa sallamadı, grace boş yere damalı eşek olmadı,...bu kıprıs denklemi, aslında referandumda çözmüşlerdi, ama rumlar ve grace buna yanaşmadı,..biri damalı eşek oldu,...diğerinin notları düşürüldü araka arakaya,....biz ise dünya güzeli olduk, kazan kazan hikayesi,....
böyle bakın
annadınıznı, para yoksa savaş var, adım adım geliyor,.....savaş para yapar çünkü,....
sıralama öle,....kıprıstan durup baktığında k.ırak göründüğünde,...suriye bizim niye içi meselemizdi,...çünkü suriye kalırsa bizden geçer nato,...komşularla sıfır sorun tabi hikaye,....komşunu adamların önüne koydun,...ama burada şu sorgulanabilir,...bedeni kurtarıyım,....belki bu tartışılır,....
annadınıznı,.....ya para ya savaş,.....savaşta çok kuş var,...qe 3 , 5 ay sonra geri teper,...
kimse bu saatten sonra avm den kazak alın diye para basmaz, basarsa 3-5 ay sonra o na basarlar,.....şimdi arada bir süreç var, haliylen bu süreç yaşancak,.....mallar çıkılşıcak
[quote=indregandi;374953]annadınıznı,.....ya para ya savaş,.....savaşta çok kuş var,...qe 3 , 5 ay sonra geri teper,...
kimse bu saatten sonra avm den kazak alın diye para basmaz, basarsa 3-5 ay sonra o na basarlar,.....şimdi arada bir süreç var, haliylen bu süreç yaşancak,.....mallar çıkılşıcak[/quote]
herkesin bu sürede bir sürü kazağı oldu,...kapıcıya vermeyi kesin,.....:..:
burada soru şu,...bu süreçte bizim güzelliğimiz ne kadar gider,....el altıları burada anlattık yeterince,....yeni allık ve pulluklar ve mısır tunuz libya shovları, arap rügarına suratı ıslayıp tutma işleri,...yaz sıcağında ferah ferah,....
annadınıznı,.....
oyun oynanıyor,.....önce cehepe oklarını kaybetti, oklar akepe(ulusalcı oldu nerede ise) de çıktı, şimdi laik(dün) olundu,...bunları hep yazdık,...önceden yazdık,....
demekki bu şimdi yazdıklarımız da olacak,......
[quote=indregandi;374956]burada soru şu,...bu süreçte bizim güzelliğimiz ne kadar gider,....el altıları burada anlattık yeterince,....yeni allık ve pulluklar ve mısır tunuz libya shovları, arap rügarına suratı ıslayıp tutma işleri,...yaz sıcağında ferah ferah,....
annadınıznı,.....
oyun oynanıyor,.....önce cehepe oklarını kaybetti, oklar akepe(ulusalcı oldu nerede ise) de çıktı, şimdi laik(dün) olundu,...bunları hep yazdık,...önceden yazdık,....
demekki bu şimdi yazdıklarımız da olacak,......[/quote]
o süreçler geldiğinde para buna göre yönetilmeli haliylen,.....
sonuç, severler güzeli gencüse,....
şu anda halen direnç yok, oynaş devam,...
direnç iki şekilde ya 69675 altında kalacak,...yada şu 70325 geçer gibi yapılacaki 69675 yukarı gelsin,....
dax haiylen tahvil basılacak diye alınıyordu,...şimdi basılmaycak dendi,...bu defada küfletten onu bunu taşımadan kurtulmanın rahatlığı var,......ama sorun orada duruyor,...dax efendi,...severler markeli,....
buradan bu avroyu yazdık bu düşecek,....iki sebepten, tahvil basılırsada düşecek, basılmasada düşecek,.....
nasıl geçti görüşme indi hocam başlamamışsınız hala sanırım..
annadınıznı,......
tahvil basarsa iner aşağı, yükün altına girip yükü paraya taşıttığı için,...
basmassa düşer, basmadığı ve yükü taşıyamadığı için, ve birde....
savaş kokusu almışssa yine düşer,....çünkü savaşmadığı için,....savaşı kim yaparsa onun parası değerlenir, bu savaşan yeniliğrse parası pul olur,...ölese kovboy savaş kaybetmemelidir,.......
[quote=nedim972;374962]nasıl geçti görüşme indi hocam başlamamışsınız hala sanırım..[/quote]
fırsat bulursam yazarım demiştim,.......şimdi fırsat var yazıyorum,....birikmiş yazıyorum, duydukça yazıyorum,....:..:......
şimdiden yazıyımki sonra fırsat bulamam,.....:D
yazarım ben, akşamaları fırsat buldukça,.....veya fırsat olursa,.......
fırsat annadınıznı, büyük kelime,....
opürtinistlik, vay canına,.....
bekleriz hocam her daim yazmanızı :)
Yazılarınızdan borsalardaki yukarı yönün bir balon olduğu.yakın bir zamanda .esaslı bir düşüş olacağını algıladım.. Yalnış mı yorumladım acaba..işiniz hayırlı olsun ve başarılar..
yeni isiniz hayırlı olsun sayın indragandi
[quote=BARBAROS;374969]Yazılarınızdan borsalardaki yukarı yönün bir balon olduğu.yakın bir zamanda .esaslı bir düşüş olacağını algıladım.. Yalnış mı yorumladım acaba..işiniz hayırlı olsun ve başarılar..[/quote]
barboros bu süreç, ben şöle yapıyorum, bunlar kafamda oluşuyor,.....süreç çalışıyor,....sonra gerçekleşmeler olunca oraya teknik koymak gerekiyor,...kötümserlik veya iyimserlik için, çıkışın veya düşüşün derecesi için,...
fırsat genel olarak şu anda fırsat varsa adam çıkar,....çünkü başka zaman çıkamaz yukarı,....
şimdi o yorumlar bu fırsatın olup olmadığını iyi yorumlarsak belli ediyorlar,....
sapatamalar çok önemli yani,...sonuç çıkmışsa bu önemli,.....
yoksa lem hakket doğru deyip allah ne verdiyse olmaz,....
örnek yazılan oluyor, pyde bir yöne meyletmiş, ha demek varya işte o, çilink olayı,....
balon dedik,.....gitti 75 e,..biz 70 den shortladık, harbi balon patlamadan biz çok önce patladık,.....bunlara dikkat,.....benim yazdıklarım bugüne deyil, sürece,...
bu güne 5 lik yorum ettim, takip ettiyseniz,....
[quote=rüzgar;374970]yeni isiniz hayırlı olsun sayın indragandi[/quote]
henüz böyle bir durum yok,.....gelişmeler var,....olursa dinleneceğiz,....:..:
[quote=indregandi;374942]69675 altında kalış , kalış olacak ama,.....
69525 altındada kalınması ile,....kalış olacak ama , iki değer yakın birbirine,....araya karbon kağıdı koyun,.......
böyle olursa 68325,.....devamında 66350 hedef,....66350 altında kalırsa ayrıca değerlendirilmeli,.....
şu anda ise tepe drive ediyorlar,......yani yukarı zorluyorlar, bu zorlama 69675 altında zayıflar,.....[/quote]
buralara dikkat edelim,...henüz direnç yok ve halen anahtar yukarı açık,..69675 altında veya 525 altında kalışa düşüş gelecek gibi,...
675 5 likte denge, direnç 70150, yukarı anahtar kapandı,....bir müddet düşüş 68700 altında hızlanabilir,...
son düzlük,...
Sayın GANDİ
Kaç gündür hep - makas gidiyo tcell temettüsünden dolayı mı yoksa kandırmaca mı?
[quote=egim;375006]Sayın GANDİ
Kaç gündür hep - makas gidiyo tcell temettüsünden dolayı mı yoksa kandırmaca mı?[/quote]
kendini emniyete alıyor,....spot önde olduğunda,....böyle,..aynen capan depremi öncesi 70325 den çıkış gibi, tahminen yatay py ye gireceğiz,...4000-5000 puvan bir aralık olacak,
- makasla ucuza short açtırıyor ve cari fiyatlarla doğruyor, sivilce çıban olana kadar böle,....
69675 70150 ye revize oldu, yine kalış tabi,...
buradan vermeleri gerkli artık,...indikler resmen ağlıyor,....azap çekiyorlar,...
[quote=indregandi;375011]kendini emniyete alıyor,....spot önde olduğunda,....böyle,..aynen capan depremi öncesi 70325 den çıkış gibi, tahminen yatay py ye gireceğiz,...4000-5000 puvan bir aralık olacak,
- makasla ucuza short açtırıyor ve cari fiyatlarla doğruyor, sivilce çıban olana kadar böle,....[/quote]
bunun tabanı 66350 de apex si bulmamız lazım,....
apex için 70325-71400- ve 72300-900 adaylar bunlar,....
bu yatay sonrası konj izin verirse günlüklerde yukarı ihlal yapacaklar, çıban dediğim bu, aynen 70325-86975 gibi,...fekat eğer olursa 66350 ye düşerse ayrıca bir değerlendirme yapmak gerekli, düşüş kalıcımı yoksa deyilmi,...öle deyilmi,....
indi hocam apsd 11000 kusur olmuş, total 206.000, dışarısı pozitifte burayı hala verme olasılığı az değil mi sizce?
[quote=nedim972;375024]indi hocam apsd 11000 kusur olmuş, total 206.000, dışarısı pozitifte burayı hala verme olasılığı az değil mi sizce?[/quote]
ama vermeden, düşmeden çıkmıyor deyilmi, bu apex se gelene kadar böle kör topal gidecekler, zira kendi maliyetleride var, 1 günde hekesi keserlerse kimle oynayacak bu livunyalar,....
bu düşüş modu genel manada 2000-2003 arasına benziyor, vuruşarak çekiliyorlar,....iri dalgalı,....yukarıyada aşağıyada,....
yurt dışı ile direk korele deyiller, yurt dışı geberik zaten,....uçağı böyle zamanlarda motorlar uçuruyor,....
şu apex si bulan iyi para yapar diyeceğim budur, o bölgede 2000-3000 puvana short alıp long alıp short sonra sıkışmada beklemek gerekli, günlük ihlal için,...tabiki 66350 ayrıca değerlenmeli,....
şimdilik tepeyi bulmak lazım,....
ben 5 lik lerde buluyorum o nedenle raht konuşuyorum ama, biraz daha etüd etmem lazım,...
yukarı anahtar açık şu anda, 70150 altında kalışa kapatırsa bu gün yükseğine yine direnç almış olacağız,...
apex nedir hocam sorması ayıp :)