-
[QUOTE=hilmi;295613]USDYVADE yide yazabilirmisiniz ?
Fakat görüntü kazandırma ihtimali max. % 50...
Mevcut durumda kazanıyorsanız oyunu değiştirmeyin...
Fakat sırf deneme amaçlı düşük miktar için atıyorum sadece 2 kontrat ile çocuklar için deneyin. Nasıl olsa günlük sistem sabah akşam 10 dakika zamanınızı alır...[/QUOTE]
vob subat 2005 de kurulmuş..
sisteme göre 2005 ile haziran 2008 e kadar yatay..ama sonra çoşmuş...sonrası gayet iyi..(tüm dediklerim vob yakınvade dolar içindir.)
ama bu yakın vade dolarda vade değişiminde birden 30-40 lık fark olur..bu görüntüyü olumlu-olumsuz bozar..herzaman gap olur..
-
Vay canına be adamlar hala fake düşüş çubukları atıp duruyor... Hedef ne 1.000.000 mu acaba...
-
Tahvil alımları satımları nasıl çalışır bilen var mı? Orada da birinin alım yapması için aynı anda birinin satım yapması gerekir mi?
-
[QUOTE=Strategist;295625]Tahvil alımları satımları nasıl çalışır bilen var mı? Orada da birinin alım yapması için aynı anda birinin satım yapması gerekir mi?[/QUOTE]
bende merak ettim..
mesela [B]%10 dan aldın[/B]..tahvil %5 e inince ne olur.veya %20 olunca ne olur...kar zarar olarak..örnek konuyu kolaylaştıracagından..
-
[QUOTE=abka;295620]vob subat 2005 de kurulmuş..
sisteme göre 2005 ile haziran 2008 e kadar yatay..ama sonra çoşmuş...sonrası gayet iyi..(tüm dediklerim vob yakınvade dolar içindir.)
ama bu yakın vade dolarda vade değişiminde birden 30-40 lık fark olur..bu görüntüyü olumlu-olumsuz bozar..herzaman gap olur..[/QUOTE]
Bence burda denemek daha iyi...
Dediğiniz gaplar genelde farkettirmezler diye düşünüyorum, hep terse gelirse tabi kötü fakat sistem kazandırıyorsa fark etmez. Gaplar şu aralar 20 liktir, hatta altındadır...
Ben USD de işlem yaparım ve yükseldikce satarım sadece kısa, ufak ama iyi,...
Sizde şimdi değil yeni sat sinyali ile sadece sat yönlü deneyin, alda flat sinyal ile sat...
-
[QUOTE=abka;295627]bende merak ettim..
mesela [B]%10 dan aldın[/B]..tahvil %5 e inince ne olur.veya %20 olunca ne olur...kar zarar olarak..örnek konuyu kolaylaştıracagından..[/QUOTE]
Eskiden Nurol Menkul yaptırıyordu küçük miktarlara ( 20 000 - 50 000.- TL ) şimdi bilmiyorum, bankalar ve aracı kuruluşlar ile görüşün. Tahvilde İMKB de ayrı bir pazardı...
Yaklaşık yüzde onla almak demek 100 lük tahvili 90 alamak demek, 5 ile satmakda 95 satmak gibi. Risk az gerekirse vade sonuna kadar tut parayı hazine verir. Ana para zararı ancak hazine batarsa. Ancak getiri zararı var.
100 lük tahvili vade sonunda 100 olarak hazine öder.
Zarar yok mevdut gibi düşün. Fakat al sat ile kazanmak mümkün...
-
[QUOTE=hilmi;295632]Bence burda denemek daha iyi...
Dediğiniz gaplar genelde farkettirmezler diye düşünüyorum, hep terse gelirse tabi kötü fakat sistem kazandırıyorsa fark etmez. Gaplar şu aralar 20 liktir, hatta altındadır...
Ben USD de işlem yaparım ve yükseldikce satarım sadece kısa, ufak ama iyi,...
Sizde şimdi değil yeni sat sinyali ile sadece sat yönlü deneyin, alda flat sinyal ile sat...[/QUOTE]
haklısınız..grafiğe baktım..dolarda kısa neredeyse herzaman kazandırıyor..yani kısa ve flat arası işlem iyidir..
hatırlatmanız iyi oldu..13 eylül 1.506 dan beri sat da..
-
Hepsini anladım da borsalar da yükseliyor, altın da yükseliyor, Amerikan tahvilleri de yükseliyor... Bunların ters hareket etmesi gerekmiyor muydu... Önce kim pes edecek oynuyorlar sanki.. Eğer önce altın ve ABD tahvili pes ederse Dow kriz öncesi tepesini geçer... Biz de ver elini 100.000...
-
MOODY'S: BREZILYA'NIN NOTU ARTIRILABILIR YA DA GORUNUMU DURAGANA YUKSELTILEBILIR.
Devamı var: "ONCE ORADA DA KY'NIN SHORT'A GECMESINI BEKLIYORUZ."
-- Zotriks Haber --
-
Asti hoca nerdesin ya halamı yok AL sinyali sende nerelere kayboldun :confused:
-
VOB'DA 8 EKİMDEN İTİBAREN İMKB'YE PARALEL OLARAK İŞLEM TARAFI BİLGİLERİ GÖSTERİLMEYECEK
Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası'nda 8 Ekimden itibaren İMKB'ye
paralel olarak işlem tarafı bilgileri gösterilmeyecek.
VOB'dan konu ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
"Borsamızda 08.10.2010 tarihinden itibaren İMKB Hisse Senetleri Piyasası
uygulamasına paralel olarak
- VOBKE’de (VOB Kullanıcı Ekranı) 'İşlemler' ekranında 'Karşı Üye' ve
'Tüm İşlemler' ekranında 'Alan Üye' ve 'Satan Üye' alanları ile VOBAPI
uygulamasında ilgili alanlarda yer alan islem tarafı bilgileri (üye kodu
alanları) gösterilmeyecektir.
- Veri yayınında islem bilgilerinde islem tarafı bilgilerinin gösterimi
kaldırılacaktır.
- Borsamız seansı tamamlandıktan sonra üyelerimize gönderilen islem
defterlerinde herhangi bir degisiklige gidilmeyecektir."
ALINTIDIR
-
[QUOTE=adalı54;295645]VOB'DA 8 EKİMDEN İTİBAREN İMKB'YE PARALEL OLARAK İŞLEM TARAFI BİLGİLERİ GÖSTERİLMEYECEK
Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası'nda 8 Ekimden itibaren İMKB'ye
paralel olarak işlem tarafı bilgileri gösterilmeyecek.
VOB'dan konu ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
"Borsamızda 08.10.2010 tarihinden itibaren İMKB Hisse Senetleri Piyasası
uygulamasına paralel olarak
- VOBKE’de (VOB Kullanıcı Ekranı) 'İşlemler' ekranında 'Karşı Üye' ve
'Tüm İşlemler' ekranında 'Alan Üye' ve 'Satan Üye' alanları ile VOBAPI
uygulamasında ilgili alanlarda yer alan islem tarafı bilgileri (üye kodu
alanları) gösterilmeyecektir.
- Veri yayınında islem bilgilerinde islem tarafı bilgilerinin gösterimi
kaldırılacaktır.
- Borsamız seansı tamamlandıktan sonra üyelerimize gönderilen islem
defterlerinde herhangi bir degisiklige gidilmeyecektir."
ALINTIDIR[/QUOTE]
İyi işte derinlik diye matrikise bir sürü para ödemekten kurtuluruz...Derinlik dediğin sisteme uymamak için kafa karıştırtmaktan başka bir işe yaramıyor...