[QUOTE=unlimitted;227534]şşt, fxciler.
nöörüyonuz? :)))[/QUOTE]
Örgü örüyossss.kom
Printable View
[QUOTE=unlimitted;227534]şşt, fxciler.
nöörüyonuz? :)))[/QUOTE]
Örgü örüyossss.kom
şimdi ben cerfini doğru anladıysam, az önce oil 84.76'lardan longlamış olması lazım.
doğru mu gııı?
[quote=catedral;227535]Bu konuda beni yokk say :..:
Matriksten Metatradera aktarmayı bile beceremedim.. :eek:[/quote]
o iş zor. ben bi arkadaşa sordum, uğraşmış becerememiş. bana şu sayfayı oku, ben okudum bişey anlamadım dedi.
[URL]http://www.borsayorumu.com/vob-sistem-kazandiran-sistem-t1402-30.html[/URL]
anlayan beri gelsin. :D
[QUOTE=unlimitted;227538]o iş zor. ben bi arkadaşa sordum, uğraşmış becerememiş. bana şu sayfayı oku, ben okudum bişey anlamadım dedi.
[URL]http://www.borsayorumu.com/vob-sistem-kazandiran-sistem-t1402-30.html[/URL]
anlayan beri gelsin. :D[/QUOTE]
Ahh ahhh.. ne uğraştı bearBull benle.. ben yapamadım..
exele atıyosun.. orda nokta virgül bişi yapıyosun.. sonra o dosyayı metatraderda herhangi kullanılmayan bi parite üstüne yüklüyosun..
her seferinde istediğin periyotta yeniliyosun..
Amaaa nerdeee. beceremedim..:eek:
[quote=catedral;227539]Ahh ahhh.. ne uğraştı bearBull benle.. ben yapamadım..
exele atıyosun.. orda nokta virgül bişi yapıyosun.. sonra o dosyayı metatraderda herhangi kullanılmayan bi parite üstüne yüklüyosun..
Amaaa nerdeee. beceremedim..:eek:[/quote]
excele attığın ne ben daha ordayım :..::..:
vob'un kademe analizinden başka hangi verisi excel'e atılıyo küne :::
[quote=Cerphin;227531]mantığı; indicator 0.20 üstüne çıkarsa al ve 0.80 üstünden aşağı inince sat.. güzel bir indicator caty..
sonuçta bütün indicatorler fiyatları takip ettiği için mutlaka hatalı sinyalleri var tabi.. bunu da diğer göstergelerle filitrelediğimizde sonuç güzel oluyor..[/quote]
şşş bu işin stopu ne peki? naapınca stopluyosun?:::
dosya menusunden farklı kaydet deyonuz .csv uzantılı olarak aktarıyor bırseyler ama metastocka nasıl alınır alınırmı bılemıyorum bende hıc denemedım bunu
[QUOTE=unlimitted;227540]excele attığın ne ben daha ordayım :..::..:
vob'un kademe analizinden başka hangi verisi excel'e atılıyo küne :::[/QUOTE]
Vob verileri.. BearBull a yazdım.. Görünce cevap verir.. yazarım..
[quote=catedral;227539]Ahh ahhh.. ne uğraştı bearBull benle.. ben yapamadım..
Amaaa nerdeee. beceremedim..:eek:[/quote]
abla ben becerdiydim onu diğer forumda, ama çok zahmetli.. yani hergün uğraşılacak bişey değil.. hele 5-15 dk. filan tam işkence..
[quote=halojen;227548]abla ben becerdiydim onu diğer forumda, ama çok zahmetli.. yani hergün uğraşılacak bişey değil.. hele 5-15 dk. filan tam işkence..[/quote]
bence günlükler yapılıp gönderdiğim silvertrend1 sisteminde günlük bakılabilir...
en azından günlük silvertrend1'e aykırı poz almamak Vob için güzel bir filtre olabilir derim.
o yüzden günlük verilerin metatrader'a atılması nasl yapılır öğrenmek isterim.
[QUOTE=unlimitted;227549]bence günlükler yapılıp gönderdiğim silvertrend1 sisteminde günlük bakılabilir...
en azından günlük silvertrend1'e aykırı poz almamak Vob için güzel bir filtre olabilir derim.
o yüzden günlük verilerin metatrader'a atılması nasl yapılır öğrenmek isterim.[/QUOTE]
Öğreniriz bugün yarın...
[quote=unlimitted;227549]bence günlükler yapılıp gönderdiğim silvertrend1 sisteminde günlük bakılabilir...
o yüzden günlük verilerin metatrader'a atılması nasl yapılır öğrenmek isterim.[/quote]
işlemler karmaşıktı, hatırlayamadım şimdi uzun zaman oldu.. bi bakayım tekrar becerebilirsem atarım buraya sn.unlimitted..