-
[QUOTE=abka;146126]köken ne olursa olsun..çok mu önemli...
benim kürt arkadaşlarım var..arap(mardinli) arkadaşlarım var...harika insanlar..yok rum ,yok yahudi,yok ermeni...
Abddullah gül ermeniymiş.erdoğan rummmuş..said nürsi rus ajanı ymış...
bu tür saçmalıkların isbatlanması mümkün olmadığı gibi..isbatlanmasının anlamıda yoktur..
herkes herkese her iftirayı atabilir...
en kötü ihtimalle köken farklı olsa ne olur..
yapılan işe,[B]hizmete bakmak lazım..yaşantı esastır..gerisi zırvalık[/B]..[/QUOTE]
Sn abka adam burada durup duruken ona buna yahudi, dönme rum diye sataşmaya başaldı. Suçumuz buna cevap vermek. :( Beni bile yahudi etti ya...
-
[QUOTE=enorton;146120]İlk anketten sonra Gökhan Fındık neden ceza almıştı, hatırlayan var mı? Ben hatırlatayım Jani ye sen ne ukala adamsın dediği için... Yalan mıydı... "Huzursuzluk" sebebiyle yeniden ceza aldı daha ikinci mesajında... Şimdi biz burada Gökhanı savunduk ve hedef tahtası olduk bazı kişiler tarafından. Saldırmaya başladınız. Olay bu değil mi aslında...[/QUOTE]
hayır enorton yanılıyorsun... ben gökhan'ı her zaman çok sevdim ve hala severim... ama onu sevmem onun haklı olduğunu göstermez... olayı çarpıtıyorsun.. gidip gökhan'a dersin artık; bak abi senin savunurken milletle kötü oldum diye.. ne diyim bravo.. sen ve senin gibiler bu işte....brv.brv.brv
-
[QUOTE=jerfin;146125]ben gökhan'ı severim V.O.B....hala da seviyorum o ayrı.. onu seviyorken hatalarını burada apaçık söyleyebiliyorsam, birileri gibi hem onların arkasından koşup, destekleyip hemde kıvırmıyorsam bu benim dürüstlüğümden açıksözlülüğümdendir..[/QUOTE]
Ya kim destekleyip arkasından kıvırıyor, ben hergün gökhanla msn de konuşuyorum. Dün gece saat 4 e kadar facebookda yazıştım. Ne zaman kimin arkasından konuştum söyle bakalım. Hadi sen de iddianı ispat et.
-
[QUOTE=enorton;146132]Ya kim destekleyip arkasından kıvırıyor, ben hergün gökhanla msn de konuşuyorum. Dün gece saat 4 e kadar facebookda yazıştım. Ne zaman kimin arkasından konuştum söyle bakalım. Hadi sen de iddianı ispat et.[/QUOTE]
yaw enorton sen, ya benim yadıklarımı doğru okumuyorsun, yada algılayamıyorsun.. benim ağzımdan çıktı mı sen birilerinin arkasından konuşuyorsun diye.. ima bile etmedim.. hadi bul o cümlemi...
-
[QUOTE=jerfin;146131]hayır enorton yanılıyorsun... ben gökhan'ı her zaman çok sevdim ve hala sevesen ve senin gibiler bu işte...rim... ama onu sevmem onun haklı olduğunu göstermez... olayı çarpıtıyorsun.. gidip gökhan'a dersin artık; bak abi senin savunurken milletle kötü oldum diye.. [B]ne diyim bravo[/B].. .brv.brv.brv[/QUOTE]
sen ve senin gibiler de jerfin dünyanın tüm emperyalist güçlerinin karşısında milli mücadeleyi başlatıp cumhuriyeti kuranlara hakaret etmekten başka bişey bilmeyenler... Gerçek yüzünüz ortaya çıktı işte ne güzel...
-
[QUOTE=jerfin;146133]yaw enorton sen, ya benim yadıklarımı doğru okumuyorsun, yada algılayamıyorsun.. benim ağzımdan çıktı mı sen birilerinin arkasından konuşuyorsun diye.. ima bile etmedim.. hadi bul o cümlemi...[/QUOTE]
[QUOTE=jerfin;146125]ben gökhan'ı severim V.O.B....hala da seviyorum o ayrı.. [B]onu seviyorken hatalarını burada apaçık söyleyebiliyorsam, [COLOR="Red"]birileri gibi hem onların arkasından koşup, destekleyip hemde kıvırmıyorsam[/COLOR] bu benim dürüstlüğümden açıksözlülüğümdendir..[/B][/QUOTE]
Al burda işte
-
[QUOTE=SEYYAH;146134]huzur...huzur...huzur...
birazcık huzur...çok deeel be...birazcık...
kırmayın birbirinizi ya...[/QUOTE]
yaw seyyah.. ben ona birbiriyle çelişkili mesajlarını gösteriyorum, adam bundan utanacağı yerde bana binbir küfür ediyor, saldırmaya geçiyor.. yazıklar olsun..
-
[QUOTE=enorton;146136]Al burda işte[/QUOTE]
gözlerini bi dr ye göster enorton... ben ''birilerinin arkasından konuşup'' dememişim iyi oku... ''birilerinin arkasından koşup'' demişim... bende burada okuduğunu anlamayan birine cevap vermeye uğraşıyorum, ne diyim..:..:
-
[QUOTE=jerfin;146137]yaw seyyah.. ben ona birbiriyle çelişkili mesajlarını gösteriyorum, adam bundan utanacağı yerde bana binbir küfür ediyor, saldırmaya geçiyor.. yazıklar olsun..[/QUOTE]
Ya olay kapanmış bitmiş, kim dürttü seni?? Nerde benim çelişkim söyle bakalım. Bu kadar mı örümcek kafalısın, bu kadar körsün. Adamı vobda başarısında dolayı alkışladık diye, atalarımıza küfür edince de mi alkışlasaydık. Bu mu çelişki?
-
[QUOTE=jerfin;146139]gözlerini bi dr ye göster enorton... ben ''birilerinin arkasından konuşup'' dememişim iyi oku... ''birilerinin arkasından koşup'' demişim... bende burada okuduğunu anlamayan birine cevap vermeye uğraşıyorum, ne diyim..:..:[/QUOTE]
Valla sinirden şuanda ölmek üzereyim buna da şükür... Hem aynı kapıya çıkıyor yazdığın cümle sen şuanda kıvırıyorsun aslında...
-
[QUOTE=enorton;146140]Ya olay kapanmış bitmiş, kim dürttü seni?? Nerde benim çelişkim söyle bakalım. Bu kadar mı örümcek kafalısın, bu kadar körsün. Adamı vobda başarısında dolayı alkışladık diye, atalarımıza küfür edince de mi alkışlasaydık. Bu mu çelişki?[/QUOTE]
adamın arkasından koşup en çok alkış tutan sensiz... sonrada bunun gibilerine prim verip, üstad diyorlar ona yanıyorum diyen yine sensin... bu bir çelişki, bu bir bulanıklık değildir de nedir..!!!!
atalarımıza küfürü mü alkışlasaydık v.s. deyip kıvırma.. ben mesajımda ona değinmedim bile, kendi ikiyüzlülüğünü kapatmak için o kunuya sığınan ve tartışmaya oradan başlayan sensin..
-
[QUOTE=enorton;146141]Valla sinirden şuanda ölmek üzereyim buna da şükür... Hem aynı kapıya çıkıyor yazdığın cümle sen şuanda kıvırıyorsun aslında...[/QUOTE]
arkasından konuşmak=arkasından koşmak... aynı imiş... sen türkçe dersinden nasıl geçtin enorton..:..: