“Futbol basit oyundur” derler. Doğrudur. Ama bir şey atlanır, esasen zor alan ‘basit’tir.
[B]Cem Dizdar[/B]
Printable View
“Futbol basit oyundur” derler. Doğrudur. Ama bir şey atlanır, esasen zor alan ‘basit’tir.
[B]Cem Dizdar[/B]
Madem amaç basit sistem, az önce verdiğim sisteme çok basit bir filtre ekleyerek karlılığı ne kadar artırabiliriz... Bir de SAR ekleyelim bakalım ne olacak?
AL
a1:=Mov(c,opt1,E); a2:=Mov(o,opt2,E);
a1>a2 and c>SAR(opt3,opt4)
SAT
a1:=Mov(c,opt1,E); a2:=Mov(o,opt2,E);
a1<a2 and c<SAR(opt3,opt4)
opt1: 8-12 arası
opt2: 8-12 arası
opt3: 0,01-0,1 arası
opt4: 0,01-0,1 arası
Sonuç ekteki resimde (komisyonsuz).
NOT: Bu sistemi sırf basit olsun diye uydurdum. Bazen çok fena terste kalıyor, sakın biraz geliştirmeden kullanmaya falan kalkmayın.
14:00 sonu 63675 uzun
Tanıştırayım... Rita Hanım... :)))
[QUOTE=Strategist;200742]Tanıştırayım... Rita Hanım... :)))[/QUOTE]
oo süpermiş hocam, onbinde 2 kom düşerek hesaplatsana bir de...
[quote=enorton;200743]oo süpermiş hocam, onbinde 2 kom düşerek hesaplatsana bir de...[/quote]
O zaman tüm fiyakası sönüyor ama... :)
Komisyon oranını binde 0,2 olarak girdim.
[QUOTE=Strategist;200744]O zaman tüm fiyakası sönüyor ama... :)
Komisyon oranını binde 0,2 olarak girdim.[/QUOTE]
Teşekkürler, şimdi oldu :) Daha iyi sonuçlar var mı elinde? valla acayip gaza geliyorum :::
[quote=enorton;200745]Teşekkürler, şimdi oldu :) Daha iyi sonuçlar var mı elinde? valla acayip gaza geliyorum :::[/quote]
Saatlikte henüz yok abi... Rita uzuuuuun süredir yazdığım ilk saatlik sistem. Zaten sistem işiyle uzun süredir uğraşmıyordum. Sazan'ın topic'i beni yeniden başlattı. Biraz uğraşırsam komisyon dahil %10.000 yapan bir saatlik sistem yazabileceğime inanıyorum. Becerebilirsem ekran görüntüsünü yayınlarım. :)
Aşağıda da 15 dk'lık için yazdığım Carmen ile tanıştırayım... :)
Bunlarla niye uğraşıyorum bilmem... Kökten histemciyim ben... fxci'nin ölümsüz söyleriyle: Yemişim zistemini... .dng
Carmen de çok iyiymiş ama sadece 4 aylık veri olduğu için güvenilir gelmiyor bana... Saatlikte %10.000 benim de hedefim ama baya bir yol katetmek gerekecek...
Amaç 10.000 görmek değil mi, bastım filtreyi, bastım optimizasyonu... Çok ciddi optimizasyon var, gerçek piyasada işe yaramayabilir...
Ama komisyonsuz %10112 getiri !!!! 5 haneli rakamları görmüş oldum dünya gözüyle...
Binde 0,2 komisyonla da %7814
Optimizasyon nelere kadir... :)
Daha iyi getirileri olanlar da ekran görüntülerini eklesin ki gaza gelelim, neler mümkünmüş görelim...
Komisyonlu ve komisyonsuz getiriler:
Eveeettt... Ve son darbe... Bildiğim her türlü numarayı uyguladım... Sonuna kadar optimizasyonlu, sonuna kadar curve fitting'li...
Komisyonsuz kar %13815 !!!!!
Binde 0,2 komisyonlu kar %9690 !!!!
Curve fitting serbest, optimizasyon serbest... Daha iyisini yapabilen varsa çıksın ortaya... Hodri meydan!!! :..:
Bu arada, yukaridaki sistemde herhangi bir hile yok. Yani gelecege bakmiyor. Hatali islem sayisindan da belli olur zaten. Sadece bir adet asiri alim satim indikatoru ve cok sayida degisik sekillerde modifiye edilmis hareketli ortalama var. Sizin sisteminiz de hile yapmamali. Helal sut emmis sistem olsun. :)