32.775 altında bar kapanışı olmuştur, Buradan artık short zamanı gelmiştir, Olası dönüş ihtimaline karşı 32.775 stop noktası olmalıdır..
Printable View
32.775 altında bar kapanışı olmuştur, Buradan artık short zamanı gelmiştir, Olası dönüş ihtimaline karşı 32.775 stop noktası olmalıdır..
32500-550 bandından tepki gelir.gelmeli.bu tepkinin boyu da 32800.ü geçmeli...ve üstünde kalmalı...
[quote=nunu;76954]ilginc. cok ilginc. dun zor durumda olan buyuk sirketlerin hisseleri %3-%5 arasinda dusmus. aslinda olaya sadece yurtdisi acisindan baktigimizda mesela S&P icin cok buyuk fark yok. yatay piyasada saliniyor.yurtdisinda takip ettigim hisseler bu kadar dusmusken ustelik sistemim sat demiyorken bugunde tenhada kistirirlar mi beni acaba? yoksa yeni bir batik haberine kadar beklemeli miyim?.:).[/quote]
dün akşam yazdıklarımı okumadınmı sevgili nunu..bugün tam senin günüdü..neyse senin ye.dngrine onları ben tenhada kıstırdım......
[QUOTE=SEREN I;77027]32500-550 bandından tepki gelir.gelmeli.bu tepkinin boyu da 32800.ü geçmeli...ve üstünde kalmalı...[/QUOTE]
seren bende 32575 yeresine denk kanal dolayı realiz akım burya kadar normal olur.. 32575 asayası long icun tehlikeli olur ondan 33800 malyet shorts realiz ettim 32575 long ettim
[QUOTE=selçuklu;77006]temkinli bekleyişe devam 33,000 altı kısa pozda rahat olurum .. 33675 kısa devam şimdilik ..[/QUOTE]
kısa devam .. şelale şelale şelale ... .brv .brv .brv
[quote=hexen;77029]seren bende 32575 yeresine denk kanal dolayı realiz akım burya kadar normal olur.. 32575 asayası long icun tehlikeli olur ondan shorts realiz ettim 575 long ettim[/quote]
seninle aynı lisanı konuşuyoruz..beynelmilel lisan..bende aynısını yaptım....sanki birbirimizi görüyoruz....hayret.....ama grafiklerde herşey var dimi sn hexen....
yukarı tepki olsada..yeni tehdit 15.30 dk.lıklarda OBO oluşumu olabilir....
32400-32500 aralığı destek olur..
tepki...süreye bağlı azalır...şimdi 33250....hedefi...ama 33500..yukarı geçilmezse market aşağı..bana göre geçilmesi için sebeb yok....
seansta grafik koyamıorum..ama 30 dk.lı grafik..tepki ardından OBO tehditi yapıyor....
bu tehdit 33500 yukarı geçilmeden bitmez...yani bitmeyecek.........
[QUOTE=SEREN I;77031]seninle aynı lisanı konuşuyoruz..beynelmilel lisan..bende aynısını yaptım....sanki birbirimizi görüyoruz....hayret.....ama grafiklerde herşey var dimi sn hexen....[/QUOTE]
cunki duygusuz graf bakyosun sende +.
sindi bizim onumuzde system gore harket eden traders var onlar 33750 beri yukardan short tutyor cunki onlara daha realiz sinyal gelmedi..
biz gibi teknik bakan traders sebeple onlara realiz sinyal gelme olur.. 32575 teknk traders long ettik savunduk sindi bizim gibi dusunen trader cok sayıda varsa yukarya min 33500 yeresine akım baslatcayız eyer system bakan traders korkar bu harket terkar 34300 yeresine gider..
amma 32500 asayasında duygusuz long vaszgecceyim ben
bence süper bir teknik anlatım...tam anlatmak istediğim...walla sn.hexen benden iyi türkçe anlatım..bravoo...