Benim 5 dk daha sat vermedi.
Printable View
Benim 5 dk daha sat vermedi.
[quote=selçuklu;213515]patron ** .. yazıyorum çıkmıyor .. ehuehuehueh .. :D:D .. cco ne patron bana nasd** lazım .. cco da ** yok .. o graf iyi işte .. uğraşamam ** nasd**la .. vayyy ... :D:D:D[/quote]
CCO işu demek..iki ihtimal var..
1) Çakma Chaikin Osilatörü...(Ç türkçe karakter olduğundan onu da C diye yazıyo gavur..CCO oluyor):D:D
2) Dİkarbon monoksit:o:o:o
bozayı patron uyanamadı .. uyanamaz tabi .. hosteslerle o kadar toplantı yaparsa .. vayyy .... bozayı patron .. kalka artık millet seni bekliyo .. vayyy ...:D:D
[quote=Astatin;213518]valla indikler toparlıyor arkedaşlar....350 nin altına inmeden %51 müsterih olmam..dünün en düşüğünün altına inilirse de ful artı ful müsterih olurum..amma indikler toparlıyor inceden[/quote]
Erkenden kacana bir şey demezler dimi Malum erkekliğim onda dokuzu kacmakmış ya hani :D
[quote=selçuklu;213527]bozayı patron uyanamadı .. uyanamaz tabi .. hosteslerle o kadar toplantı yaparsa .. vayyy .... bozayı patron .. kalka artık millet seni bekliyo .. vayyy ...:D:D[/quote]
selpatros avatardaki kimdirrrr:confused:
bozum,
Nerdeysen dön artık,sensizliğin ızdırabı çekilmez oldu...ayular
huzursuzlanmaya başladı...
Hoşafın yağı kesildi deyüler,yakına kazan kaldıracaklar...üwww
[QUOTE=steveee;213529]selpatros avatardaki kimdirrrr:confused:[/QUOTE]
alcapone patron ...:D
Shortlar devam ***** palası.
[quote=excali;213519]İstatistiksel olarak geçmiş 2 yıl içinde yüzdesel bazda müsterih olma oranın kaç?[/quote]
,yüzdesel baz ne lem...PH ı kaç o bazın.kom.kom
istatistik tutmdım ama sanırım %20 ler civarındadır.kom
[quote=EMEKDAR;213531]bozum,
Nerdeysen dön artık,sensizliğin ızdırabı çekilmez oldu...ayular
huzursuzlanmaya başladı...
Hoşafın yağı kesildi deyüler,yakına kazan kaldıracaklar...üwww[/quote]
Boz alemlere takıldı gibi yanına da aldı hosteslari bu yaşta dikkatli olmalı insan
[quote=astatin;213536],yüzdesel baz ne lem...ph ı kaç o bazın.kom.kom
istatistik tutmdım ama sanırım %20 ler civarındadır.kom[/quote]
ph=112 :D
[quote=excali;213538]ph=112 :D[/quote]
sosyal bilimler okuduğun belli...yada en iyi ihtimal TM cisin:D:D:D