tırtılım....bu dünyada yırttın...kız evlat babaya bakarmış....gacılara güvenmeyin demiş atalarımız....hayırlı ugurlu ve bahtı güzel ossun....tırtılım...çalışkan karıncam...
Printable View
tırtılım....bu dünyada yırttın...kız evlat babaya bakarmış....gacılara güvenmeyin demiş atalarımız....hayırlı ugurlu ve bahtı güzel ossun....tırtılım...çalışkan karıncam...
Zarar 1600 puana düşmüş aşağılık daha vermedi gitti.
Zühtünün beklediği dip gelmedi bundan dolayı zühtüücüm yarını bekleyecek zaten bugün pastadan korktu fenaaaa zühtünün zarar diz boyuuu bugün ahahahahhahahahahahahahhahhahahha zühtünün dünkü karla bi bmw alınırdı bugünkü zararla bmwnin lastikler gettii ee lastiksiz binilmeyeceğene göre garage ye cekcezzz
zühtü yarın bekliyor dibini bu meretin hem belli olmaz zühtünün işi kısalabilirde şu savcıdan ötrüü
zühtü sabah yazdıııı, ortadowx tepe dedi onu bulduuu ordan dönüşte bıraktı malları kuccağına palanın sonra zühtüüüü 2. dip dediii bekledi beklediii yok yarım kaldııı düşüşte aldığı malları yine verdi zühtüüü karankılıktan korkar ve pastadan da korktu bugün %15 löng ilen geceye gider zühtüüü
eksper....guzuya güvenmiyonmu sen...tırları yaglat....transit 62 500 yawrum...transit...
[QUOTE=jani;216566]eksper....guzuya güvenmiyonmu sen...tırları yaglat....transit 62 500 yawrum...transit...[/QUOTE]
kuzum eyi söylüyon güzel söylüyonda ben fed hibinosuna güvenmiyom....izin vermiyor satışa...alttan hemen devreye giriyor...cort acanlar aynen malamat.....
[quote=eksper;216559]vay şerefsiz bizi kapatıp aşşagıya yöneldi.....dax ı kapatmadan dibi bulur ise kötü....[/quote]
cörtlerimiz devam, yunandan bir bok olmaz, terso fırsat olark kullanırlar,
bak türkiye öyle deyil, coninin 10 yıllık geleceği gider burda, yunanın o yüzden
aldırış edeni yok, güney kıprıs lideri ne dedi, bu gün kuzeyle anlaşamassam istifa ederim bakın bu önemli,....çok önemli,.......graceyi buradanda baskılıyorlar, yavni lan adamlara %25 bile çok mu görüyorsun durumu var, talat yıkılırsa burada yıkılır,....bu da önemli, onun içiün kıprısı yakın izleyin, gitti gidecek kıprıs, kıprıs giderse biz de gideriz, bu bademcik gibi çalışır, şimdi bu şişti abse yaptı bu iktidarla, ne oldu vucud enfekte oldu bizm, virus ve bakteriler kol geziyor vucudumuzda, bu işlere coni para akıtıyor oluk oluk, havuç diyor, ı ıh dersek sopa diyor, bu sopa iki günde iktidar alır burda,......
2000 kasım ve 2001 şubat bir citi grup operasyonuydu, sonra malum, içimize marmaranın ortasına virus yerleştirdiler, meğer o virus açılım yaptırıyormuş, şimdilerde açıldıkça açılıyoruz bu yüzden yoksa sopa iner, fazla açılırsan boğulursun söz bu,
Lönggggg Löngggg Lönggg
Ni desem boşşşşş
Varım yoğum Löngg
Aklım başım Löng
Ş harfini sildim defterden
Acıyorum Şörtçülere
Ayıııı olceğeme olurum Boğee
Son sözümdür Lönggggggggggggggg
[QUOTE=MuglaliZuhtu;216586]Lönggggg Löngggg Lönggg
Ni desem boşşşşş
Varım yoğum Löngg
Aklım başım Löng
Ş harfini sildim defterden
Acıyorum Şörtçülere
Ayıııı olceğeme olurum Boğee
Son sözümdür Lönggggggggggggggg[/QUOTE]
bak şu acıyorum lafı olmadı...actırma ağzımı rahat dur.....zöhtü dedik bağrımıza bastık....
[QUOTE=indregandi;216557]biraz açıklarmısın,....mantığı ne,[/QUOTE]
En yüksek en düşük gördüğü fiyatla yapılan bi hesaplama..
0.20 altı aşağı trend oluyor.. 0.80 üstü yukarı trend.. Paritede çok güzel çalışıyor.. 0.40-0.70 arası sallıyor..
VOB da da gösterge olarak yabana atmıyorum..
[quote=MuglaliZuhtu;216565]Zühtünün beklediği dip gelmedi bundan dolayı zühtüücüm yarını bekleyecek zaten bugün pastadan korktu fenaaaa zühtünün zarar diz boyuuu bugün ahahahahhahahahahahahahhahhahahha zühtünün dünkü karla bi bmw alınırdı bugünkü zararla bmwnin lastikler gettii ee lastiksiz binilmeyeceğene göre garage ye cekcezzz
zühtü yarın bekliyor dibini bu meretin hem belli olmaz zühtünün işi kısalabilirde şu savcıdan ötrüü
zühtü sabah yazdıııı, ortadowx tepe dedi onu bulduuu ordan dönüşte bıraktı malları kuccağına palanın sonra zühtüüüü 2. dip dediii bekledi beklediii yok yarım kaldııı düşüşte aldığı malları yine verdi zühtüüü karankılıktan korkar ve pastadan da korktu bugün %15 löng ilen geceye gider zühtüüü[/quote]
[COLOR=red]Anam derki eşegi zırlatan taş.gıdır. bence vob tamamen orantısal kumar, yani paranın gücü kadar oynarsın. vallahi biz hala sıpayız. ta.ak henüz olgunlaşmadı. delikanlıların yanına sıgındık bişeyler ögrenelim diye. hayırlısı.. bol kazançlar..[/COLOR]
:dü:yarın büyük gün
uzuncuları kucaga alacaklar.....
yahu zühtü bey geldi gecenin bi körü idi yarın long günü falan die bişiler yazdı anketin topiğine o an ben online dım okudum. siteye 2 gündür bakıom adam kafasına göre yazıo ve dedikleri mantıklı pazartesiyi hatırlayın pala ne ayı tuzakları yaptı.. ben bile long ken pozumu 64225 ten şortladım ( ayrıca işimden 17 de çıkmam hasebi ile kapanışı göremedim) o saatte durum şort tu pala ii oynadı kapanışı 64 üstünde görsem gene longlardım allahtan pazartesi günü pala gene alım fırsatı verdi aslında cortlattı milleti ama ben pozumu 64375 ten terso longladım.. bugünde corttum yarın 1000 puanda pala alabilir benden.. kucak falan ayıp olmuyormu arkadaşlar...
şurda bi paylaşım var ben şahsen yazılanları okuorum ama kendi rasyomdan geçirip öle davranıyorum.. artık yazmaya korkuom.. bune yahu.. saygılarımla herkesler sağlıkla sevgiyle kalsın efendim..