[quote=Astatin;458573]mevcut görüntüsü ile USDTRY de tepede haç var hacılar[/quote]
Papazı bulucak mı diyorsun patron.
Printable View
[quote=Astatin;458573]mevcut görüntüsü ile USDTRY de tepede haç var hacılar[/quote]
Papazı bulucak mı diyorsun patron.
[quote=aslan;458563]Pazartesi de sallanır durur bu, kapanış tahminim 82.100.[/quote]
[quote=flexy;458575]aslan patron, takriben 20dk sonra tebriklerimi sunacağım :D[/quote]
Şahsen ben de sunmak istiyorum tepriklerimi aslan patrona:o
[quote=aslan;458579]Papazı bulucak mı diyorsun patron.[/quote]
Mimkin..Ortamda bir haç varsa yakınlarda bir yerler de papaz da olması muhtemel
[quote=excali;458572]istoopppp...[/quote]
piroce yi satanın sonu gorkunç olur...veya satmayanın:o:rolleyes::cool:
selçuklu gralın "tepeler yuvarlaki dipler sivri" teoremi geliyor aklıma..böğğü
Kalbe zarar hareketler, kıpırdayanı vuruyorlar. :) İnsan zamanla yediği kazıklardan tecrübeleniyor. :)
[QUOTE=flexy;458571]dolar 2.xxxx[/QUOTE]
twitter'dan görünce gaza geldim yazdım.1,9992 görmüş en yüksek..yada bendeki rakam yanlış bilmiom
[quote=Astatin;458582]piroce yi satanın sonu gorkunç olur...veya satmayanın:o:rolleyes::cool:[/quote]
Okul sütü procesi
Fatih
2023
Kentsel dönüşüm
İnsansız hava aracı
Mısır
....
....
.....
-30000 e giden yol taşlarla dikenlerle doludur..veya öyle bir yok yoktur...
VITA ES MORTE
[quote=excali;458588]Okul sütü procesi
Fatih
2023
Kentsel dönüşüm
İnsansız hava aracı
Mısır
....
....
.....[/quote]
pazartesi -1500 puan açılış, -3000 puan kapanış procem var desem...duyar mısın sesimi mısralarımda:D
Artı makas ile 82.100 tahminimi yediler. :..:
[QUOTE=aslan;458592]Artı makas ile 82.100 tahminimi yediler. :..:[/QUOTE]
:..::..::..:
[quote=aslan;458592]Artı makas ile 82.100 tahminimi yediler. :..:[/quote]
bi de dipten 1600 puanımızı yediler:::
Nıahahahahha 2 tl döviz bürosunda görmüş dıvıtırdan foto koymuşlar
[IMG]https://pbs.twimg.com/media/BSXD4WmIIAAtL5Y.jpg[/IMG]
yani iyimser olmaya çalışayım..apsd bi aralar 4000 civarıydı sanırsam max...800 civarı kapattı.... 3200 şortcu ve gün içi genç şortcuyu yediler sanırım.... genç şortcular rahatsız :) slow shortcular ise unmusterih ama rahatsızlık derecesinde değil...
[quote=Astatin;458591]pazartesi -1500 puan açılış, -3000 puan kapanış procem var desem...duyar mısın sesimi mısralarımda:D[/quote]
"Onun için mi bugün 500 puana yakın artı makas yaptın diye sorayım?" procesi hakkında ne düşünüyorsun?::::::
İyi haftasonları patronlar, eve gidelim artık.
valla kaaantimceher şey bollinger bandlar yüzünden..dow da ve vob da alt band, usttry de ise üst band şekil yaptı marjları engelledi.... proceksiyon aynı piroce aynı...no way out.. dow kapanış tahminim %1.8 eksi :) vob açılı tahminim -1500...
filan..iyi haftasonları yiğitler ve yiğideler
[quote=excali;458599]"Onun için mi bugün 500 puana yakın artı makas yaptın diye sorayım?" procesi hakkında ne düşünüyorsun?::::::[/quote]
hiç unutmam..von 104500 lerde falandı...kapanışa doğru aldılar aldılar..artı 900 makasla kapattılar..sonrasını biliyon:::
karar verirken hiç kaale almadığım iki şey 1.makas 2.takas :)
Usdtry:1.9882
[QUOTE=Astatin;458604]hiç unutmam..von 104500 lerde falandı...kapanışa doğru aldılar aldılar..artı 900 makasla kapattılar..sonrasını biliyon:::
[B]karar verirken hiç kaale almadığım iki şey 1.makas 2.takas[/B] :)[/QUOTE]
Tam imzalık oldu bu .brv
laynn buldum niye böyle olduğunu..bugün hiç dombıra totemi yapmadık..iki kere hande yener totemi yaptık..hande ters totemmiş demek...bulaşmayak bi daha..
nayırr..randırmayın şu dowu..para açısından deil..hacıex in çenesine düşerik valla pazartesi.. proce bir yandan artı makas bir yandan demediği brakmaz..böğğğğğ
U 100'ün boşluğu özellikle ayarlanmış sanırım. U30'da daha bu çizgiye gelinmedi.
[URL="http://bit.ly/c25MCx"][IMG]http://j1308.hizliresim.com/1d/s/rvqp1.gif[/IMG][/URL]
Günaydın,
Emirleri tavana yazdım...
Bir sürü proce var...:..:
Dolar 2 Lira görseydi iyi olacaktı.
[QUOTE=aslan;458783]Dolar 2 Lira görseydi iyi olacaktı.[/QUOTE]
iyi savundu..
1.9998, buraya kadar gelmişsin 2 yapsaydın bari. :)
Proceler:
1-Helikopter
2- Tank
3- VULKANLI
4- Havaalanı
5- mısır
6- LOTO
7- Köprü ve yollar
7 proce=87 bin mi?::::::
Astatin , sipariş ettiği yeni Ferrari'sinin deneme sürüşlerini yapmak üzere İtalya'ya tatile gitti herhalde?:..:
[QUOTE=excali;458835]Proceler:
1-Helikopter
2- Tank
3- VULKANLI
4- Havaalanı
5- mısır
6- LOTO
7- Köprü ve yollar
7 proce=87 bin mi?::::::[/QUOTE]
pisi abi proce=89xxx belki 90 a öpücük deyim de 5 nolu biroce haşlanmışmı yohsa közde mi ...dng:..::..:
[quote=obsidyen;458847]pisi abi proce=89xxx belki 90 a öpücük deyim de 5 nolu biroce haşlanmışmı yohsa közde mi ...dng:..::..:[/quote]
patlamış...:D
3 nolu bırocenin türü ne sence?.dng
[quote=excali;458846]1.Astatin , sipariş ettiği yeni Ferrari'sinin deneme sürüşlerini yapmak üzere İtalya'ya tatile gitti herhalde?:..:[/quote]
[quote=obsidyen;458847]2.pisi abi proce=89xxx belki 90 a öpücük deyim de 5 nolu biroce haşlanmışmı yohsa közde mi ...dng:..::..:[/quote]
[quote=excali;458848]patlamış...:D
3.3 nolu bırocenin türü ne sence?.dng[/quote]
1. iş var bakabilemedim..81650 de görmüşük bugün way**...
2. u shall not pass:D
3.gaçınılmaz...
[quote=Astatin;458849]1. iş var bakabilemedim..81650 de görmüşük bugün way**...
2. u shall not pass:D
3.gaçınılmaz...[/quote]
RMI kuvvetli negatif. İşin zor.....dng
GAÇINIRIZ bence....:::
[quote=excali;458850]RMI kuvvetli negatif. İşin zor.....dng[/quote]
dow a güveniyoruk + bozuk saat teoremi:D
hacim bugünkü yükselişi destekledi mi hacıex başgan..ehehe
ben asıl "soros un 1.25 milyar dolar, SP'de şort poz açtı" haberinin piyasaya salınmasından gıllanıyorum
[quote=Astatin;458852]hacim bugünkü yükselişi destekledi mi hacıex başgan..ehehe[/quote]
Arşimet'e sor. Suyun yükseltmesi GAÇINILMAZ bence...:D
G...... live
Günaydın,
Ünsüz bir viyop treydırına göre "Açılışı Estetükler, Kapanışı excaliler yapar"mış.
Öğleden sonra Gaçınırız bence...:::