Afiyet olsun Yarasın :..:
Printable View
Afiyet olsun Yarasın :..:
[quote=larossıan;238454]biraz gün içi takılacam medet hamuduyla götürüyor kıskanmaya başladım.:..::..:
Akşama poz.yok..[/quote]
yok yok kaptan diil ..200 de verdim heryer cortladı.. Ii ki vermişim.. Sabah 675 te almıştım.. Flat oldum..
Trade ye para vermez artık işi gapla götürecek gözüküo doru poz alan kazanacak gibi..
dayanamdım longladım gene kaşınıyozmu ne .boks. .dng
[quote=a.kaya;238463]dayanamdım longladım gene kaşınıyozmu ne .boks. .dng[/quote]
artık farz oldu ben cortlarım.. Sen sistemcisin palanın en sevdiği trader.. :):)
[quote=medet;238465]artık farz oldu ben cortlarım.. Sen sistemcisin palanın en sevdiği trader.. :):)[/quote]
Kayayla beraber trade heeee.:):)
[quote=larossıan;238467]kayayla beraber trade heeee.:):)[/quote]
he valla ama ben tersine onun gerçekten. Sistemine güveniom saol kaya .. Heheheheh
Hadi artık kapanışa 72000 yakışır dermişim.:..::..:
Poz gereği tabiii...
Alıştık %5-6
Haklısınız 67500 de olabilir dermişim .. Hahahahaha
Babacan çıktı ise piyasaya ky korksun...
[quote=medet;238465]artık farz oldu ben cortlarım.. Sen sistemcisin palanın en sevdiği trader.. :):)[/quote]
yanlış ata oynuyorsun medet kardeşim ::: aman dikkat he kısa vd 100-200 puan da dediğin doğru bazı durumlarda sinyalden sonra 200-300 puan ters hareketler oluyor mutlaka ancak her zaman değil tabi ki ::: sadece benim değil bir sürü sistem sinyal veiyordur terse yatırmak isterler mutlaka kısa vd de .dng
Sürpriz kupon yapmış medet.