rekor üstüne rekor arkadaş , yok boyle bı kısacı zulmü , bunlar açık açık 100000 sesleri.. üüüüüüüüüüüüüüü
Printable View
rekor üstüne rekor arkadaş , yok boyle bı kısacı zulmü , bunlar açık açık 100000 sesleri.. üüüüüüüüüüüüüüü
günlük sistemde yılda %50 yapan sistem kraldır..
5 senee önce vob 50.000 iken %50 , 25.000 puandır..
şimdi %50 neredeyse 42.000 puandır..
[quote=abka;295542]bu sistemin 5,20 dak ve saatliği hiçbir parametreyi değişmdende gayet iyi..tahvil ve dolarda da iyi..ama fdow da o kadar iyi değil..şimdi bu kallanılır mı..[/quote]
Değişik piyasalarda çalışıyorsa bence kullanılır. Sadece bir FDOW'da çalışmıyor diye terk edilmez. Ama mümkün olduğunca değişik piyasada test etmek önemli. Dediğim gibi, eğer piyasa karakter değiştirirse en azından bilirsin ki sistem başka tipte piyasalarda da çalışıyor. Tabi kullanmak yine kişinin şahsi tercihi.
Ama tersine sistem sadece bir piyasanın bir zaman diliminde çalışıyorsa hiç zahmet etmeyin... Bugün olmazsa yarın adamın parasını direkt Pala'nın kasasına ışınlar... :)))
buda tahvil
[IMG]http://i56.tinypic.com/ehgbp0.jpg[/IMG]
84.725 civarı kar satışı yapılabilir
[QUOTE=abka;295542]bu sistemin 5,20 dak ve saatliği hiçbir parametreyi değişmdende gayet iyi..tahvil ve dolarda da iyi..ama fdow da o kadar iyi değil..şimdi bu kallanılır mı..[/QUOTE]
Bu işi denemeden kimse bilemez...
En güzeli bir miktar para risk edilip gerçek işlem yapın, örneğin tek kontratla...
Bir müddet sonra belkide başka sisteme bakmazsınız, veya ayırdığınız parayı tüketir sistemi çöpe atarsınız...
Spot vobu geçti vob aşşağıda kalıyor düzene geçecektirler..
[QUOTE=Strategist;295537]Optimizasyon yapacak olduktan sonra çok kolay... Alın hemen size bir tane uydurdum, 4 yıllık getirisi 130 puan / 4 = yılda ortalama 32.500 puan...
Ama optimizasyonlu sistem kullanmam da, kullandırmam da.. :)))[/QUOTE]
Bilgisayar demek sayı demek, 2 li sayı sistemi, anahtar açık yada kapalı...
Opt demek geçmişteki en iyi sayıları bulmak demek, bence yapılmalıdır, yanlız iyi yapmak lazım...
Siz bir zamanlar foruma GPBUSD günlük sistem yapıştırmıştınız, onu kullanmıyorsanız bize verin, ( hala aynı görüntü devam ediyorsa ) varsın optlu olsun...
sizi bilmem arkadaşlar..
ama sürekli ekrana mahkum olmak hayatboyu benim için mümkün değil..
eninde sonunda günlük sistem ve 2 kaldıraca geçecegim..
zaten küçük leptoplar ve 3g internetde var..onlarla kritik fiyat olduğu anlarda kapanışa bakmak yeterli..
özgürlük sınırlanmamış olur..
250 üstü kaparsa eğer yaırn şortçular MC yeme günü olabilir iyiki 775 de flalamışım uff ucuz yırtmışım
opt işine ben bir ara çok kafayı taktım..
dedimki dümdüz bir kazanç egrisi elde ederim..
en az 100 işlemlik test yaparım..onuda 10 işlem kullanırım..
sonra tekrar 100 işlemlik opt. yaparım..
yani geçmiş değişmez karakterle,yakın zamanı bilirim..
ama olmadı..
inanın düm düz egri elde ettim..ama bunu gerçekte uygulayınca küt diye zararlar başladı..
[QUOTE=abka;295564]sizi bilmem arkadaşlar..
ama sürekli ekrana mahkum olmak hayatboyu benim için mümkün değil..
eninde sonunda günlük sistem ve 2 kaldıraca geçecegim..
zaten küçük leptoplar ve 3g internetde var..onlarla kritik fiyat olduğu anlarda kapanışa bakmak yeterli..
özgürlük sınırlanmamış olur..[/QUOTE]
Sn abka şu günlük sistem VOBUSD, ve EURUSD de nasıl bir denermisiniz ?