yysddddddddddd
Printable View
yysddddddddddd
66700 den flat...bir ara 65825 gördüm..
seni seviorum pala..nasıl da para veriosun 1000 puvan karı görüp pozunu kapayana...2011 in vob kuralıdır...400 puvan zararı gordun mu kapan...1000 puvan karı gordun mu de kapan...
her gun 1.5 işlem ortalaması yapsan..kalan 600 puvan cebine kardır...3 kaldıracla gayet de güzeşl para yapar...:))
ne diim savolasın pala...sen de olmasan..:))
Doğru görmüşsünüz sn abka. sanki son 15 dk makinalar devreye girdi gibime geldi. resmen makina açlışmasına benziyor..
Cümleten iyi tatiller
1 dolar 1 tl
vob 120.000
:)
[quote=seagate;382207]1 dolar 1 tl
vob 120.000
:)[/quote]
böyle bişi mi diyon doktor...wuuu..olabülür..bu arada iflat
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
1 dolar 1 tl olsun ,gelsin bi de beni olsun..:))
never say never patron :D
bu ara tesla ya takmış durumdayım..ula şu rotschild lar insanlıın önünü hakkaten feci kesmişler yahu..şayet önünü açsalardı nicola nın ,şu an çok farklı şeylerle uğraşıo olacaktık...
bu arada edison la ilgili çok sevgi dolu düşünceler kuruorum mütemadiyen....
a-ha, aftlopedro derin mevzulara girmiş... nerden estiyse...aceba bana olta mı atoorrr:p:p.. edison sahtekarın tekidir... tesla, muazzam ötesi bir zekadır... adam her bi şeye keşfeden zattır ama başarılarını hep başkaları çalar... dünyadaki enerji tekellerini bitirecek düşünceleri yüzünden yidiler adamı... üstad, pir, zeka, goçyiğit ve herşeyden öte onurlu bir insandır.. şahsi çıkarlarını, insanlığın çıkarlarına karşıt olarak müstevlilerin çıkarları ile tevhid etmemiş ve ömrü boyunca bunn cezasını çekmiş bir insandir.... Allah rahmet eylesin veya R.I.P....veya unutulmasın ..
GÖNÜL isterki 67000 den fişeklesin...68.400 olsun...yyld..
forum saati nasıl düzeltiliyor.bende şuanda saat 15:14 gösteriyor..
[QUOTE=abka;382242]forum saati nasıl düzeltiliyor.bende şuanda saat 15:14 gösteriyor..[/QUOTE]
Profiliniz >Secenekleri düzenle > asağilarda forum saati > GMT +1
asağidaki linkten hizlica seceneklere ulasabilirsiniz.
[url]http://www.voborsa.com/forum/profile.php?do=editoptions[/url]
[IMG]http://www.picturesofcats4you.com/wp-content/uploads/2008/08/cute-and-funny-cats-4.jpg[/IMG]
[B][U][SIZE=4][COLOR=sienna]İYİ HAFTALAR VOBORSA...+.+.+.[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
67000 den hala long devam...
amme kuyruk titriyor.heran herşey olabilir...
dikiş tutmuyor gibi..du bakalı...
flat..can sıkıcı..200 puana..yemek parası tamam
[quote=ATHLON;382246]dikiş tutmuyor gibi..du bakalı...[/quote]
taban mı tavan mı.dng
Çiftçinin alın teri bu borsada satılıyor
Çiftçilerin ürünleri Konya'da elektronik satışla gerçekleşiyor, satış işlemlerine güvenlik, hız ve standart getirerek ürünlerin reel fiyattan alınıp satılmasına imkan veriliyor.
[url]http://www.haber7.com/video-galeri.php?cID=15989[/url]
[quote=Astatin;382249]taban mı tavan mı.dng[/quote]
nunusal durumlar var...ama hacim desteklemio...anlık harekete getirirse bilemem ama ..
selamun aleyküm millet :)
naparsınız yaw :)
[quote=ATHLON;382251]nunusal durumlar var...ama hacim desteklemio...anlık harekete getirirse bilemem ama ..[/quote]
haci,
bana göre tavan olur ama bunu foruma yazarsam, klasik "asti bile long oldu demekki graşacak" senaryosunun çalışmasından gorkuyorum:D:D
[quote=Astatin;382257]haci,
bana göre tavan olur ama bunu foruma yazarsam, klasik "asti bile long oldu demekki graşacak" senaryosunun çalışmasından gorkuyorum:D:D[/quote]
hacı sabahtan beri insanlık evrimi,gelişimi,teknoloji etc tarzı şeylere daldım...bu piramitlerin ,enerji santralleri olduğuna dair söölentiler geldi kulaıma aaşama dowru...ayrıca firavun mezarlarının da süper iletken madde hazneleri olabileceği yolunda bilgilere ulaştım...uwwwwwww....ula bu tarih pis soyut yahu..adam ne yazarsa o zaman,o zamanı ööle bilioruz..pis yahu..kandırılıyor muyuz..uwww...rotschild lar sıkı durun...
[quote=negrolino;382253]naparsınız yaw :)[/quote]
nörüyon negropat........
[quote=ATHLON;382260]hacı sabahtan beri insanlık evrimi,gelişimi,teknoloji etc tarzı şeylere daldım...bu piramitlerin ,enerji santralleri olduğuna dair söölentiler geldi kulaıma aaşama dowru...ayrıca firavun mezarlarının da süper iletken madde hazneleri olabileceği yolunda bilgilere ulaştım...uwwwwwww....ula bu tarih pis soyut yahu..adam ne yazarsa o zaman,o zamanı ööle bilioruz..pis yahu..kandırılıyor muyuz..uwww...rotschild lar sıkı durun...[/quote]
vay vay vay...derin mevzulara girmişin Allah kolaylık vere...:D erich von danikenin iddialarından tut, illluminati örgütüne, tapınak şövalyelerinin vatikana şantajında tut, "tapınak" ile "teşkilat" kapışmasına kadar gafayı yedirecek ne kadara gerçek olduğu belli olmayan nicesi bekler seni...:D:D
eüzü...sp 15 ülkenin ve hatta almanyanın bile gredü notunu gırabilirim diyor..henm eu da hem bizde inflation yavaş yavaş infection a dönüşme sinyali veriyor amma yine de düşmüyoruz..eüzü...du bakali
makyaj yapıo..ööleden sonna yataa atacak...))
long...67150....
bir halt olacagı yok..pala heran çarpabilir..
hacı aftlo..tavan olabilir..olmayabilir de
[quote=ATHLON;382312]makyaj yapıo..ööleden sonna yataa atacak...))[/quote]
ve yatak İŞBİR marka deel, hint fakiri yatağı çivilisinden diyosun..ühühühü
aha da pATHLONg saldırıyor..pardon....pATHSHORt...ü[url]www...uymadı[/url] böyle yazım.ehu
1 adet gösterge mahiyetinde long..875 den...deneysel...bakalım çökecek mü..üühüh
ufak zararla kapandım...
pala bugün çarpar
[quote=Astatin;382319]1 adet gösterge mahiyetinde long..875 den...deneysel...bakalım çökecek mü..üühüh[/quote]
1/10 long oldum...tavan olabilir bence
endiyomu la bu
Kasma yapmadan endirse ayıp etmez mi ?