filzof neden sattın bir graf atta bakayım
bende bozayımmı
Printable View
filzof neden sattın bir graf atta bakayım
bende bozayımmı
walla reis baktım da hepten saçmalamışım. kedi dötünü görmüş yara zannetmiş ya benimki de öyle bişey olmuş. grafikle felan alakası yok.
zaten sabahtan beri endexlerle ilgili grafikler çıkışı onaylıyor. gevşerse atlayacam ama gevşerse bu sefer senin için üzülecem. hayırlı olsun inşallah 11600 dü hedefim 11550-600 arası kar alllar vardı. ora tiz zamanda olurda sevinirsin inşallah.
aksi bişe görürsem sıkıntılı bişe yani atarım sana..
%30 kaar realize ettim bende
senimi kırayım
reis baist 200 lük ho ya bakıyodum direnç için ben onu üssel zannettim. 11400 dü. sora aklıma geldi bi baktım üssele çevirdim. way anasına dedim. meğer orayı geçmiş. tüh dedim ama satmıştım. yoksa beklerdim. şimdi de elim gitmiyor çok kar yazdı yüzde 200 den fazla Allah a çok şükür..
ulen dayanamıyorum burdan bir bist shortmu denesem diyorum
amma içim içimi kemiriyor
güle güle harca filozof kardeş
bizdaha bistten gireni çıkarmaya çalışıyoruz
[QUOTE=PASSAT;494705]ulen dayanamıyorum burdan bir bist shortmu denesem diyorum
amma içim içimi kemiriyor[/QUOTE]
aman diyem reis çok riskli değmez gibime geliyor altın var kaya gibi. ben bi yerde de onlara güvendim. ama kısa vade düşünüyom
reis bu dax ve de sp için konuşuyom.
bak çük kadar dipte bi tobo yaptılar sora gittile şimdide flama çektiler. hisselerde de böle oluyor du. hep hedefe kitleniyolardı.
sp de bugün yarın 2130 hedefi olursa şaşırmam.
bunun için dax ta artabilir gibime geliyor ahh ah
[QUOTE=filozof;494700]citi reis senin grafikler güzel. işi biliyosan neden takip edecen birilerini. dediğin gibi en iyi bildiğin kendi bildiğindir. ilgilenmiyom ben twitırla çok ta rahatım.[/QUOTE]
sözüm meclisten dışarıya pok yediğimden başım ağrıyor :D
çok da güzel duruyor amma yok yok
kaşınıyoruz yine
dax devam
[QUOTE=PASSAT;494710]çok da güzel duruyor amma yok yok
[COLOR="Red"][SIZE="5"]kaşınıyoruz yine [/SIZE][/COLOR]
dax devam[/QUOTE]
ben 50 yaşındayım benden büyük müsünüzküçük mü bilmiyorum yalnız büyükte olsanız enseye tokadı yersiniz bikldiğiniz kulvarı kullanın .dng
abi 34 yaşındayım
zaten dediğim gibi burdan aldığımı geziden beri bistte veriyorum
tabi bistten aldığımız oldu
ama hepsi bir hareketle tarumar oldu
dediğin gibi en iyi olduğumuz yerde devam edelim