[QUOTE=pazer;188358]70 200 şort
70 500 stop
Bol Şans....!
.[/QUOTE]
67 900 şortu kapadım.........
Bol Şans...!
:)
Printable View
[QUOTE=pazer;188358]70 200 şort
70 500 stop
Bol Şans....!
.[/QUOTE]
67 900 şortu kapadım.........
Bol Şans...!
:)
full long 875 ort ... 750 altı istop ...
Önemli [U]DJI Haftalık[/U] grafiği. (Önceki haftalardan devam)
Ve toplantılar için kaçış.
Kırmızı ok ile gösterilen haftanın dip'i, geçen hafta kuşkuya yer bırakmayacak şekilde kırıldı. Bu nedenle, ben de DJI'a yükselen sayımı (c) of Expanded Flat etiketi ile sonlandırdım. Özetle, DJI hedeflere mevcut haftada testen dokunduktan (Düşüş 2. dalga) yada bu hedefleri civarında salınım yaptıktan (triangle) sonra, önümüzdeki 2 ay içinde yükselişin 3. ve 4. (3 ve 4 etiketli) dalgaları arasına yada daha altına bir düşüş bekliyorum (8900 altı). Dikkat ediniz, grafik haftalık ve bugünden yarına olacak hareketlerden bahsetmiyorum.
Not : Eğer (c) etiketli tepe aşılırsa, yukardaki tüm senaryo geçersiz hale gelir.
[IMG]http://img10.imageshack.us/img10/9378/vobsystemm.png[/IMG]
üvvvv alış baskısı .. :o:o:D:D:D
şortlar 68075 sistemli kapatılır....trafiğe çıkılacağındna pozisyon alınmaz...
gel de aglama şimdi endex düşüyo vob yükseliyo üvvvv 875 shortlar 69150 debn stoplantı ..
pala allah belanı versin yaf nasıl bi o.* olmussun sen arkadas.. yeter yaf
ulan benımlemı ıslem yapıyosun nedı..
full flat 125 ort .. sebeb, kanalizasyon .. üvvv .. ehuehuehue :o:o
günaydın,iyi seanslar arkadaşlar..
cuma dow kapanışına rağmen bu seviyeler gerçekten çok büyük süpriz..
açılışta 67700 altına 2. sarkma yine fake olarak kalmış gözüküyor şimdilik..
herşeye rağmen halen short.stop seviyesi ise 68850 !
üvv tepeyi bulmusum gene.. piuvvv abu cenabetlık dız boyu :)
buyrunuz kanalizasyon son durum .. önemli dirençe çarptı .. iki yönde % 50 % 50 bence .. formasyonel bakışta elmas yukarı kırıldı .. fraktalik projeksyonel baskı ise yukarı yönlü bence .. full flat .. izleyelim .. kave içelim .. ehue üvvvvvvvv ..
[IMG]http://img196.imageshack.us/img196/6293/adszccg.png[/IMG]
[quote=Astatin;190435]şortlar 68075 sistemli kapatılır....trafiğe çıkılacağındna pozisyon alınmaz...[/quote]
Senin sistemlerde, "kar lastiği tak "sinyali çıkıyor mu?
[quote=Kennym;190442]üvv tepeyi bulmusum gene.. piuvvv abu cenabetlık dız boyu :)[/quote]
kenim..ya kardeşim, SPK ya başvurup sana işlem yasağı getirtilmesini isteyeceğim:(:(:( sevgili dostum, ilgili topikte gayet başarılı sistemlerin formülleri var üstelik beleş.... niye beyle ediyon yiğidim...baktın histem tutmuyo yapışsana sisteme kenim..üwwwwww
Herkese günaydın arkadaşlar,
Zabağnen açılışla (20 dakikalık sebebiyle) almam gerekiyordu, kaçırdım sonradan 200 puan yukarıdan aldım.
Şu anda 20 dakikalık al, saatlik sat, günlük al.
Bol kazançlı bir hafta olsun....
[QUOTE=Astatin;190446]kenim..ya kardeşim, SPK ya başvurup sana işlem yasağı getirtilmesini isteyeceğim:(:(:( sevgili dostum, ilgili topikte gayet başarılı sistemlerin formülleri var üstelik beleş.... niye beyle ediyon yiğidim...baktın histem tutmuyo yapışsana sisteme kenim..üwwwwww[/QUOTE]
hocam iste allasen dilekceye ben de imza atayım bu ne boyle yaf.. hatta garantı olsun deyu bu adamın yaşı tutmuyo fılan deyiver :) yaf sistem calıstıracak ortam maalesef yok :(
allahın sevmediği kulumuyum nedir yaf ben boyle bı denyoluk gormedım .. yaf saniyesiyle piyasada terste kalınmaz kı aga .. beklesem daha cok cıkıyo beklemesem pozu kapatsam tepeyı bulmus oluyorum vallahi kendımden suphelenıyorum yaf benım hesabı pılot ky hesabı olarak mı sectıler dıye :)
ule nokta atısı mubarek be.. su hale bak... piuvv allah belanı versın pala :))
800 long .. 750 altı istop .. üvvv
dow daki görüntü ürkütücü..
2009 mart ayı başından itibaren oluşan yükselen trend sert şekilde kırılmış durumda..
yine bu trend boyunca ciddi destek olarak çalışan ortalamasınında altına sarktı..
oluşan görüntünün telafisi kısa vadede oldukça zor gözüküyor..
[IMG]http://i50.tinypic.com/15ez7d4.gif[/IMG]
İzleyicilerimizden özür dileriz...
Alıcılarınızla oynamayınız,gördükleriniz yayındandır...:cool:
[quote=YAVUZHAN;190451]dow daki görüntü ürkütücü..
2009 mart ayı başından itibaren oluşan yükselen trend sert şekilde kırılmış durumda..
yine bu trend boyunca ciddi destek olarak çalışan ortalamasınında altına sarktı..
oluşan görüntünün telafisi kısa vadede oldukça zor gözüküyor..
[IMG]http://i50.tinypic.com/15ez7d4.gif[/IMG][/quote]
YAVIZIM,
6 lıda senin atı hep tek geçiyorum...:)
Alıntı Pasta - Nostra
[IMG]http://www.resimbank.org/image-942E_4B5D5435.jpg[/IMG]
[QUOTE=Kennym;190449]hocam iste allasen dilekceye ben de imza atayım bu ne boyle yaf.. hatta garantı olsun deyu bu adamın yaşı tutmuyo fılan deyiver :) yaf sistem calıstıracak ortam maalesef yok :(
allahın sevmediği kulumuyum nedir yaf ben boyle bı denyoluk gormedım .. yaf saniyesiyle piyasada terste kalınmaz kı aga .. beklesem daha cok cıkıyo beklemesem pozu kapatsam tepeyı bulmus oluyorum vallahi kendımden suphelenıyorum yaf benım hesabı pılot ky hesabı olarak mı sectıler dıye :)
ule nokta atısı mubarek be.. su hale bak... piuvv allah belanı versın pala :))[/QUOTE]
Üzülme Kennym yapacak birşey yok sen doğrusunu yaptın, stop yapmayıp da napacaksın... Benim 2 sistem de 10 barında AL verdi, şimdi ise geçici SAT çıkıyor. Bu gidişle 11 de sat verecek üüü
piyasa hala 60 dakikalık grafta 200 SMA etrafında dönüyor...aşağısı hoş değil BOŞ o da bunu biliyor...
Günaydın:) Yeni haftanız bol kazançlı geçsin inşallah.
Sistemim NaNo 02,12,2009 tarihinden bu yana ilk defa saatlik satış sinyalleri içinde. Bu durumda hala bir düşüş içinde olduğumuzu işaret ediyor, tabi bugün itibarı ile yatay açılış daha küçük periyodlarda yataylığı ve hatta, yukarı yönde hareket için tutunmayıda başardığımızı söylüyor:) ne piyasamız var beee, iptenmi dönüyoruz? yoksa çoktan asıldıkta ipin son tutunan telleri kopabilirmi? bakıcaz diyorum...saygılar.
son 800 long pozda 725 istop oldum .. 800 ort kısayım şuan .. üvvv ..
Selam güzel insanlar...Nasılsınız? Özlemişim sizleri...Agır iş temposu yüzünden uzun zamandır aranızda yoktum...Bu süreçte adam gibi trade bile edemedim...Bu piyasalar insanda öyle bir bagımlılık yapıyor ki uzak kalmak tuhaf bir duyguydu...Önümüzdeki bir kaç hafta İnşallah sizlerle birlikte olabilecegim.Bu arada yazamasam da elimden geldigince forumu takip etmeye çalıştım.Foruma emegi geçen herkese teşekkür ediyorum.Sevgiler ve bol kazançlar...
emekdar dostum benim Yavuzhan sizlere ömür..
maalesef aygırlıkta yapamadı erken ölümüyle..bu yüzden kendisini doya doya izlesekte yavrularını izlemek kısmet olmadı..
sen dow grafiğini beğendim diyorsan o ayrı :)
arabayla iki çıkış denemesi de başarısız oldu..evdeyim...aaa bu ne ***300 puan geri gelmiş..ehuhuhue.. sistem alda....
[quote=selçuklu;190461]son 800 long pozda 725 istop oldum .. 800 ort kısayım şuan .. üvvv ..[/quote]
patron komisyonun gözüne vuruyon valla...forumda 50 adama 10 ar konttrattan 3 tur attırsan sabahtan bu yana eder 1500 kontrat hacim..pala dan kaptın komisyonun hasını..akşama ezelim:D:D:D
30 dakikalık olan periyotlar pu günlük haftalık periyotlar nu veriyor yukarıya küçük tepkiler gelsede büyük resimde görüntü topraga bakıyor
[QUOTE=Astatin;190469]arabayla iki çıkış denemesi de başarısız oldu..evdeyim...aaa bu ne ***300 puan geri gelmiş..ehuhuhue.. sistem alda....[/QUOTE]
Ev yokuşta mı patron??
[IMG]http://i49.tinypic.com/245g2sy.png[/IMG]
[URL]http://www.tikladinle.org/1641-Emel-Sayin---Bir-Gece-Ansizin-Gelebilirim.html[/URL]
[quote=enorton;190474]Ev yokuşta mı patron??[/quote]
yok dümdüz..aslında araba da çıkardı ama özellikle pati yaptırıp çıkmıyo süsü verdim..hatta el frenini hafif çekip sağa sola da kaydırdım:..::..: ...
şaka bir yana..yokuş değil de patron yol buz...ve anayola çıkışta bir küçü
k yokuş var...bir de otomatik arabalarda biliyosun buzlu yolda araba seni pek sallamıyo, kafasına göre serbest stil yer hareketleri yapıyor:D
[quote=Kennym;190449]hocam iste allasen dilekceye ben de imza atayım bu ne boyle yaf.. hatta garantı olsun deyu bu adamın yaşı tutmuyo fılan deyiver :) yaf sistem calıstıracak ortam maalesef yok :(
ule nokta atısı mubarek be.. su hale bak... piuvv allah belanı versın pala :))[/quote]
fena hacim yapmıyorsun gördüğüm kadarıyla?aracı kurum veriyordur mtx... sistem çalıştıracak ortam yok derken?
[quote=Astatin;190478]yok dümdüz..aslında arabada çıkardı ama özellikle pati yaptırıp çıkmıyo süsü verdim..hatta el frenini hafif çekip sağa sola da kaydırdım:..::..: ...
şaka bir yana..yokuş değilde patron yol buz...ve anayola çıkışta bir küçü
k yokuş var...bir de otomatik arabalar da biliyosun buzlu yolda araba seni pek sallamıyo, kafasına göre serbest stil yer hareketleri yapıyor:D[/quote]
Kaygan zeminlerde,el freni 1-2 diş çekilir...;)
[quote=EMEKDAR;190481]Kaygan zeminlerde,el freni 1-2 diş çekilir...;)[/quote]
onu biliyozda, tomatik de yemiyo o..el frenini az bişi çekince artistik patinaj yapmaya başlıyo araba
Alıntı pasta -Nostra
[IMG]http://www.resimbank.org/image-7F9F_4B5D5A90.jpg[/IMG]
[quote=Astatin;190483]onu biliyozda, tomatik de yemiyo o..el frenini az bişi çekince artistik patinaj yapmaya başlıyo araba[/quote]
Toplu taşıma olayını , unuttun herhalde??? Veya Taksi çığırtma??
üvv üvvvvvüvvüü üvvüvüvüvv de üv üv üv üvvv.. üvüvüvüvüv vüvüvüv
aglayarak beste tamamlıcam :) ueheuhe
selcuklu patron düet yapalım mı hatta enorton patronda katılır koro yapmış oluruz :) çarpılanlar korosu..
[quote=excali;190487]Toplu taşıma olayını , unuttun herhalde??? Veya Taksi çığırtma??[/quote]
cık durakta taksi yok...en yakın toplu taşınaya 700 metre yürümem lazım ki, işe gidene kadar 3 vasıta değiştirmem lazım..kara deniz kara şeklinde..bir de akşam dönüşü var...sakat