muhtemelen senin msq bugün AL verecek ama 84 üstünde galiba üüü tahvil i fena gebertiyorlar
Printable View
muhtemelen senin msq bugün AL verecek ama 84 üstünde galiba üüü tahvil i fena gebertiyorlar
[QUOTE=Astatin;295490]çok pis kırılacak bi taraf çok pisss...uwwwwww..tir tir titriyorum... görüntü değişimine tepki bu mu Saruman yapacağının hepsi bu mu diyerek şort ümidimi sürdürüyorum..ühühühühüh[/QUOTE]
filmde bunu soyledıkten sonra kale surlarını patlatıyolardı patron sonra kral aglıyodu ühüüü ben ettım sen etme öldük bittik saruman deyu :)
Tahvil patır kütür inmeye başladı...
925 den rest diyorum...ENtler belki de son savaşlarına gidiyor...çoook uzun zaman sonra ilk kez full şort oldum...
[quote=Astatin;295515]925 den rest diyorum...ENtler belki de son savaşlarına gidiyor...çoook uzun zaman sonra ilk kez full şort oldum...[/quote]
full short kelimesini yazmayacaktın patron :)
[quote=Astatin;295515]925 den rest diyorum...ENtler belki de son savaşlarına gidiyor...çoook uzun zaman sonra ilk kez full şort oldum...[/quote]
Hasta etme adamı patron... Seni de kaybetmeyelim... Stop'un nerede...
Buraya kadar getiren adamlar sırf hobi olsun diye bile yeni zirve gösterirler..
[(83250*2)+(83775*1)+(83925*2)]/5=83625 oluyor ortalamamız..üühühhühü
Keşke maliyetlerimizin EMA sını hatta DEMA sını alabilsek...en son şortlar en yükske fiyattan olduğu için maliyetimiz 83800 felan olurdu..üühühühüh
[QUOTE=Astatin;295488]günlük sat verdiğinde şort yaparsan muhtemelen daha sonra gelen 2000-3000 lik tepkide badem olursunüüüüüü[/QUOTE]
2000 - 3000 ters olsada iyi bir günlük sistem en güzeli...
Fakat ben bugüne kadar güvenebileceğim günlük sistem bulamadım, son iki sistem takibimde, testi geçerlerse yeni yılda günlük istem takip edeceğim...
Kaldıraçsız, ayda 1000 - 3000 puan süper olur...
Şöyle yıllık 30 000 puan ve üstü bırakan günlük sistem bulan varsa haberimiz olsun...
eüzü ......
ya asticim full bari yapmasaydın tahvil döviz bu haldeyken şort çok sakat bence
günlük münlük annamam.
göstergeler ne zaman düşüşe onay verir. basarım şorta.
vermediler mi, çok da tın. .lelele
rest bendende ev araba yazlık short...