[quote=Astatin;240216]melaba..dünün en düşüğünün 100 pıvan altına koyduğum tp çalıştı..poz flat..manzara aşağıdaki gibi[/quote]
Bu ay tam bir sistemci ayı olacak gibi duruyor Astetros Patros. Abka'nın tek rakamlı ay kuralı bozulacak gibi sanki.. :)
Printable View
[quote=Astatin;240216]melaba..dünün en düşüğünün 100 pıvan altına koyduğum tp çalıştı..poz flat..manzara aşağıdaki gibi[/quote]
Bu ay tam bir sistemci ayı olacak gibi duruyor Astetros Patros. Abka'nın tek rakamlı ay kuralı bozulacak gibi sanki.. :)
[QUOTE=seagate;240185]şimdi burdan 77 olsa 1 tane ky kalmaz hep biter.. başta ben :) onun içün ne yapmak gerekiyor.. 77 olup olmayacağının eyi bir araştırması lazım bilimsel ekip şart[/QUOTE]
Ben tam tersini düşünüyorum, buradan 77 ye gitse akıllı ky en az 5000 puan kazanır. 7000 puan çıkarken short pozla nasıl da güzel çıkıyo diye seyretmez herhalde...
2nci seans tepki gelmesi kuvvetle muhtemel... 70bin stoploss...
[quote=halojen;240234]2nci seans tepki gelmesi kuvvetle muhtemel... 70bin stoploss...[/quote]
Gelecekse de bensiz gelecek abi. Ben tepkiye oynamam artık. Tövbeliyim. :..:
Sistemden sinyal gelene dek short da kapatmam. Varsın karın bir kısmını geri versin hiç mühim değil. Disiplinle sisteme devam. Her sinyali sorgu sual yorum değerlendirme şart şurt cart curt olmadan aynen bu haftya başlarken planladığım gibi uyguluyorum. Önümüzdeki hafta da böyle devam edeceğim.
[quote=Strategist;240239]Gelecekse de bensiz gelecek abi. Ben tepkiye oynamam artık. Tövbeliyim. :..:
Sistemden sinyal gelene dek short da kapatmam. Varsın karın bir kısmını geri versin hiç mühim değil. Disiplinle sisteme devam. Her sinyali sorgu sual yorum değerlendirme şart şurt cart curt olmadan aynen bu haftya başlarken planladığım gibi uyguluyorum. Önümüzdeki hafta da böyle devam edeceğim.[/quote]
evet,bende abi.. gözümün önünden binlerce puan akıp gidiyor gene de istifimi bozmuyorum.. nirvanaya ulaşacam sayelerinde hehhe...
tepki tepe yapısı için önemli, yoksa değerlendirilesi bir hareket değil şu saatten sonra..
[quote=mur@t;240233]Ben tam tersini düşünüyorum, buradan 77 ye gitse akıllı ky en az 5000 puan kazanır. 7000 puan çıkarken short pozla nasıl da güzel çıkıyo diye seyretmez herhalde...[/quote]
mimkin değillllll tecrübeyle sabittir.. yüzde 1 2 azınlık olabilir ancak..
bugün için full kısa kriterleri...
1. [B]71.550/750[/B] bandına atak...
2. atak sonrası 71.550 altında en az bir 15 dk kapanışı..
3. 1 ve 2nci şartların sağlanması.. :)
[QUOTE=seagate;240244]mimkin değillllll tecrübeyle sabittir.. yüzde 1 2 azınlık olabilir ancak..[/QUOTE]
Ben de akıllı ky dedim zaten...
Öğlenden sonra toplantı trafiği nedeniyle nadir uğrarım ancak.
Bu fırsatla toplantılarda nasıl sistem takip ettiğimi de anlatayım.
iPhone'da bir uygulama var. Evdeki bilgisayarına bağlanıp ekranı görmeni, hatta telefon üzerinden kontrol etmeni sağlıyor. 15dk'lık sistem kullandığım için 15dk'da bir evdeki bilgisayara bağlanıp sistemlerde sinyal değişikliği var mı diye bakıyorum. Varsa emirleri gerçekleştirip kapatıyorum. Hatta müşterinin gözünün dibinde sanki SMS'lerime bakıyormuş gibi şipşak hallediyorum. Bu sayede artık bilgisayar başında oturmama da gerek kalmadı. Evdeki bilgisayarım açık olduğu sürece dünyanın her yerinden sistem takibi yapabiliyorum.
Çok toplantı, müşteri, patron vs. derdi olan sistemcilerin böyle bir imkandan haberi olsun. Benzer programlar dokunmatik Nokia'lar için de var.
Garantı bankası'nın 3 aylık net [b]karı 1.005.307.000 tl [/b](oncekı: 650.763.000 tl)
-matrıks-
15 dk içinde anlamlı bir sıçrama olmazsa sinyal ihtimali ortadan kalkacak... ve haftayı flat kapatacağım..
evet sinyal ihtimali kalmadı... trendin devam etmesi olası..... 69.5 stoploss..
70.350 uzun açtım...