[quote=sazan;189372]:..::..::..::..:[/quote]
:o:o:cool::cool: çok gaddarsın..ben öyle bakmıyorum olaya:..::..::..: risk yönetimi yaptım:D
Printable View
[quote=sazan;189372]:..::..::..::..:[/quote]
:o:o:cool::cool: çok gaddarsın..ben öyle bakmıyorum olaya:..::..::..: risk yönetimi yaptım:D
dowun kapanış tahminim .. 7500 kayda geçsin .% 30 falan düşer tahminim .. . üvvvv .. kara perşembe .. cümleten iyi akşamlar .. portfoy gün sonu zarardayım .. bir süre ara vereceğim voba .. ımf işinden çok sıkıldım .. forexe ağırlık vermeyi düşünüyorum ....
[quote=nunu;189380]sovalye, keske bu sekilde ayrilmasaydik:rolleyes:, bakalim yarin kim kimin arkadasindan gidecek:::[/quote]
nunu pozda değişiklik varmı,
[quote=Astatin;189382]:o:o:cool::cool: çok gaddarsın..ben öyle bakmıyorum olaya:..::..::..: risk yönetimi yaptım:D[/quote]
:eek::eek::eek::eek::eek::..::..::..::..:
.kom.kom.kom
dow bitti..fatihayı dün okuduk..döndü artık..desteklerden destek beğensin..bizde son dak..döndük..ben flatım..zaten işlem yapmadım..işim vardı...tepkiler çok fena can yakıyor.üww
Bakalım yürekli ayular kimlermiş forumu bir taryım şöle,....
[quote=indregandi;189384]nunu pozda değişiklik varmı,[/quote]
yok, bogayim hala:rolleyes:
[quote=nunu;189380]sovalye, keske bu sekilde ayrilmasaydik:rolleyes:, bakalim yarin kim kimin arkadasindan gidecek:::[/quote]
2010
2008 ve 2009 a pek benzemiyor pozda çok ısrar iyi değil...(uzun vade için)
[quote=indregandi;189387]Bakalım yürekli ayular kimlermiş forumu bir taryım şöle,....[/quote]
Abi ben her zaman ayıyım ama zarardayım hala,maliyet baya asagılarda,bugun 70450 üstü kapatsaydık mc yiyordum...ihsallah kurtarırım abi,psikoloji cok bozuk..
[quote=sazan;189385]:eek::eek::eek::eek::eek::..::..::..::..:
.kom.kom.kom[/quote]
.boks..boks..boks..boks..boks. ya yok...aslında çok müsterihim:p:p son hareketi yaşayınca dozer geçti sandım üstümden sonra bakıyorum aaaaa sistem kolu kestirmiş.....kom.kom.kom.kom
sistem son sinyal 69600 den longtu....1.000 puan vermelerine ragmen long kaldı..tüh sisteme..
Iyi aksamlar. ben bogaya carpilmadan kactim.AYI oldum.gerci kucuk bir siyrikla atlattim denilebilinir.
[quote=abka;189399]sistem son sinyal 69600 den longtu....1.000 puan vermelerine ragmen long kaldı..tüh sisteme..[/quote]
üüüüüüüüüüüüüüü tek bar küsküleri böyle olayor..gila benmayor
[quote=QUEEN;189386][B]dow bitti..fatihayı dün okuduk[/B]..döndü artık..desteklerden destek beğensin..bizde son dak..döndük..ben flatım..zaten işlem yapmadım..işim vardı...tepkiler çok fena can yakıyor.üww[/quote]
Fatiha okunmuyor malum inancı gereği :) ona Mustafa Küserden şarkılar okuyalım...:::
[QUOTE=QUEEN;189386]dow bitti..fatihayı dün okuduk..döndü artık..desteklerden destek beğensin..bizde son dak..döndük..ben flatım..zaten işlem yapmadım..işim vardı...tepkiler çok fena can yakıyor.üww[/QUOTE]
Bana Tiedje yi bulun :::
[quote=Astatin;189395].boks..boks..boks..boks..boks. ya yok...aslında çok müsterihim:p:p son hareketi yaşayınca dozer geçti sandım üstümden sonra bakıyorum aaaaa sistem kolu kestirmiş.....kom.kom.kom.kom[/quote]
Neyse, bu konuda konuşmayacaktım. Unutmuşum.
Satış güzeldi. Beni bayağı şaşırttı.
[quote=selçuklu;189383]dowun kapanış tahminim .. 7500 kayda geçsin .% 30 falan düşer tahminim .. . üvvvv .. kara perşembe .. cümleten iyi akşamlar .. portfoy gün sonu zarardayım .. bir süre ara vereceğim voba .. ımf işinden çok sıkıldım .. forexe ağırlık vermeyi düşünüyorum ....[/quote]
ah be paton sorma yaw.. takıldık bu hafta bu ** VOB una...pariteyi boşladık..400 pips düşmüş...1 gram nemalanamadık ondan ** ** **:p
[COLOR=white]Patron, forumda çığlıklar başlayınca (ben dahil), 950 den kaç kere elim gitti, duble çek şort diye...çark takılmış **, sistem dedik, ondan da nemalanamadık... devletin nema ödemeleri zaten yıllar önce bitmişti..ondan da nemalanamadık..ne 12323 bir hafta oldu.... 1=S 3=K, 2 yide sen çöz artık..neyse zarar cüzi diyelim avunalım..loto oynadınmı patron..çok devir var:D:D[/COLOR]
[quote=sazan;189405]Neyse, bu konuda konuşmayacaktım. Unutmuşum.
Satış güzeldi. Beni bayağı şaşırttı.[/quote]
çok reca ederim..niye şaşırttı patron...senle peşpeşe bu kadar longtan tırstım mesajı yazdıktan sonra elim tuşta saniye sayıyordum..şu sat versede satsak diye..rahat satarım:..::..::..: şu pırt diye düşen IMF haberi olmasa şortta girecektim geceye ama...aması eyle işte
[QUOTE=Astatin;189408]ah be paton sorma yaw.. takıldık bu hafta bu ** VOB una...pariteyi boşladık..400 pips düşmüş...1 gram nemalanamadık ondan ** ** **:p
[COLOR=white]Patron, forumda çığlıklar başlayınca (ben dahil), 950 den kaç kere elim gitti, duble çek şort diye...çark takılmış **, sistem dedik, ondan da nemalanamadık... devletin nema ödemeleri zaten yıllar önce bitmişti..ondan da nemalanamadık..ne 12323 bir hafta oldu.... 1=S 3=K, 2 yide sen çöz artık..neyse zarar cüzi diyelim avunalım..loto oynadınmı patron..çok devir var:D:D[/COLOR][/QUOTE]
yok patron yemişim lotoyu .. kaldıracı kaç lotonun .. ehehuehue .... :D:D:D
şortum bugün 27. gün aralıksız.......hic inmeden ne yaparsa yapsın görmeden.....ortalamam 69100......selam olsun şortculara.........
70500 finali bekleyen azgın boğa iken 5 dk da 69150 kapanış gösteren pela resmen dansöz etti ve postu attı üstümüze..
kıvraklık borsada iyi bir özellik..
yarını çok merak ediyorum şimdiden,sabah olsada pazar açılsa :)
[QUOTE=eksper;189412]şortum bugün 27. gün aralıksız.......hic inmeden ne yaparsa yapsın görmeden.....ortalamam 69100......selam olsun şortculara.........[/QUOTE]
eksper..sabrın güzel..umarım karşılığını alırsın..
Bogaların son durumu :
[IMG]http://img174.imageshack.us/img174/5040/matador017md.gif[/IMG]
[quote=nunu;189389]yok, bogayim hala:rolleyes:[/quote]
gız bu boğa düve olur yarına, bak bizim asiler bayram yaptı bir ara göründün gittin, bir sürü macro yaptım gız, 70000 gösterirken aslında maneviyaten düştük bile dedim, o hale getirdiler hibinolar,......
zorla olamazki, onu daya bunu daya, yemiyo işte,......
kapanışta sabahki longlarım gelmiş, 69175, 225 ten şimdi onları ittirecez....
[QUOTE=YAVUZHAN;189414]70500 finali bekleyen azgın boğa iken 5 dk da 69150 kapanış gösteren pela resmen dansöz etti ve postu attı üstümüze..
kıvraklık borsada iyi bir özellik..
yarını çok merak ediyorum şimdiden,sabah olsada pazar açılsa :)[/QUOTE]
Bende kapanış 69075 gözüküyor... Düşük de 69000... Son yarım saat 1000 puan bastılar şaka maka...
20 yıl çalışıp emekli olana muayenehaneme gel,bıçak parası ver vs gibi abukluklar son buldu..hayırlı olsun !
[URL]http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=229127[/URL]
hesaplarima gore 18.40-19.00 cok onemli bir zaman dilimi:..:
niye sert satış geldi..takoz ..dow ççoookk düşecek..dün test etti bugün..kırdı..longlar..imf duası edebilir..dowdan daha medet ummmamalı..dax da keza..ama bize bi güzellik yaparda düşürmezlerse oda mümkün..ama dowa dayanbileceğimizi sanmam..
[IMG]http://i47.tinypic.com/2d6krad.png[/IMG]
[quote=sazan;189417]Bogaların son durumu :
[IMG]http://img174.imageshack.us/img174/5040/matador017md.gif[/IMG][/quote]
ha ha ha...sazan muthişsin....hepsi mezbahada yarın....
uzlaşma kaç geldi
[quote=sovalye;189427]uzlaşma kaç geldi[/quote]
375.........boğalar repodan kazansın bari dediler herhal:..:
[quote=sovalye;189427]uzlaşma kaç geldi[/quote]
69375...
[quote=enorton;189430]69375...[/quote]
niye o kadar yuksek gelmis ki? ilginc:..:
[quote=enorton;189430]69375...[/quote]
kapanışla 300 puan fark çok değilmi
trend sistemcilerine(ben dahil) birde uzlaşmadan kitlediler
[quote=enorton;189422]Bende kapanış 69075 gözüküyor... Düşük de 69000... Son yarım saat 1000 puan bastılar şaka maka...[/quote]
ben kapadım ekranı sinirim bozuldu..
şimdi nasıl tamamlanacak bu datalar ?
[QUOTE=YAVUZHAN;189421]20 yıl çalışıp emekli olana muayenehaneme gel,bıçak parası ver vs gibi abukluklar son buldu..hayırlı olsun !
[URL]http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=229127[/URL][/QUOTE]
d esenize Asistanımı ziyaret et dönemi başladı :::
[quote=ares;189434]d esenize Asistanımı ziyaret et dönemi başladı :::[/quote]
doktorlar alıştıkları gelirden taviz vermemek için türlü yollar deneyeceklerdir elbet..şimdi kendine güvenen,ben iyi doktorum diyenler bassınlar istifayı ve insinler devletin sırtından.hem devlet imkanlarını kullanıp hemde nemalanmak hipokrat yemininin neresinde var ? zaten devlet hastanelerine gelen insanlar zor geçinen insanlar birde bu insanların hakkını gaspedip ekstra para koparmak vicdansızlık..kendine güvenen geçsin kendi özel muayenehanesine ve müşteri beklesin şimdi..bakalım kaç tanesinin maçası sıkacak buna ?
IMF haberi ve bizim çöküşle dow'un çöküşünün aynı zamana denk düşmesi de ne tesadüf (!) değil mi arkadaşlar ...
[QUOTE=nunu;189431]niye o kadar yuksek gelmis ki? ilginc:..:[/QUOTE]
[QUOTE=sovalye;189432]kapanışla 300 puan fark çok değilmi
trend sistemcilerine(ben dahil) birde uzlaşmadan kitlediler[/QUOTE]
Son 10 dakikadaki işlemlerin ağırlıklı ortalaması alınıyor... Son 10 dakika işlemler 69600 -69000 arasında oldu... Demekki işlemlerin ağırlık ortalaması 375 olmuş... Hızlı bastıkları için böyle oldu, ortalama yukarıda kaldı...
[QUOTE=YAVUZHAN;189433]ben kapadım ekranı sinirim bozuldu..
şimdi nasıl tamamlanacak bu datalar ?[/QUOTE]
Güncelle yapınca gelmiyor mu datalar??
Bilgi:
[B]Gün Sonu Uzlaşma Fiyatı[/B]
[B]
Günlük uzlaşma fiyatı, ilgili sözleşmede açık pozisyonların yeniden değerlemesinde esas alınan fiyattır. Seans sonunda günlük uzlaşma fiyatı şu şekilde hesaplanır:
[/B]
*
[U]Seans sona ermeden önceki son 10 dakika içerisinde gerçekleştirilen tüm işlemlerin miktarlarına göre ağırlıklı fiyatlarının ortalaması günlük uzlaşma fiyatı olarak belirlenir.[/U]
*
[U] Eğer son 10 dakika içerisinde 10’dan az işlem yapıldıysa, seans içerisinde geriye dönük olarak bulunan son 10 işlemin ağırlıklı fiyatlarının ortalaması alınır. [/U]
[url]http://www.vob.org.tr/VOBPortalTur/DesktopDefault.aspx?tabid=240[/url]
[quote=enorton;189444]Son 10 dakikadaki işlemlerin ağırlıklı ortalaması alınıyor... Son 10 dakika işlemler 69600 -69000 arasında oldu... Demekki işlemlerin ağırlık ortalaması 375 olmuş... Hızlı bastıkları için böyle oldu, ortalama yukarıda kaldı...
Güncelle yapınca gelmiyor mu datalar??
Bilgi:
[B]Gün Sonu Uzlaşma Fiyatı[/B]
[B]Günlük uzlaşma fiyatı, ilgili sözleşmede açık pozisyonların yeniden değerlemesinde esas alınan fiyattır. Seans sonunda günlük uzlaşma fiyatı şu şekilde hesaplanır:[/B]
*
[U]Seans sona ermeden önceki son 10 dakika içerisinde gerçekleştirilen tüm işlemlerin miktarlarına göre ağırlıklı fiyatlarının ortalaması günlük uzlaşma fiyatı olarak belirlenir.[/U]
*
[U]Eğer son 10 dakika içerisinde 10’dan az işlem yapıldıysa, seans içerisinde geriye dönük olarak bulunan son 10 işlemin ağırlıklı fiyatlarının ortalaması alınır. [/U]
[URL]http://www.vob.org.tr/VOBPortalTur/DesktopDefault.aspx?tabid=240[/URL][/quote]
teşekkürler
o konuyu biliyoruz ama onu kastetmemiştim
son 2 yıldır kapanışla uzlaşma arasını çok iyi takip ederim
hiç bu kadar fark olmamıştı
neyse herkese geçmiş olsun iyi akşamlar