hepsini kapadım 82700 den yeter
Printable View
hepsini kapadım 82700 den yeter
84100-82700=1400 point yetr bana akşama lüfer ızgara :)
eyyy forumun sessiz ruhları naparsınız :)
bende gider iyi seanslar malum işler rastgele
Lem Astetro ile ben toplantıdayken amma sessizleşiyo forum... Tüm gürültüyü biz çıkarıyomuşuz meğer... :..:
Long baby long... Büyük ihtimal geceye de long... Takip edemiyorum piyasaları umarım yanlış okumamışımdır... Gece FMOC de varmışşş... üvvv.... ıngaa.... İyi düşünmem lazım.. Piysadan uzak kalında senkronizasyon kopuyo....
Selpatross.... USDJPY'nin geleceği çok mu parlak yoksa bana mı öyle geliyo....Hellppp.... Emergency patron... ıngaaa.... :..:
Hımmmm.
Yokluğumda herzamanki gibi olan olmuş:)
Longları badem girişimi ha pala.
Yav ben unutmuşum sölemeyi:)
Bugün yaptığım longlar vade sonu longu oluyor.
Uzlaşıcaz palayla:)
98000 den:)
Spot 30 bugün 83100 kapasa yeter:)
Vadeli vade sonu 98000 nasılsa:)
[quote=Strategist;316428]Lem Astetro ile ben toplantıdayken amma sessizleşiyo forum... Tüm gürültüyü biz çıkarıyomuşuz meğer... :..:
Long baby long... Büyük ihtimal geceye de long... Takip edemiyorum piyasaları umarım yanlış okumamışımdır... Gece FMOC de varmışşş... üvvv.... ıngaa.... İyi düşünmem lazım.. Piysadan uzak kalında senkronizasyon kopuyo....
Selpatross.... USDJPY'nin geleceği çok mu parlak yoksa bana mı öyle geliyo....Hellppp.... Emergency patron... ıngaaa.... :..:[/quote]
celdum..şort baby şort...dikkat et...indikine sahip çık mındar olma:D
Papaz 1,37 lere uçar :)
Hatta haftaya 1,40 ları bilem görür:)
Spot 82978 kapadı,
Tahminim 83100 dü bu sebeple pek kurtarır rakam değil ama idare eder:)
Long devam long.
Geceyede long,
Vade sonuna kadarda long:)
Herkeze iyi akşamlar:)
sizlere gitmeden bir sorum vardi....ben araci kurumlara guvenmedigim icin bankada islem yapiyorum onbinde 1 e bir araci kurum var ama adamlar batarsa benim para ne olur takasbankta oldugu icin batsalar bile orda alabilirmiyiz....
birde araci kurum da hangi emir ekrani hizli ve iyidir?
iyi aksamlar herkese
[quote=Astatin;316459]celdum..şort baby şort...dikkat et...indikine sahip çık mındar olma:D[/quote]
Evet patron... Senin indik geceye full short gösteriyordu.. O yüzden kapanışta long'lardan kar alıp çıkıp çıkmama konusunda fena şüphede kaldım... üvvv.. Ancak Stro Trading System&Hystem da long baby long diyordu... Kendi gördüğüme uydum ne yapayım... Yarın gap yersem senin indikatörün benden daha üstün trade ettiğini kabul edeceğim... :p :..:
[quote=selçuklu;315938]tahmini son durum ..
[IMG]http://img808.imageshack.us/img808/8926/adszwd.png[/IMG][/quote]
patron son durumda mavi b nin fazla uzaması mavi a ya, kırmızı a etiketi koymayı gerektirmi? Bu durumda mavi b dediğinde kırmızı b olmuş oluyor sanırsam. Ne dersin?
[QUOTE=trader38;316517]patron son durumda mavi b nin fazla uzaması mavi a ya, kırmızı a etiketi koymayı gerektirmi? Bu durumda mavi b dediğinde kırmızı b olmuş oluyor sanırsam. Ne dersin?[/QUOTE]
büyük x ten sonrası karışık patron ... belki dediğin gibi .... mavi a yerine ... kırmızı a konabilir ama ..... bence sayımı değiştirmeye gerek yok şuan .... yarın bakarız duruma .....
[QUOTE=Strategist;316428]Lem Astetro ile ben toplantıdayken amma sessizleşiyo forum... Tüm gürültüyü biz çıkarıyomuşuz meğer... :..:
Selpatross.... USDJPY'nin geleceği çok mu parlak yoksa bana mı öyle geliyo....Hellppp.... Emergency patron... ıngaaa.... :..:[/QUOTE]
:D:D:D:D ... geleceği parlak gibi sayın patron .... bence .. 2011 e damgasını vuracak ..... samuraylar ... :D:D
[quote=selçuklu;316524]:D:D:D:D ... geleceği parlak gibi sayın patron .... bence .. 2011 e damgasını vuracak ..... samuraylar ... :D:D[/quote]
Patron samuray amca daha önce de graflarda gösterdiğim gibi günlük ve haftalıkta önemli EMA'lara çok saygı gösteriyor... Birine çarptı mı ya orada bekliyor ya da terse dönüyor. Birini kırdı mı da hemen bir sonrakine gidiyor. Basit araçlarla takip etmesi kolay bir parite... Gözüm üzerinde... Gözümü çıkarmaz umarım... :..:
Bu EUR/USD Fibonacci severler için bulunmaz hint kumaşı gibi parite yaw... :..:
[quote=Strategist;316527]Patron samuray amca daha önce de graflarda gösterdiğim gibi günlük ve haftalıkta önemli EMA'lara çok saygı gösteriyor... [/quote]
Tekrar gösterelim.. Samuray amca günlükte 100 EMA'dan şaplak yiyip yiyip duruyor... Üzerinde kapatabilirse OV'li bir long düşünülebilir... üvv...
stro baba ..samuray amcanın . kanalizasyonu ...:D.
[IMG]http://img101.imageshack.us/img101/243/adszmej.png[/IMG]
altında sert bi küskübar bekliyorum şuan .....
[QUOTE=selçuklu;316537]altında sert bi küskübar bekliyorum şuan .....[/QUOTE]
ahada geliyomu ne anlık .... 1 dk bile olmadı yazalı ... :D:D
[quote=selçuklu;316533]stro baba ..samuray amcanın . kanalizasyonu ...:D.
[/quote]
Bu da son zamandaki harekete kelebeksel gartley'sel bakış patron.. :)))
Asitronpatron gelmeden yapalım analizlerimizi.. Gelirse basar fırçayı şimdi... ::: :..:
[QUOTE=Strategist;316545]Bu da son zamandaki harekete kelebeksel gartley'sel bakış patron.. :)))
Asitronpatron gelmeden yapalım analizlerimizi.. Gelirse basar fırçayı şimdi... ::: :..:[/QUOTE]
güzel olmuş patron ... kelebek ..... 21: 15 uçarmı ... üvv .. :D:D
[quote=selçuklu;316539]ahada geliyomu ne anlık .... 1 dk bile olmadı yazalı ... :D:D[/quote]
Çok tikkatli ol patron.. 30dk içinde FMOC açıklamaları başlıyor... Çok çılgın hareketler bekliyorum... üvv...
stro baba .. bugün faiz kararı var dimi .. yanlış bilmiyorum ... :o:o
USD Fed Açık Piyasa Komitesi Faiz Kararı (Ara) 21:15 %0,25 %0,25 Yüksek
[QUOTE=Strategist;316549]Çok tikkatli ol patron.. 30dk içinde FMOC açıklamaları başlıyor... Çok çılgın hareketler bekliyorum... üvv...[/QUOTE]
papazn dansına bak patron 1 dk lıkta ...... 7 dalga olmuş .. korkarımki yukarı zıplayacak papaz .... papaz zıplarsa . samurai amcada çökebilir patron üvvvv ...
[IMG]http://img63.imageshack.us/img63/5260/adszemu.png[/IMG]
[quote=selçuklu;316550]stro baba .. bugün faiz kararı var dimi .. yanlış bilmiyorum ... :o:o
USD Fed Açık Piyasa Komitesi Faiz Kararı (Ara) 21:15 %0,25 %0,25 Yüksek[/quote]
Evet patron... Genellikle açıklamadan hemen önce ters yöne hareket oluyor... Sonra doğru yöne... Hemen sonra yine ters yöne... Sonra da tekrar doğru yöne ve bu 4. hareket kalıcı yönü gösteriyor... FMOC toplantılarında %70-80 bu hareket oluyor... Papazda bana da son yön yukarı olacak gibi geliyor ama beklenti ile trade etmemeye alıştırmaya çalışıyorum kendimi.. Çoz zor oluyor ama.... :o :o
1405 üstü istoplu altın kısa girecem veriye patron. ..... 1375 te kapatayım diyorum ...:D:D:D:D
[quote=selçuklu;316564]1405 üstü istoplu altın kısa girecem veriye patron. .....[/quote]
Sen bilirsin ama genellikle bir yöne gidecekse de iki yöndeki stop'ları patlatmadan gitmiyorlar FMOC'nin hemen öncesi ve sonrasında... Ben 10-15 saniye öncesi bir yöne hareket olursa tersi yöne oynayabilirim... Yoksa flat takılacağım.. Haberden sonra bir yöne büyük hareket olursa da geri çekilme bekleyip tekrar döndüğünde o yönde gireceğim... üvvv...
[QUOTE=Strategist;316565]Sen bilirsin ama genellikle bir yöne gidecekse de iki yöndeki stop'ları patlatmadan gitmiyorlar FMOC'nin hemen öncesi ve sonrasında... Ben 10-15 saniye öncesi bir yöne hareket olursa tersi yöne oynayabilirim... Yoksa flat takılacağım.. Haberden sonra bir yöne büyük hareket olursa da geri çekilme bekleyip tekrar döndüğünde o yönde gireceğim... üvvv...[/QUOTE]
bol şans sayın patron .... ... hayırlısı ...... palaları iyice patakla patron ...
[quote=selçuklu;316567]bol şans sayın patron .... ... hayırlısı ...... palaları iyice patakla patron ...[/quote]
Şöyle papazı 1.3300'e kadar verseler 10-15 saniye içinde de oradan full long'lasam diyorum patron... ::: :..:
[QUOTE=Strategist;316568]Şöyle papazı 1.3300'e kadar verseler 10-15 saniye içinde de oradan full long'lasam diyorum patron... ::: :..:[/QUOTE]
bende altın kısayı 1375 tekapatıp full longlasam diyorum patron ..... benzer projeksyon ..... papaz 1,33 düşerse ..altında 1,375 e düşebilir gibi .. üvvvvv :D
[quote=selçuklu;316571]bende altın kısayı 1375 tekapatıp full longlasam diyorum patron ..... benzer projeksyon ..... papaz 1,33 düşerse ..altında 1,375 e düşebilir gibi .. üvvvvv :D[/quote]
Altın 240dk'lıkda 200 EMA çok formda patron.. 1375'den geçiyor... Oraya kadar verseler yine de küpleri doldursak çil çil altınlarla... :..: :..:
bi numara olmadı patron .. üvvvv ..
Çok dandik bir FMOC oldu şu ana kadar... Papazda çok ufak bir scalp yaptım o kadar.. Full flat.. Daha önce verdiğim Fibo %50 seviyesinin üzerinde 5dk'lık bar kapatırsa bakarız...
altının yönünün anlamış olduk patron .... .biraz geç oldu ama ..... ehuehue:D:D:D:D:D .. 2500 olur bence ..
neden graşka olmadık be ya ....üüüüüüüüü
:eek::eek::dü::dü:,
:)
ahhhhaaaa
Ne dandik FMOC oldu bu ya... :mad: EURUSD'yi istediğim gibi vermediler ama yakın stop'lu bir long denemesi yapalım bakalım... :))) Tamamen deneysel... Risk düşük potansiyel yüksek... Stop'lanırsa short açmam.. Flat flat yatarım... :..:
forumu okudukça kanıma giriyosunuz be arkadaşlar:D fx e bulaştıracaksınız benide en sonunda, forumda vobdan fazla fx den bahsediyosunuz, seneye açayım bari bende bi hesap ama tc de varmı sağlam bi kurum bileniniz varmı arkadaşlar